Παρασκευή 22 Απριλίου 2022

Ιερείς και Σαμάνοι Εναντίον Σατανιστών και Μαγισσών, Καθώς ο Πόλεμος στην Ουκρανία Γίνεται Εσωτεριστικός

Benjamin Fulford 18/4/2022

ΣτΜ: στην παρούσα μετάφραση έχουν προστεθεί κάποιοι εξωτερικοί σύνδεσμοι που αφορούν το σχετικό με τον Harari απόσπασμα, με σκοπό να ενημερωθούν οι αναγνώστες καλύτερα δεδομένου ότι είναι μεταφρασμένα στα ελληνικά.

Επίσης έχει αφαιρεθεί μία αναφορά στον Πάπα και τη δήλωσή του ότι «η Ανάσταση του Χριστού θα μπορούσε να είναι μία ψευδαίσθηση, αποκύημα της φαντασίας μας» διότι κατά τη δική μας έρευνα η δήλωσή του ερμηνεύτηκε αποσπασματικά. Αυτό βέβαια δε σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι υποστηρίζουμε την αθωότητά του.


Ο πόλεμος στην Ουκρανία έχει πάρει μια εσωτεριστική στροφή, με τις δύο πλευρές να πραγματοποιούν μαζικά ξόρκια και να επικαλούνται πνευματικές δυνάμεις. «Όλες οι κακές δυνάμεις από όλο τον πλανήτη συγκεντρώνονται σε ένα μέρος στην Ουκρανία για την έσχατη μάχη», περιγράφει μια ρωσική πηγή της FSB. Εν τω μεταξύ, οι μάγισσες της Χαζαρικής Μαφίας, οι Σατανιστές και οι νεοναζί ισχυρίζονται ότι προετοιμάζουν εδώ και 40 ημέρες «ένα ξόρκι για τη θεραπεία του Πούτιν και της Ρωσίας».

«Είμαστε έτοιμοι. Η ιεροτελεστία μας έχει αναπτυχθεί από μια ομάδα σοβαρών επαγγελματιών από την πρώτη μέρα. Κάναμε πολλές προπαρασκευαστικές εργασίες, διαπερνώντας τις άμυνες των εχθρών, σχεδιάζοντας προσεκτικά και επιλέγοντας τελετουργίες», ανέφεραν οι μάγισσες.

Ukrainian Witches To Perform Three-part Ritual To Topple Vladimir Putin (indiatimes.com)

Σε απάντηση οι Ρώσοι «κάλεσαν όλους τους Σαμάνους του Βορρά για να προσέλθουν οι θεοί της φύσης και να προστατεύσουν τη Ρωσία», αναφέρει το FSB. Εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε τους Σαμάνους επί το έργον. ==========================================


Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία δήλωσε επίσης δημοσίως ότι η ουκρανική κυβέρνηση χρησιμοποιεί «μάγισσες και σατανικές τελετές» εναντίον των Ρώσων. Ο Ορθόδοξος Ιερέας Andriy Tkachov λέει ότι «δεν έχει απομείνει τίποτα στην Ουκρανία παρά να ζητήσει βοήθεια από τους δαίμονες».

Οι Ρώσοι έχουν δημοσιεύσει πολλές αποδείξεις για το ότι πραγματικά πολεμούν τους λάτρεις του Σατανά.

ROC says Ukrainian authorities use “witches and satanic rites” in war with Russia – video – News84Media.com

Για παράδειγμα, αφού κατέστρεψαν μια θέση της «Forward Observation Group», μιας υποτιθέμενης αμερικανικής μισθοφορικής μονάδας πρώην στρατιωτικών και ειδικών επιχειρήσεων που βρίσκονται επί του παρόντος στην Ουκρανία, οι Ρώσοι παρείχαν αποδείξεις ότι «λατρεύουν τον διάβολο με την πλέον πραγματική έννοια της λέξης».

Σατανικά αγάλματα ανακτήθηκαν από ρωσική πυραυλική επίθεση στην Ουκρανία — Η Ρωσία ισχυρίζεται ότι μισθοφόροι των ΗΠΑ που πολεμούν στην Ουκρανία «Λατρεύουν τον Διάβολο» – DailyVeracity

Είναι γεγονός ότι Διοικητής των αμερικανικών ειδικών δυνάμεων κάποια στιγμή ήταν ο αυτοανακηρυχθείς Σατανιστής Στρατηγός Μάικλ Ακίνο (Michael Aquino).

Ο Ακίνο έκτοτε στάλθηκε κάτω για να συναντήσει τον κύριό του, σύμφωνα με πηγές της συμμαχίας, και τώρα φαίνεται ότι μερικοί από τους μαθητές του έχουν πάει να τον συναντήσουν.

Ας ρίξουμε λοιπόν άλλη μια ματιά στους ανθρώπους της Χαζαρικής Μαφίας που διευθύνουν τώρα το χρηματοπιστωτικό σύστημα των Δυτικών Κόσμων και τις υπερ-εταιρείες. Έχουν πει ρητά και επανειλημμένα ότι «για να σώσουν το περιβάλλον»» θέλουν να σκοτώσουν το 90% του παγκόσμιου πληθυσμού των «άχρηστων φαγάδων». Αφότου η συμμαχία τους είπε ότι –αν ειλικρινά επιθυμούσαν να σκοτώσουν το 90% των ανθρώπων – θα μπορούσαν να το αποδείξουν αυτό συμφωνώντας να είναι οι πρώτοι που θα πεθάνουν, οι Χαζάροι μαφιόζοι άλλαξαν το τροπάρι τους. Τώρα λένε ότι θα εισάγουν το 90% των ανθρώπων στο «βασικό εισόδημα» και θα τους κρατάνε να παίζουν βιντεοπαιχνίδια ενώ μαστουρώνουν με ναρκωτικά.

Ο Yuval Harari, ο γκουρού του επικεφαλής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ Klaus Schwab Rothschild, λέει πράγματα όπως: Οι άνθρωποι είναι τώρα ζώα προς χακάρισμα… Η ελεύθερη βούληση τελείωσε… Η ιστορία του Ιησού που αναδύεται από τους νεκρούς είναι fake news… Ο Covid είναι η στιγμή που η παρακολούθηση εισήλθε κάτω από το δέρμα…. Το μεγαλύτερο ερώτημα τις επόμενες δεκαετίες θα είναι τι να κάνουμε με όλους αυτούς τους άχρηστους ανθρώπους….

Something REALLY BAD is About to Fundamentally Change Humanity – (Pt 1) – YouTube



Αυτό όμως που πραγματικά έχουν κάνει αυτοί οι άνθρωποι είναι να παραδεχτούν την ανικανότητά τους λέγοντας ότι δεν ξέρουν πώς να καταστήσουν αυτούς τους ανθρώπους «χρήσιμους».

Δεν θα ξεχάσω ποτέ: όταν αυτοί οι άνθρωποι με προσκάλεσαν να πάω μαζί τους μου είπαν «δεν υπάρχει Θεός, εμείς είμαστε ο Θεός». Μπορεί να μην υπάρχει Θεός, αλλά δεν δημιουργήσαμε τους εαυτούς μας, κάτι άλλο μας δημιούργησε, οπότε υπάρχει ένας δημιουργός. Η συμμαχία προτείνει να γίνουν όλοι οι άνθρωποι «χρήσιμοι φαγάδες» ζητώντας από αυτούς να φυτέψουν κήπους, να φροντίσουν μικρά ζώα και να συμβάλουν στη δημιουργία με κάποιον τρόπο. Μπορεί να μην είμαστε ο Θεός, αλλά είμαστε όλοι διαχειριστές της τοπικής μας δημιουργίας και μπορούμε όλοι να εργαστούμε για τη βελτίωσή της αυξάνοντας τον αριθμό των φυτών, των ζώων, ακόμη και των μορφών ζωής με βάση το πυρίτιο κ.λπ.

Αν και αυτοί οι άνθρωποι σίγουρα δεν είναι ο Θεός, παραμένουν ισχυροί και επικίνδυνοι. Το πολιτικό γραφείο της Χαζαρικής Μαφίας είναι το Octagon Group που έχει την έδρα του κοντά στη λίμνη της Γενεύης στην Ελβετία. Αυτοί ελέγχουν δυτικούς ηγέτες όπως ο Μπόρις Τζόνσον του Ηνωμένου Βασιλείου, ο Εμμανουέλ Μακρόν από τη Γαλλία, ο Τζάστιν Κάστρο του Καναδά και φυσικά το ψεύτικο καθεστώς του Τζο Μπάιντεν.

Ελέγχουν επίσης τον Πάπα μέσω της προσωπικής του ασφάλειας, της Ελβετικής Φρουράς. Όταν ο Πάπας Φραγκίσκος τους ξεγέλασε, τον αντικατέστησαν πρώτα με ένα ολόγραμμα και στη συνέχεια με έναν απατεώνα που φορούσε λαστιχένια μάσκα.

Ρίξτε μια ματιά σε αυτή τη φωτογραφία που το καπέλο του «Πάπα» Φραγκίσκου πετάει καθώς καθοδηγεί τη λειτουργία της Κυριακής του Πάσχα στο Βατικανό:

Όπως βλέπετε ΔΕΝ είναι ο Φραγκίσκος.

Αν μια φωτογραφία δεν σας πείθει, τότε ακούστε τα λόγια του. Μιλάει για «κοπροφιλία» ή σεξουαλική διέγερση και ευχαρίστηση από τα κόπρανα, υποστηρίζει ανοιχτά την ομοφυλοφιλία (αυτό δεν αποτελεί ομοφοβικό σχόλιο, αλλά σαφώς δεν είναι η στάση του αρχικού Φραγκίσκου) και προωθεί επικίνδυνα εμβόλια.

Σε κάθε περίπτωση, η μάχη για την ανατροπή αυτών των τεράτων πηγαίνει πολύ καλά για τη συμμαχία. Μετά από εβδομάδες σιγής ασυρμάτου, τελικά βρήκαμε ένα μέλος μιας Ασιατικής Μυστικής Κοινωνίας. Ανέφερε ότι δεν μπορούσαν να μιλήσουν σε ανοιχτή γραμμή και ότι διατηρούσαν σιωπή για λόγους επιχειρησιακής ασφάλειας. Ωστόσο, είπαν ότι είχαν σημειώσει μια σειρά από σημαντικές νίκες εναντίον της καμπάλ και ότι περισσότερες αναμένονταν σύντομα.

Βεβαίως, η ρωσική νίκη στην Ουκρανία γίνεται όλο και πιο προφανής. Δεν θα επαναλάβουμε πράγματα που έχουν αναφερθεί ευρέως αλλού, αλλά εμμένουμε σε πληροφορίες που πιστεύουμε ότι δεν έχουν ακόμη διαδοθεί ευρέως.

Πρώτον, η ρωσική FSB λέει ότι η Μαριούπολη απελευθερώθηκε. Εξήγησαν ότι επιτέθηκαν στη Μαριούπολη και όχι στο Κίεβο, επειδή εκεί είχαν την έδρα τους οι Σατανικοί νεοναζί. Οι Ναζί έλεγαν ανοιχτά ότι ήθελαν να σκοτώσουν όλους τους Ρώσους.

Υπό τους Ναζί, οι Ουκρανοί διδάσκονται τα τελευταία 30 χρόνια ότι η Ουκρανία ήταν ανεξάρτητη χάρη στους Ναζί, ότι οι Ουκρανοί δεν είχαν γενετική σχέση με τους Ρώσους, οι οποίοι ήταν κατώτερη φυλή σύμφωνα με τον Γάλλο δημοσιογράφο Thierry Meyssan.

https://www.voltairenet.org/article216405.html

«Η Ουκρανία σύρθηκε ενεργά στο ΝΑΤΟ, ενθαρρύνθηκε με κάθε τρόπο να απαγορεύσει τη ρωσική γλώσσα, τη ρωσική εκπαίδευση, τα ρωσικά ΜΜΕ, να συλλάβει ανθρώπους, να διώξει και ακόμη και να δολοφονήσει ανεξάρτητους δημοσιογράφους, τροφοδοτήθηκε με θανατηφόρα όπλα», αναφέρει ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ.

https://tass.com/politics/1437567

Εν πάση περιπτώσει, σε μια σαφή ένδειξη ότι ο πόλεμος τερματίζεται, οι άνθρωποι έχουν αρχίσει να επιστρέφουν στην Ουκρανία από την ΕΕ.

https://en.interfax.com.ua/news/general/824860.html

Οι Ρώσοι μας έδωσαν επίσης αυτό που θα μπορούσε να ερμηνευθεί ως ένα είδος δήλωσης νίκης:

Ζούμε τώρα σε μια εκπληκτική εποχή ενός πολύ στενού παραθύρου ευκαιριών μεταξύ της πτώσης του παλιού κόσμου και της γέννησης του νέου κόσμου. Δεν θέλουμε απλά να καθόμαστε και να περιμένουμε κάποιον να μας ανακοινώσει πώς θα είναι το μέλλον μας. Ελάτε μαζί μας για να γίνετε δημιουργοί νέων κανόνων και του μέλλοντός μας.

«Η τύχη είναι στο πλευρό αυτού που τολμάει»

— Βέρτζιλ

Αντίθετα, στον Καναδά, αυτόν τον πρώην φάρο ελευθερίας και δημοκρατίας, η κυβέρνηση του Οντάριο πρόκειται να εγκρίνει ένα νομοσχέδιο που θα δώσει στην κυβέρνηση τη μόνιμη εξουσία να κατάσχει την περιουσία σας, συμπεριλαμβανομένου του αυτοκινήτου και του σπιτιού σας, μόνο και μόνο επειδή συμμετείχατε σε διαμαρτυρίες.

https://rumble.com/v1071hg-canada-no-longer-a-democracy-as-they-pass-that-allows-government-to-sieze-p.html

Φυσικά, οι Καναδοί δεν το δέχονται αυτό άπραγοι, και σύντομα θα ανατρέψουν τα ανδρείκελα της Χαζαρικής Μαφίας που κατέλαβαν παράνομα την εξουσία υπό τον Κάστρο. Σε αυτή τη διαμαρτυρία στο Βανκούβερ, για παράδειγμα, μπορείτε να δείτε τον τρόμο στα πρόσωπα των νεοσύλλεκτων του αστυνομικού τμήματος του Βανκούβερ, καθώς οι Εραστές της Ελευθερίας (Freedom Lovers) υψώνουν τις φωνές τους.

=====================================================



Γνωρίζουμε επίσης ότι ο καναδικός στρατός στέκεται και αυτός σε συντονισμό με τα αμερικανικά στρατιωτικά λευκά καπέλα για μια μεγάλη αντεπίθεση κατά της Χαζαρικής Μαφίας στη Βόρεια Αμερική.

Η πτώση του ψεύτικου καθεστώτος Τζο Μπάιντεν βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη μέσω αυτού που μπορεί να περιγραφεί μόνο ως σκόπιμες προσπάθειες να γίνει η κατ’ επίφαση προεδρία του μια προφανής φάρσα. Αυτό εθεάθη όταν τον είδαμε να κάνει χειραψία με τον αέρα και να επαναλαμβάνει προφανή ψέματα, όπως ότι ήταν καθηγητής με έδρες σε διάφορα πανεπιστήμια. Επίσης, η δήλωσή του ότι η Ρωσία διαπράττει «γενοκτονία» στην Ουκρανία ανάγκασε ανώτερους αξιωματούχους της κυβέρνησής του να πουν στα μέσα εταιρικής προπαγάνδας ότι «Οι αναφορές πληροφοριών για την Ουκρανία επί του παρόντος δεν υποστηρίζουν τον χαρακτηρισμό γενοκτονίας».

https://www.nbcnews.com/politics/national-security/genocide-accusation-russia-biden-willing-get-ahead-government-rcna24601

Η Αμερικανική Διαστημική Διοίκηση μετέδωσε επίσης τις ακόλουθες πληροφορίες: «Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ είναι ασφαλής και επί του παρόντος στο σταθμό της Διαστημικής Δύναμης Των Βουνών Cheyenne κοντά στο Κολοράντο Σπρινγκς. Υπήρξαν 3 απόπειρες κατά της ζωής του τις τελευταίες 2 εβδομάδες.» Η πηγή ανέφερε επίσης ότι «Η καμπάλ της Χαζαρικής Μαφίας γνωρίζει για τη διπλή εμφάνισή του στις συγκεντρώσεις» και ότι «ο Τραμπ βρίσκεται σε στενή επαφή με τον Πούτιν».

Η Ευρώπη επίσης τα σπάει αποφασιστικά με τη Χαζαρική Μαφία. Στη Γαλλία, η υποψήφια για την προεδρία Μαρίν Λεπέν ζητά «μια στρατηγική προσέγγιση μεταξύ ΝΑΤΟ και Ρωσίας» ως προς το συμφέρον της Γαλλίας και της Ευρώπης, καθώς και των ΗΠΑ, προκειμένου να αποτρέψει «την εμφάνιση μιας στενής σινορωσικής ένωσης».

https://nationalpost.com/pmn/news-pmn/frances-le-pen-wants-closer-nato-russia-links-no-frexit

Ως άλλη μία ένδειξη ότι η Ευρώπη συντάσσεται με τη Ρωσία εναντίον της Χαζαρικής Μαφίας, Γερμανοί και άλλοι Ευρωπαίοι αγοραστές ρωσικού αερίου έχουν ήδη συμφωνήσει να μετατρέψουν τις πληρωμές σε ρούβλια, δήλωσε ο Αντιπρόεδρος της Ρωσικής Κυβέρνησης Αλεξάντερ Νόβακ.

https://tass.com/economy/1438305

Οι Εβραίοι ηγούνται επίσης του αγώνα κατά της Χαζαρικής Μαφίας σε όλο τον κόσμο και την ξεριζώνουν ενεργά στο Ισραήλ. Για παράδειγμα, ανώτεροι Ραβίνοι κατήγγειλαν και η αστυνομία συνέλαβε τέσσερα μέλη της εξτρεμιστικής οργάνωσης «Επιστροφή στο Όρος», η οποία προσφέρει χρηματικό έπαθλο σε όποιον καταφέρει να προσφέρει μια ζωντανή [σατανική] θυσία στο Όρος του Ναού.

https://www.timesofisrael.com/four-extremist-jews-arrested-for-planning-animal-sacrifice-atop-temple-mount/

Η κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας ενήργησε επίσης κατά της Χαζαρικής Μαφίας συλλαμβάνοντας εννέα επιφανείς δικαστές με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας. Οι δικαστές διέτασσαν μαζικές εκτελέσεις, συμπεριλαμβανομένων των εκτελέσεων ανηλίκων, συλλαμβάνοντας γυναίκες ακτιβίστριες με ψευδείς κατηγορίες και αποκαλύπτοντας με άλλο τρόπο μέσω των ενεργειών τους ότι εργάζονται για τη Χαζαρική Μαφία.

https://www.presstv.ir/Detail/2022/04/15/680361/Nine-prominent-Saudi-judges-arrested,-accused-of-high-treason-as-purge-widens

Συνολικά, παγκοσμίως 9 από τους 10 μεγαλύτερους στρατούς στον κόσμο είναι είτε με το μέρος της Ρωσίας, είτε παραμένουν ουδέτεροι.

Επιπλέον, σύμφωνα με πηγές του Πενταγώνου «ο Πούτιν διαθέτει την τεχνολογία Tesla που χρειάζεται για να απενεργοποιήσει ολόκληρο τον στόλο των ΗΠΑ, χωρίς παράπλευρες απώλειες.

Σχετικά με την τεχνολογία Tesla, σύμφωνα με τη CIA:

Αυτό είναι ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο του Nikola Tesla από το 1921 που λειτουργεί με καθαρή αιθερική ηλεκτρική ενέργεια. Πρόκειται για ένα αυτο-επαναφορτιζόμενο αυτοκίνητο, δεν λειτουργεί με μπαταρίες, πετρέλαιο ή αέριο. Τα ηλεκτρικά οχήματα υπάρχουν εδώ και πολύ περισσότερο από ό, τι συνειδητοποιούν οι περισσότεροι άνθρωποι. Δεν πρόκειται καθόλου για μύθο, πρόκειται απλά για συγκάλυψη της χαμένης τεχνολογίας μας, έτσι ώστε να μπορούν να μας χρεώνουν σε κάθε βήμα της διαδρομής και να έχουν τον πλήρη έλεγχο πάνω μας. Δωρεάν ενέργεια = Ανεξαρτησία, ελευθερία από το Μάτριξ, ελευθερία να πηγαίνετε όπου θέλετε, να ζείτε εκτός δικτύου, να έχετε θερμότητα και ηλεκτρικό ρεύμα και να ζείτε τη ζωή σας ευτυχισμένα χωρίς κυβερνητική παρέμβαση.

Φυσικά, η στάση μας για την ελεύθερη ενέργεια παραμένει η ίδια: ενώ ελπίζουμε, θα το πιστέψουμε όταν θα μπορούμε να λειτουργούμε τις δικές μας οικιακές συσκευές με μια τέτοια συσκευή.

Τέλος, αυτή την εβδομάδα, θα ολοκληρώσουμε με ορισμένες πληροφορίες τύπου x-files. Ρωτήσαμε την ανώτερη πηγή μας της διοίκησης της Αμερικανικής Διαστημικής Δύναμης για την αιτία της ταυτόχρονης αύξησης της θερμοκρασίας κατά 40 βαθμούς, η οποία καταγράφηκε στο Βόρειο και Νότιο Πόλο, και πήραμε αυτή την απάντηση:

Η μαγνητική ενέργεια της γης μπορεί να χειραγωγηθεί εκεί με τον εναπομείναντα υπεροπλισμό του βαθέος κράτους της Χαζαρικής Μαφίας, του οποίου εξακολουθούν να έχουν τον έλεγχο. Αυτό θα μπορούσε να είναι το ίδιο πράγμα που συνέβαινε στο τέλος της Ατλαντίδας πριν από πολλά χρόνια, όταν οι ήπειροι μετατοπίστηκαν / βυθίστηκαν. Τώρα διακινδυνεύουμε ακόμα περισσότερη άνοδο της θάλασσας επειδή ο πάγος πριν δεν ήταν στην περιοχή της Ανταρκτικής. Οι θάλασσες θα μπορούσαν να ανέβουν αρκετές εκατοντάδες πόδια αν λιώσει ο πάγος και ο καιρός θα είναι χαοτικός. Οι ζεστές υγρές θερμοκρασίες και το υψηλό διοξείδιο του άνθρακα που παρατηρούνται τώρα εκεί θα μπορούσαν να σχετίζονται με το ότι προσπαθούν να επανευθυγραμμίσουν άμεσα τους πόλους για να απορροφήσουν την ηλιακή ενέργεια από τον ήλιο και να φορτίσουν έναν αισθητήρα χάλυβα μήκους 5 χιλιομέτρων απορροφώντας την άμεση πόλωση. (Ο Δρ Tesla χρησιμοποίησε αυτή τη μέθοδο για να δημιουργήσει απεριόριστο άμεσο ρεύμα με μηδενικό κόστος). Αυτά τα πράγματα είναι επικίνδυνα και θα μπορούσαν να κάνουν τη γη να απομακρυνθεί από την τρέχουσα τροχιακή της απόσταση από τον ήλιο, αλλάζοντας έτσι τις εποχές. Το σχέδιο του Βαθέος Κράτους είναι να δημιουργήσει ψεύτικες εποχές και να δημιουργήσει μια ανακλαστική κουβέρτα σε ειδικές περιοχές σε όλο τον κόσμο για να ελέγξει τους λίγους εκλεκτούς για τη Νέα Παγκόσμια Τάξη τους. Η Συμμαχία τα παρακολουθεί όλα αυτά και έχει ετοιμάσει μια αντεπίθεση. Ο Έλον Μασκ και το δορυφορικό του σύστημα Starlink είναι μέρος του προγράμματος της Συμμαχίας να νικήσει τα σχέδια της Χαζαρικής Cabal.

Αφήνουμε τους αναγνώστες μας να αποφασίσουν αν πρόκειται για παραπληροφόρηση ή για την αρχή της πολυαναμενόμενης αποκάλυψης σχετικά με το μυστικό διαστημικό πρόγραμμα. Ελπίζουμε να είναι αλήθεια.

πηγή

https://eternalnowblog.com/




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters