Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

Η κάρτα Trump παίζεται όταν τα πλήθη είναι ξύπνια


Οι άνθρωποι πρέπει να ξυπνήσουν μαζικά

Ο κόσμος τρελάθηκε, αλλά η πλειονότητα της κοινωνίας κοιμάται ακόμα για να παρατηρήσει την τρέλα που συμβαίνει στην πραγματικότητα λόγω της πανδημίας του ιού της κορώνας. Ακριβώς όπως τα τρελά όνειρα δεν αμφισβητούνται, μερικοί άνθρωποι δεν αμφισβητούν ποτέ την τρελή ζωή τους. Τα αποτελέσματα της μαζικής πεζοπορίας είναι προφανή: δισεκατομμύρια ύπνου έχουν δώσει στους κυβερνήτες ένα πλεονέκτημα. Επειδή οι άνθρωποι που κοιμούνται είναι πιο εύκολο να ελεγχθούν.



Η πανδημία της κορώνας δεν ήταν θανατηφόρα για την ανθρωπότητα, αλλά είχε μοιραίο αντίκτυπο στην οικονομία: η διεθνής κινητικότητα σταμάτησε, βιομηχανίες όπως ο τουρισμός, η βιομηχανία φιλοξενίας, η ταξιδιωτική βιομηχανία και η κατάρρευση των αλυσίδων εφοδιασμού παγκοσμίως καταστράφηκαν.

Οι δωροδοκικές, εγκληματικές και διεφθαρμένες κυβερνήσεις μαριονετών αύξησαν την εξουσία τους επιβάλλοντας στεγνούς κανόνες και περιορισμούς στη χρήση μάσκας προσώπου, την κοινωνική απόσταση και τους ελέγχους θερμοκρασίας σώματος σε δημόσιους χώρους όπως αεροδρόμια, σιδηροδρομικούς σταθμούς και σούπερ μάρκετ. Ακόμα και μετά την υποχώρηση του ιού, αυτός ο αυταρχικός έλεγχος και η επιτήρηση συνεχίστηκαν ή ακόμα και εντατικοποιήθηκαν.

Για όσους είναι ξύπνιοι, τέσσερις πτυχές γίνονται πιο ξεκάθαρες: οι άνθρωποι είναι προγραμματισμένοι και το μυαλό τους ελέγχεται για να δεχτεί μια σταδιακή απώλεια της ελευθερίας και της ευημερίας τους. Αυτό οδηγεί σε πλήρη ιατρική στρατιωτική νομοθεσία με υποχρεωτικούς εμβολιασμούς που έχουν σχεδιαστεί για τη βέλτιστη αναπηρία και τελικά μια μαζική σφαγή ανθρώπων. Είναι μέρος του αποκρυφιστικού τελετουργικού της δικτατορίας του Deep State αποδυναμώντας και γελοιοποιώντας την ανθρωπότητα και χάνοντας σταδιακά περισσότερη ελευθερία. Είναι η χειρότερη τυραννία στην κοινωνία μας που δεν διαπράττεται μόνο από την κυβέρνησή σας μόνο, αλλά και από την ιατρική πολιορκία που τώρα εμφανίζεται σε όλα τα επίπεδα για το τι είναι πραγματικά. Είστε ο μεγαλύτερος εχθρός του λαού!

Σε όλα τα επίπεδα διακυβέρνησης, υπονομευόμαστε από εκείνους που σκοπεύουν να καταστρέψουν την κοινωνία μας και εμείς ως ανθρώπινα όντα. Ο λαός πρέπει στη συνέχεια να ξυπνήσει και να επανεξετάσει το πολιτικό συμβόλαιο με τις κυβερνήσεις αντικατάστασης για να αφαιρέσει την εξουσία τους. Η ανθρωπότητα πρέπει να αγωνίζεται για δικαιοσύνη, αλήθεια, ειρήνη και ελευθερία σύμφωνα με τους οικουμενικούς νόμους του Δημιουργού μας, με την εικόνα του οποίου είμαστε κυρίαρχα όντα.
Η πλειοψηφία των ανθρώπων έχει κλειδώσει τις συνειδητές ψυχές τους σε μια ψυχική φυλακή, σε συνδυασμό μόνο για χρόνο, εργασία και ενέργεια. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν λίγη ή καθόλου ελεύθερη βούληση επειδή έχουν παραμελήσει τη συνείδησή τους όταν χρειάζεται . Συνεχίζουν να συμπεριφέρονται σαν πρόβατα και δεν θα ξεφορτωθούν ποτέ αυτήν την τρέλα. Ξυπνήστε και συνεχίστε να παλεύετε για να παλέψετε για την ελευθερία σας και έναν ελεύθερο κόσμο χωρίς δικτατορία.

Σημειώστε ότι δεν υπάρχει σωτήρας για αυτόν τον κόσμο. Υπάρχουν πολλοί σωτήρες όταν πολλοί άνθρωποι ξυπνούν μαζικά. - Κοίτα τον κόσμο σήμερα. Είναι συναρπαστικό να βλέπουμε πώς καταρρέει το κρυφό καθεστώς.


Η επιλογή μας θα καθορίσει την εξέλιξη του μέλλοντός μας


Εμείς οι άνθρωποι βιώνουμε τώρα μια διαδικασία μετάβασης. Η ανθρωπότητα κινείται σε μια ανώτερη συνείδηση, από την τρίτη έως την τέταρτη διάσταση, ενώ ορισμένοι φρουροί έχουν φτάσει στην 5η ή ακόμα και στην 6η διάσταση της συνείδησης.

Αυτές οι διαστάσεις είναι καλύτερα κατανοητές σε σύγκριση με την οθόνη επιλογής ραδιοφώνου, στην οποία εκπέμπουν ταυτόχρονα αρκετοί ραδιοφωνικοί σταθμοί, αλλά μόνο στην 3η διάσταση μπορεί να ακούγεται ένας σταθμός κάθε φορά. Σε υψηλότερες διαστάσεις, πολλαπλοί πομποί μπορούν να παρακολουθούνται ταυτόχρονα, και έτσι ο πέμπτος συνδυάζει πολλές ζώνες συχνοτήτων που μπορούν να παρακολουθούνται ταυτόχρονα.
Η υψηλότερη ευαισθητοποίηση προσφέρει περισσότερη θετική ενέργεια και ευρύτερη κατανόηση του πλανήτη. Αφαιρεί κάθε αρνητική ενέργεια που έχει μεταδοθεί στην ανθρωπότητα για χιλιάδες αιώνες. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η πλειοψηφία της ανθρωπότητας λειτούργησε από μια παλιά, αρνητική επίγνωση του πολέμου, της βίας, της σκληρότητας και της ανάγκης για εξουσία. Αυτό αλλάζει τώρα. Η αλλαγή μπορεί να φαίνεται αργή. Αλλά να είστε σίγουροι, η ανθρωπότητα μετατοπίζεται στην ειρήνη, τη συνεργασία και τη φιλία.


Απομάκρυνση εγκληματικών βαθιών κρατικών κυβερνήσεων και πολιτικών

Η κρυφή σκιά της κυβέρνησης εμφανίζεται τώρα ανοιχτά και χάνει την κράτησή μας καθώς περισσότεροι άνθρωποι ξυπνούν από τον μακρύ ύπνο τους. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει άνευ προηγουμένου αποκαλύψεις τους επόμενους μήνες, τόσο σε μέγεθος όσο και σε μέγεθος, χωρίς ιστορικό προηγούμενο που θα μπορούσε να προκαλέσει εξέγερση μεταξύ των μη αφυπνισμένων.

Φτάσαμε στην πιο σημαντική διασταύρωση της παγκόσμιας ιστορίας. Η επιλογή μας θα καθορίσει την εξέλιξη του μέλλοντός μας. Από τη μία πλευρά, είναι η συνέχιση της δικτατορίας του Deep State προς τον μεγαλύτερο έλεγχο της εξουσίας για να καταστρέψουμε τις ελευθερίες μας, όπως φαίνεται τώρα, με την υποχρέωση να φορούμε άχρηστες μάσκες, να διατηρούμε την κοινωνική απόσταση με αυξανόμενους περιορισμούς ταξιδιού, βήμα προς βήμα, τα ηθικά μας προορίζονται καταστρέψτε και τερματίστε την ευημερία μας.

Από την άλλη πλευρά, είναι η δημιουργική διάλυση των διεφθαρμένων κυβερνήσεων και πολιτικών του βαθιού κράτους που θα μας οδηγήσει στην ευημερία, την ελευθερία και τη φιλία.


Αυτή είναι η πιο σημαντική συλλογική απόφαση που θα πάρουμε μαζί. Αυτό δεν συνέβη ποτέ στην ανθρώπινη ιστορία. Αλλά χωρίς την υποστήριξη τουλάχιστον του 50% του πληθυσμού, οι εγκληματίες του Deep State και οι φίλοι τους δεν μπορούν να απομακρυνθούν λόγω του ενδεχόμενου χάους. Φτάσαμε τώρα στην κύρια διασταύρωση της παγκόσμιας ιστορίας. Η επιλογή μας είναι ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη του μέλλοντός μας.

Είναι σημαντικό όλοι να προσπαθούν να παραμείνουν όσο το δυνατόν πιο θετικοί και αισιόδοξοι. Πάρα πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να κάθονται μπροστά στην τηλεόρασή τους κάθε βράδυ για να ενοχλούνται με ψέματα από τους διαχειριστές του MSM με παραπλανητικές εικόνες και πληροφορίες. Αποδέχονται ασυνείδητα την προπαγάνδα των μέσων μαζικής ενημέρωσης, η οποία φέρνει τρέχοντα γεγονότα βασισμένα στον θυμό, την ταλαιπωρία και τον φόβο. Κρατήστε τα μάτια και το μυαλό σας ανοιχτά και να γνωρίζετε ότι ο κόσμος χειραγωγείται από τις εκλεγμένες αρχές μας, οι οποίες με τη σειρά τους πληρώνονται, δωροδοκούνται, χειραγωγούνται και ελέγχονται διανοητικά από το Deep State Cabal, το οποίο, μεταξύ πολλών άλλων γνωστών προσωπικοτήτων, ισχύει επίσης είναι με τα «θαυμαστά» βασιλικά σπίτια σε κάθε χώρα με μοναρχία.

Οι πατριώτες συλλαμβάνουν όλους όσους εμπλέκονται σε προδοσία, ταραχές και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Μια συνεχιζόμενη επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη σχετικά με τις συλλήψεις και εκτελέσεις γνωστών προσωπικοτήτων που δεν έχουν ακόμη καθοριστεί από αξιόπιστες πηγές της Intel. - Η διαφήμιση είναι; ότι ο Πρόεδρος Τραμπ θα το ανακοινώσει μέχρι το τέλος του έτους. Είναι επίσης κατανοητό ότι όλα τα βασιλικά σπίτια σε κάθε χώρα σύντομα θα αφαιρεθούν, θα συλληφθούν και / ή θα διατεθούν. Ακόμη και πρώην και νυν πρωθυπουργοί λέγεται ότι έχουν εμπλακεί, συλληφθεί ή εκτελεστεί, με εξαίρεση τον πρωθυπουργό της Ουγγαρίας Βίκτορ Ορμπάν. Είναι πλέον γνωστό ότι πολλοί τραπεζίτες του Rothschild συνελήφθησαν στη Ζυρίχη της Ελβετίας τις τελευταίες ημέρες.

Ο πόλεμος ενάντια στον αόρατο εχθρό της κορώνας είναι κοινωνική αυτοκτονία


Το πιο πρόσφατο παράδειγμα μιας προφανής συνωμοσίας είναι η κρίση της κορώνας. Αυτό που συμβαίνει μπροστά στα μάτια μας είναι ένα παγκόσμιο κλείσιμο όλων, ακολουθούμενο από σχεδόν κάθε κυβέρνηση στον κόσμο με την ίδια σοβαρότητα. Καραντίνα, κατ 'οίκον περιορισμός για σχεδόν όλους με το «πρόσχημα» για να σας προστατεύσει - την ανθρωπότητα - από έναν αόρατο εχθρό - τον ιό της κορώνας. Κάθε κυβέρνηση γνωρίζει ότι είναι καταστροφή για την οικονομία και την παγκόσμια οικονομία - είναι κοινωνική αυτοκτονία. Αλλά συμμετέχουν - με ποιον διατάζει; - Το Deep State Cabal που πιστεύει ότι εξακολουθούν να είναι στην εξουσία, αλλά αυτό δεν ισχύει πλέον. Τώρα το κοινό ενδιαφέρεται να ανακαλύψει και να αντιληφθεί ποιος είναι πραγματικά ο εχθρός τους και να περιορίσει άσκοπα την ελευθερία τους.

Οι περισσότεροι από εμάς που αναζητούμε τις δικές μας πηγές πληροφοριών το κάνουν εκτός των mainstream μέσων ενημέρωσης με ψέματα, ψευδή δεδομένα και στατιστικά στοιχεία σχετικά με τις μολύνσεις από COVID και υπερβολικά ποσοστά θνησιμότητας. Οι πολλοί φύλακες μεταξύ μας γνωρίζουν ότι έχουν διογκωθεί μαζικά και σκόπιμα παραποιηθούν για να αυξήσουν τον παράγοντα φόβου και να δικαιολογήσουν την επέκταση της καταστροφικής κλειδαριάς. Αυτή η τρομερή απάτη ασκείται ενεργά όχι μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά και στην Ευρώπη.

Η Ιταλία και η Ελβετία είναι ένα
παράδειγμα .


Τα παιδιά έχουν πιθανότητα 0,00% να πεθάνουν από το COVID, αλλά βλάπτονται για τη ζωή τους μέσω κοινωνικής απόστασης. Μια παγκόσμια μελέτη έδειξε ότι το COVID-19 δεν μεταδόθηκε ποτέ από παιδιά σε ενήλικες. Μια άλλη μελέτη διαπίστωσε επίσης ότι δεν υπάρχει μετάδοση της νόσου από άτομα που δεν γνωρίζουν ότι την έχουν. Επομένως, η κοινωνική απόσταση στο σχολείο δεν δικαιολογείται. Η απομόνωση προκαλεί κατάθλιψη, έλλειψη ύπνου, κακή καρδιαγγειακή λειτουργία, γνωστική μείωση και μειωμένη ανοσία. Αποδυναμώνει επίσης το τμήμα του εγκεφάλου που ελέγχει τη μάθηση. Η CIA ανακάλυψε εδώ και πολύ καιρό ότι η απομόνωση είναι ο ιδανικός τρόπος για να σπάσει έναν κρατούμενο και έχει ψυχολογική επίδραση παρόμοια με την τιμωρία ή τα βασανιστήρια. Δες αυτο το βιντεο.


Η βλάβη του εμβολίου δεν είναι απλώς σύμπτωμα

Ουσιαστικά, ο ιός της κορώνας είναι μια θεραπεύσιμη αναπνευστική κατάσταση που δεν είναι θανατηφόρος, αλλά μπορεί να προληφθεί και να θεραπευτεί. Οι ομάδες κινδύνου, οι ηλικιωμένοι και τα άτομα με χρόνιες ασθένειες χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή και θεραπεία. ότι καθιστά περιττό να κλείσει ολόκληρος ο κόσμος για να ξεπεραστεί αυτός ο ιός κορώνας, καταστρέφοντας την οικονομία και τα προς το ζην εκατομμυρίων ανθρώπων - πράγμα που σημαίνει πρόσθετη ζημιά που υπερβαίνει κατά πολύ τον αριθμό των θυμάτων της κορώνας.

Ο Δρ Moulden (δολοφονήθηκε εξ ονόματος της Big Pharma) ήταν πεπεισμένος ότι η ευρεία χρήση μεγάλων ποσοτήτων εμβολίων δεν σηματοδότησε την αρχή μιας νέας εποχής ζωής χωρίς ασθένειες, αλλά την αρχή μιας νέας εποχής καθολικών ασθενειών.

Η βλάβη του εμβολίου δεν είναι απλώς σύμπτωμα. Οι απαντήσεις είναι αρκετά πολλές και ποικίλες. Επιπλέον, οι αντιδράσεις εμβολιασμού μπορεί να εμφανιστούν λίγο μετά τη λήψη της ένεσης ή χρόνια αργότερα. Οι αντιδράσεις συχνά γίνονται αισθητές μόνο όταν έχουν χορηγηθεί διάφορες δόσεις διαφορετικών εμβολίων. Η μεταβλητότητα των αποκρίσεων και ο απρόβλεπτος χρόνος απόκρισης δίνει στη φαρμακευτική βιομηχανία και τα ιατρικά ιδρύματα που τους παρακολουθούν τη στατιστική εμπιστοσύνη για να πει ότι τα εμβόλια δεν βλάπτουν. Εάν ένας μεγάλος αριθμός ανεπιθύμητων ενεργειών ενός τύπου δεν εμφανιστεί εντός ορισμένου σύντομου χρονικού διαστήματος, συμπεραίνουν ότι δεν προκλήθηκε βλάβη.

Το κοινό είναι απογοητευμένο και ύποπτο για τη συνεχή ροή λυπημένων αναφορών και μηνυμάτων μέσων που κολλάνε στις εταιρικές ατζέντες της DS, κάτι που είναι τουλάχιστον μια προφανής υποτίμηση. Οι άνθρωποι βλέπουν τον κόσμο τους να αλλάζει και θέλουν να καταλάβουν τι συμβαίνει και γιατί. Θέλετε να ενημερωθείτε για να είστε προετοιμασμένοι. Θέλουν την ελευθερία να λαμβάνουν τεκμηριωμένες αποφάσεις αντί να ξέρουν τι να κάνουν από αρχές και θεσμικά όργανα που πωλούν συνεχώς ψέματα και εξαπατούν και βυθίζονται σε χάος.

Η τελική φάση του ΣΧΕΔΙΟΥ

Η συνειδητή νομισματική, οικονομική και πολιτικά πολιτική συνέχισε συνειδητά αυτήν τη συνεχιζόμενη οικονομική κρίση. Οι κύριοι ένοχοι είναι οι κεντρικοί τραπεζίτες.


Οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν τι συμβαίνει, αλλά όλα είναι μέρος του ΣΧΕΔΙΟΥ. Προκειμένου να ταρακουνήσει τους ανθρώπους σε αυτήν την τελευταία φάση, είναι επιτακτική ανάγκη να υποστούν καταστάσεις που είναι πολύ άβολα, ώστε να φτάσουν στα όριά τους, μερικοί θυμώνουν ή αναστατώνουν. Και μπορείτε να το δείτε τώρα. Το Deep State και το MSM πιστεύουν ότι έχουν τον έλεγχο και ότι όλα πάνε ακριβώς όπως θέλουν, όπως σχεδίαζαν. Αυτό δεν συμβαίνει! Αυτό γίνεται για να κάνει τον πληθυσμό να νιώθει άβολα ώστε να μπορούν να το δουν και να το βιώσουν οι ίδιοι. Αυτό ξυπνά, ο μόνος τρόπος με τον οποίο οι άνθρωποι μπορούν να ξυπνήσουν από τον ύπνο! Με συναισθήματα και γεγονότα που δεν μπορούν να συνδυαστούν. Δεν μπορούν να ξυπνήσουν χωρίς να βλέπουν, να αισθάνονται και να θυμώνουν. 
Η πλειοψηφία πρέπει να είναι άγρυπνη για να ολοκληρώσει την τελική φάση του ΣΧΕΔΙΟΥ. Αυτό σημαίνει. τη συνολική απομάκρυνση της μυστικής κυβέρνησης, του Βαθύ Κράτους και των πολιτικών μαριονετών της.

Γίνετε πατριώτης και μοιραστείτε αυτό το άρθρο με όλους όσους γνωρίζετε. Όσο νωρίτερα το 50% του πληθυσμού είναι ξύπνιο, τόσο πιο γρήγορα θα απελευθερωθεί ο κόσμος μας . Είναι τώρα ή ποτέ.



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕ GOOGLE TRANSLATE

http://finalwakeupcall.info

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters