Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

Πώς οδηγείται η ανθρωπότητα στον τοίχο - μπορείτε να πείτε στους ανθρώπους όλη την αλήθεια τώρα;

Ειλικρινά, πώς θα υπάρξει ένας νέος κόσμος με τόσους πολλούς υπάκουους, φοβισμένους ανθρώπους;
Το SELF-THINKING πιθανότατα έχει ήδη εκπαιδευτεί, το LOGICAL THINKING είναι δύσκολο να αναγνωριστεί, για πολλούς.
Αλλά η ΥΠΟΒΟΛΗ που μπορεί να κάνει πολλά - τρομακτικά, με αυτό που έχει ήδη βγει.

Οι άρρωστοι παιδόφιλοι σατανιστές εξακολουθούν να κυβερνούν τον κόσμο και ακολουθούν τα μέτρα τους. Freemason, καθίστε στους μοχλούς της εξουσίας και τους ακούτε. Οι πολιτικοί μπήκαν στην επιχείρηση μάσκας και έτσι πρέπει να επεκτείνετε την απαίτηση μάσκας, είναι σαφές ότι έχουν βρει ένα κερδοφόρο κενό για τους μη στοχαστές.

Υπάρχουν 300 γιατροί και περισσότεροι και ειδικοί και γυναίκες που ισχυρίζονται το αντίθετο, αλλά ακούτε έναν τραπεζίτη, έναν κτηνίατρο και έναν περίεργο ιολόγο που ήταν πάντα λάθος επειδή είναι απλώς ένα παιχνίδι.
Έτσι οδηγείται η ανθρωπότητα στον τοίχο, μόλις αφαιρείται το τελευταίο της μεσαίας τάξης, τότε υπάρχει απαλλοτρίωση, αλλά πρέπει να είναι, γιατί αν δεν το καταλαβαίνετε, απλά πρέπει να το νιώσετε. Ένα παλιό ρητό, που δεν μπορεί να ακούσει πρέπει να νιώσει, σωστά; Ή μάλλον, αν δεν νομίζετε ότι πρέπει να πετύχετε τη σούπα.
Δεν θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο. Αυτό είναι το καλό, γιατί αντιμετωπίζουμε το τέλος αυτού του παράξενου κόσμου της καταπίεσης και σύντομα θα έχουμε τη νεότερη ημέρα, η οποία θα είναι η πρώτη ημέρα του νέου κόσμου.


Οι άνθρωποι έχουν λίγη πίστη στον Θεό
επειδή ο Σατανάς έχει αποκρύψει την άποψή τους.
Αυτό έχει συμβεί πολλές φορές, τότε υπήρχε ο Νώε και η πλημμύρα του Σιντ, γιατί όλα έχουν νόημα. Αυτή τη φορά η γη θα ανέβει επίσης, αλλά οι περισσότεροι θα φοβούνται επειδή απέχουν πολύ από την αληθινή αγάπη, επειδή δεν υπάρχει εμπιστοσύνη στον Θεό, επειδή ο φόβος κυριαρχεί στη ζωή τους.
Όλα όσα έχουν γίνει θα καθαριστούν, τόσοι πολλοί άνθρωποι θα πάνε επειδή δεν το καταλαβαίνουν, δεν το αναγνωρίζουν και μόλις έχασαν τη θεϊκή σύνδεση.
Ο Σατανάς έφερε το παιχνίδι του καλά,
αλλά όλα ήταν πάντα αναγνωρίσιμα.
Η γη θα εκτελέσει τον τελικό εξαγνισμό και μόνο εκείνοι που εμπιστεύονται τον Θεό και έτσι στην αγάπη θα επιβιώσουν.
Όμως ο φόβος θα έρθει ξανά εδώ, τι κρατάτε στη ζωή σας και δεν ζείτε καν πραγματικά;
Η ζωή σημαίνει χαρά, γέλιο, ευτυχία, λιγότερη δουλειά, πρέπει να είστε και να φοβάστε, φόβοι για το μέλλον, γιατί μόνο αν δεν ζείτε πραγματικά ούτως ή άλλως; Τότε δεν έχει σημασία αν τελειώσει σύντομα, σωστά;
Η νεότερη μέρα θα είναι η επόμενη μέρα του μεγάλου καθαρισμού και δεν μπορείς να πεις ότι αγαπώ τον εαυτό μου γιατί η αυταπάτη σου σύντομα θα τελειώσει, είτε είναι, είτε πραγματικό είτε όχι.
Έτσι θα μπορούσατε πάντα να πείτε σε όλους που αγαπάτε τον εαυτό σας, αλλά η αλήθεια θα τα βγάλει έξω, οπότε είναι όλο, αγαπάτε πραγματικά τον εαυτό σας ή απλά μιλάτε.
Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούν πλέον να ληφθούν σοβαρά υπόψη, γιατί μιλάνε σαν αυτά τα πλάσματα πολιτικών, τα οποία δεν θα μπορούσα ποτέ να λάβω σοβαρά υπόψη, επειδή πούλησαν χάλια για την καλύτερη πολιτική απόφαση, χωρίς εναλλακτική λύση.
Μπορείτε να πείτε στους ανθρώπους όλη την αλήθεια τώρα;
Όχι, γιατί τότε το σοκ θα ήταν και πάλι υπέροχο.
Εάν, για παράδειγμα, ολόκληροι οι ψηφοφόροι του CDU αναγνωρίσουν ότι η Μέρκελ βρίσκεται στη φυλακή ή έχει εκτελεστεί, τότε πολλοί αμφιβάλλουν και πάλι γιατί πρέπει τότε να παραδεχτούν ότι όλοι έχουν ξεγελαστεί και έτσι ακριβώς είναι, όλοι έχουν ιστορικά ανησυχεί οδήγησε γύρω από τη μύτη.
Όλοι θα μπορούσαν να βρουν την αλήθεια για τον εαυτό τους, όπως έκαναν ορισμένοι, για τόσο καιρό, αλλά γελοιοποιήθηκαν και σφραγίστηκαν. Η ζωή ως θεωρητικός συνωμοσίας ήταν δύσκολη για πολλούς.
Κάποιοι από αυτούς ήταν ξύπνιοι τώρα και ξαφνικά, όλοι οι Ναζί, μόνο «Mutti» το χειρότερο, όχι, προήλθε από το Στάσι.
Έτσι, όποιος σκέφτεται λιγότερο, που πιστεύει τα πάντα, θα ξυπνήσει μια μέρα με τρόμο και θα δει τι του έλειπε, γιατί βασικά όλα θα μπορούσαν να ήταν τόσο όμορφα και θα ήταν όμορφα, θα ήταν υπέροχα, μόνο τα περισσότερα από αυτά δεν μπορούν να το δουν , επειδή εξακολουθούν να περπατούν στον τροχό χάμστερ και πιστεύουν ότι όλα θα επανέλθουν στο φυσιολογικό σύντομα.
Τότε χάσατε το γεγονός ότι βρισκόμαστε στη μέση του μεγάλου μετασχηματισμού, έρχεται η σπίθα του Θεού και θα φυσήσει όλους όσους δεν είναι ερωτευμένοι.
Ο νέος κόσμος, εραστής, θα σας ευχαριστήσει, τα πιο τρελά σας όνειρα γίνονται πραγματικότητα, για όλους τους άλλους το τέλος θα είναι κοντά.
Είναι η ελεύθερη βούλησή σας,
αλλά οι λέξεις πρέπει να ακολουθούνται από ενέργειες.


Μη πιστέψτε με τίποτα, γιατί ήμουν πάντα θεωρητικός συνωμοσίας, γιατί το έχω παρατηρήσει από την παιδική ηλικία και κανένας ή μόνο λίγοι το πίστευαν ούτως ή άλλως. Μπορείτε να προετοιμαστείτε για τον νέο κόσμο ή την αναχώρηση.
Ήλπιζα όλη μου τη ζωή ότι όλα όσα είδα θα έβγαιναν διαφορετικά, αλλά συνέβη και μπορώ να σας πω μόνο τι κάνετε από εσάς είναι ο τρόπος σας, η απόφασή σας.
Εύχομαι ολόψυχα σε όλους τη σωστή απόφαση για εσάς.
Η αγάπη είναι μαζί σας και με το πνεύμα σας. Ό, τι σας λείπει, προσκαλέστε το και θα έρθει, ας είναι!

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕ GOOGLE TRANSLATE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters