Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Ένας άνδρας εξαφανίζεται μυστηριωδώς σε ένα σπήλαιο της Νεβάδα!!!!!!!!!!!!!

 
Μυστήριο γύρω από την εξαφάνιση ενός ενθουσιώδη πεζοπόρου, στην έρημο της Νεβάδα. Παρά το γεγονός ότι η περιοχή του βουνού είναι γνωστή ότι είναι πολύ επικίνδυνη και θανατηφόρα ακόμη και για πιο έμπειρους πεζοπόρους, η εξαφάνιση του Kenny Veach είναι ιδιαίτερα μυστηριώδης. Σήμερα, μετά από τέσσερις μήνες, η αστυνομία εξακολουθεί να διεξάγει έρευνες σε όλη την ορεινή περιοχή.

nevada399 12ης Φεβρουαρίου
Kenny Veach
Το μυστηριώδες σπήλαιο.
Όπως δημοσιεύθηκε από τον Mateo Rubboli, πριν από την εξαφάνιση του, ο Kenny είχε σχολίασε ένα βίντεο στο YouTube, στο οποίο ανέφερε ότι είχε βρει μια κρυφή σπηλιά κοντά στη βάση Nellis στη νότια Νεβάδα. Υπενθυμίζουμε ότι η αεροπορική βάση βρίσκεται περίπου 100 χιλιόμετρα από την 'Area 51.
Ο Kenny σκέφτηκε το σχήμα του σπηλαίου που ήταν πολύ περίεργη και όταν πλησίασε, ο Kenny είπε ότι κάτι καταπληκτικό συνέβη στο σώμα του, καθιστώντας τον εντελώς δονούμενο. Ενθαρρυμένοι από άλλους σχολιαστές του YouTube, ο Veach υποσχέθηκε να επιστρέψει στο σπήλαιο, αυτή τη φορά μετέφερε μια κάμερα για να καταγράψει το ταξίδι του. Ταράχθηκε τόσο από την εμπειρία που αισθάνθηκε ότι έπρεπε επίσης να φέρει και ένα όπλο και μια κάμερα για να καταγράψει την εμπειρία.
nevada403 12ης Φεβρουαρίου
ένα σχόλιο από τον Kenny στο You Tube
Μήνες αργότερα, ο Veach τήρησε την υπόσχεσή του αλλά ήταν άκαρπη η αναζήτηση της μυστηριώδης σπηλιάς που τόσο τον εντυπωσίασε. Δυστυχώς δεν κατάφερε να βρει τον τόπο, επειδή δεν ήταν εξοπλισμένος με αισθητήρες GPS.
nevada401 12ης Φεβρουαρίου
nevada402 12ης Φεβρουαρίου
Ο Veach δοκίμασε μία άλλη εκδρομή στην περιοχή ένα μήνα αργότερα για να βρεί το σπήλαιο, αυτή τη φορά το είχε προγραμματίσει τη νύχτα, και από τότε κανείς δεν τον είχε δει. Η κοπέλα του ειδοποίησε στις αρχές, αλλά οι έρευνες του ανθρώπου ήταν ακόμα σε εξέλιξη, με την ελπίδα να βρουν μερικές αποδείξεις ότι είναι ακόμα ζωντανός.
nevada400 12ης Φεβρουαρίου

Μια ερευνητική ομάδα που πήγε κάτω από το ορυχείο βρήκε το κινητό του Kenny, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν λάβει κανένα σημάδι της ανθρώπινης ζωής. Παρά το γεγονός ότι ο Kenny έχει εξαφανιστεί για τους τελευταίους τέσσερις μήνες, οι φίλοι του και η οικογένειά του δεν έχουν χάσει την ελπίδα. Μένει μόνο το μυστήριο της σπηλιάς, αυτό που είπε ο Kenny κατά την πρώτη εκδρομή του, για της μυστηριώδεις ενεργειακές δονήσεις που αισθάνθηκε όπως είπε ο ίδιος όταν μπήκε στο σπήλαιο. Είναι μια μυστική βάση αλλοκοσμικών διαβολικών οντοτήτων; Ή μήπως είναι μια βάση που συνδέεται με την μυστική Περιοχή 51;



anekshghta-fainomena
http://pisoapothnkoyrtina.blogspot.gr/2015/02/blog-post_734.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters