Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

Πολλοί αναγνωρίζουν το μεγάλο σατανικό παιχνίδι και ποιος συμμετέχει - παγκοσμίως

Ο μεταβαλλόμενος κόσμος, η καθολική απόφαση.
Ο νέος γεννιέται και ο παλιός πεθαίνει.
Εάν έχετε εμπιστοσύνη, αφήστε και
απολαύστε αυτό που ο Θεός ετοιμάζει για εμάς σε έναν νέο αγωνιστικό χώρο
 .
Φόβος ή αγάπη;
Συνεχίζεται εδώ και πολύ καιρό σε αυτόν τον πλανήτη, πολλοί συνειδητοποίησαν ότι είναι ένα μεγάλο, σατανικό παιχνίδι και ποιος συμμετέχει. Ο τρόμος όλων των πράξεων γίνεται πιο ξεκάθαρος και οι σατανιστές συνεχίζουν. Πολλοί συνεχίζουν να τους ακολουθούν και κάνουν ό, τι τους λένε από φόβο.

Μπορείτε να δείτε πόσο λίγοι άνθρωποι ζουν πραγματικά αγάπη, αλλιώς θα ήταν διαφορετικό, σωστά;
Έτσι δεν μπορείτε να σώσετε κανέναν, μόνο τον εαυτό σας, καμία περιττή ενέργεια, απλώς προσέξτε να ερωτευτείτε, να εμπιστευτείτε τη θεϊκή πηγή, αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να επιβιώσετε όλα.
Αλλά ακόμη και ο θάνατος δεν είναι τόσο κακός, γιατί μπορεί να ξαναρχίσει μετά από μια παραμονή στον πνευματικό κόσμο, προκειμένου να αναγνωρίσει ότι ο πνευματικός κόσμος είναι εξίσου εκεί με τον υλικό κόσμο.
Νέα πράγματα έρχονται στο φως κάθε μέρα και οι σατανιστές συνεχίζουν να ψεύδονται.
Ας τα φτιάξουμε, γιατί δεν θα επιβιώσουν την ανάσα του Θεού, θα ουρλιάσουν και θα βιώσουν όλο τον πόνο που έχουν προκαλέσει στους άλλους μέσω της δύναμής τους.
Μην φοβάστε, γιατί είναι βασικά απλώς ένα παιχνίδι, το παιχνίδι της ζωής και ίσως για πρώτη φορά στην ιστορία η αλλαγή στην καθαρή αγάπη είναι στην πόρτα, αλλά θέλουν να την αποτρέψουν με όλη τους τη δύναμη.
Αλλά θυμηθείτε, υπήρχε μια φορά που ο Σατανέλ εξεγέρθηκε εναντίον του Θεού και απομακρύνθηκε από τον ΕΛ, τον αγγελιοφόρο από τον Θεό και εξορίστηκε. Και τότε ήρθε η Μίχα, η οποία έλαβε το EL και εργάζεται και εδώ, το σκέφτεστε.
Άρα δεν έχει νόημα να αντισταθείτε στον Θεό, είναι σαν να ήσασταν παίκτης παιχνιδιών στον υπολογιστή, απλά θα μπορούσατε να απενεργοποιήσετε τον εφευρέτη του παιχνιδιού. Έτσι αυτό ονομάζεται αλαζονεία και η αλαζονεία είναι γνωστό ότι έρχεται πάντα πριν από την πτώση.
Έτσι ο καθένας μπορεί να κάνει ό, τι θέλει, αλλά βλέπω επίσης ουρλιαχτό σατανιστές όπως Spahn, Maas, Söder και ούτω καθεξής ποιος θα κλαίει όταν τελειώσει το παιχνίδι τους.
Έτσι, μπορείτε μόνο να έχετε ένα κουρασμένο χαμόγελο για αυτούς τους χαρακτήρες, να εμπιστευτείτε τον Θεό, να πιστέψετε στην αγάπη, να τους προσκαλέσετε, αυτός είναι ο μόνος τρόπος να βγείτε από εδώ, στον νέο κόσμο.
Ο καθένας είναι ένας τυχερός Schmid, οπότε ο γκρίνια φέρνει λίγο, το να είσαι αρνητικός και γεμάτος φόβο σημαίνει μόνο ότι είσαι ακόμα μακριά από την αληθινή αγάπη.
Όταν ακούτε αυτά τα πουλιά να χαμογελούν, να χαμογελούν και να γνωρίζουν, ο χρόνος τους τελειώνει πολύ γρήγορα.
Μην πάρετε αυτά τα όντα τόσο σοβαρά πια, ακόμα κι αν εξακολουθούν να επιδεικνύουν δύναμη.
Πρέπει να πω ότι υπάρχουν, οι άνθρωποι που είναι τόσο γενναίοι, επαινώ τον Attlia Hildmann, ότι είναι ένα άτομο που πρόσφατα αναγνώρισε τα πάντα και είναι πρόθυμο να δώσει τη ζωή του για ελευθερία. Έχει και διακινδυνεύει τα πάντα, που είναι ήρωας της νέας εποχής, που υπερασπίζεται τον εαυτό του, αξίζει να αντιγραφεί, όπως κάποιος που έχει επιτύχει τόσα πολλά, αλλά βλέπει λιγότερο νόημα στην αυτοκρατορία, θέλει ελευθερία, δίνει τα πάντα, συμπεριλαμβανομένων των Xavier και άλλοι δίνουν τα πάντα, είναι έτοιμοι.
Ποια είναι η αξία της ζωής σας αν πρέπει να ζήσετε στη δουλεία, εάν σας εμβολιάσουν και δεν ξέρετε πια ποιος είστε, cyborg;
Εάν υπήρχαν περισσότεροι τέτοιοι άνθρωποι, θα υπήρχαν περισσότεροι που θα μπορούσαν να το ξεπεράσουν, αλλά οι περισσότεροι από αυτούς εξακολουθούν να σκύβουν, να μείνουν έξω από τα πάντα, αλλά αυτό δεν είναι πλέον δυνατό, πρέπει να ομολογήσετε, πρέπει να δείξετε τη σημαία.
Η λέξη πρέπει να είναι πίεση, μου αρέσει βασικά λιγότερο, αλλά έτσι είναι. Εάν δεν το κάνετε τώρα, θα χαθείτε ως δειλός.
Μόνο η αγάπη φέρνει πλήρη εμπιστοσύνη.
Ώστε να αναρωτηθείτε, τι θέλετε, εάν η αναπνοή του Θεού τραβήξει πάνω από τον κόσμο, θα μείνει μόνο ο εραστής, οι άλλοι δεν θα είναι σε θέση να το αντέξουν, να είστε σίγουροι.
Βασικά, η ζωή ή το περπάτημα είναι το σύνθημα
και εξακολουθεί να είναι στα χέρια σας.
Η αγάπη, η γνώση και η ειρήνη είναι μαζί σας και με το πνεύμα σας.
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕ GOOGLE TRANSLATE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters