Τετάρτη 27 Απριλίου 2022

Επικυρίαρχοι - Αρχοντες - Δουλεία - Ιησουίτες - HAARP - Το πέπλο

Ήρθε η ώρα να δημοσιεύσουμε περισσότερες πληροφορίες για τους Αρχοντες, καθώς εισερχόμαστε στην περίοδο που αποφασίζεται το πεπρωμένο αυτού του πλανήτη και οι άνθρωποι πρέπει να ενημερωθούν ώστε να μπορούν να κάνουν καλύτερες επιλογές.

Πριν από περίπου 26.000 χρόνια, οι Άρχοντες ανακήρυξαν αυτόν τον πλανήτη ως ιδιοκτησία τους και όλα τα όντα που ζουν σε αυτόν ως ομήρους και σκλάβους τους. 

Έχουν κηρύξει αυτόν τον πλανήτη σε καραντίνα και κάθε διαστημικό όχημα που εισέρχεται ή εξέρχεται από αυτόν τον πλανήτη χρειαζόταν ειδική άδεια από τους Άρχοντες. Αυτός είναι ο λόγος για τη "μη επέμβαση" για την οποία ακούμε τόσα πολλά. Η ανθρώπινη φυλή κρατούνταν όμηρος από τους Άρχοντες για όλες αυτές τις χιλιετίες, και αφού κρατήθηκε σε ένα κλειστό σύστημα μετενσάρκωσης στο ίδιο μέρος ξανά και ξανά, η αμνησία και ο λήθαργος παρεισέφρησαν. Ο χρόνος της αμνησίας έχει σχεδόν τελειώσει. Μετά την 21η Ιουνίου φέτος, οι επιχειρήσεις διάσωσης που συντονίζονται από θετικές φυλές ΕΤ θα αυξηθούν σε ένταση.

Στο παρελθόν, ο μόνος τρόπος με τον οποίο ένας άνθρωπος μπορούσε να ξεφύγει από την καραντίνα ήταν μέσω της διαδικασίας της ανάληψης, κατά την οποία έπρεπε να απελευθερώσει όλες τις προσκολλήσεις σε όλες τις φυσικές, αιθερικές, αστρικές και νοητικές πραγματικότητες, όπου μπορούν να δράσουν οι Άρχοντες. Μια εναλλακτική επιλογή απόκτησης ελευθερίας με τη δυνατότητα να ταξιδέψει σε άλλα αστρικά συστήματα θα ανοίξει για την ανθρωπότητα αμέσως μόλις διαλυθεί η καραντίνα.

Οι Άρχοντες διατηρούν τον έλεγχό τους με μια ειδική τεχνολογία που ονομάζεται Πέπλο. Πρόκειται για έναν ηλεκτρομαγνητικό φράκτη συχνοτήτων στο κατώτερο αστρικό και κυρίως στο αιθερικό επίπεδο, που εκτείνεται κατά μέγιστο 8,6 μίλια προς τα πάνω και προς τα κάτω από το επίπεδο της επιφάνειας του εδάφους του πλανήτη μας, ο οποίος εμποδίζει σε μεγάλο βαθμό το Φως να εισέλθει στη Γη καραντίνας. Το Πέπλο λειτουργεί από τους μη φυσικούς Άρχοντες. Αυτή η τεχνολογία θα μπορούσε να περιγραφεί καλύτερα ως αιθερικό HAARP. Αυτή η τεχνολογία διαστρεβλώνει τη δομή του χρόνου/χώρου σε κβαντικό επίπεδο και έτσι δημιουργεί μεγάλες δυσκολίες για τα συστήματα προώθησης των UFO των θετικών δυνάμεων των εξωγήινων. Στο παρελθόν, αυτό εμπόδισε σημαντικά την πρόοδο των θετικών εξωγήινων φυλών προς αυτόν τον πλανήτη.

Εκτός από το να κρατάει τους καλούς ΕΤ μακριά, το Πέπλο έχει και τη λειτουργία του προγραμματισμού / επαναπρογραμματισμού του ανθρώπινου πληθυσμού και τη διατήρηση του στη διαδικασία μετενσάρκωσης / ανακύκλωσης. Θα αναφέρω τώρα μερικά από τα κύρια αστρικά / αιθερικά προγράμματα για τους ενσαρκωμένους ανθρώπους που βρίσκονται σήμερα σε λειτουργία:

1) Μείωση της συνείδησης και απενεργοποίηση του φωτεινού σώματος / Μερκάμπα. Αυτό το πρόγραμμα διατηρείται με την τεχνολογία συντονισμού αιθερικών στάσιμων κυμάτων.

2) Μπλοκάρισμα της ελεύθερης βούλησης και της θετικής πρωτοβουλίας. Αυτό το πρόγραμμα διατηρείται με την τεχνολογία αιθερικών υπέρηχων. Μέρος αυτού του ήχου κατακρημνίζεται προς το φυσικό επίπεδο και κάποιοι άνθρωποι μπορούν να το ακούσουν ως βουητό πολύ χαμηλής συχνότητας. Αυτή ήταν η πηγή των μυστηριωδών ήχων που άκουσαν οι άνθρωποι στις αρχές του 2012 και όχι η καταστροφή των βαθιών υπόγειων στρατιωτικών βάσεων, όπως λανθασμένα ανέφεραν ορισμένες πηγές. Ο υπέρηχος μπλοκάρει ορισμένα κέντρα στον φυσικό εγκέφαλο και αυτό μπλοκάρει τη θετική πρωτοβουλία. Αυτός ο υπέρηχος είναι επίσης η αιτία της ασυνήθιστης κούρασης που πολλοί άνθρωποι βιώνουν χωρίς προφανή λόγο.

3) Μείωση της νοημοσύνης. Αυτό γίνεται με την πρόκληση ισχυρών μαγνητικών πεδίων στον αιθερικό εγκέφαλο και στη μεμβράνη μεταξύ του φυσικού και του αιθερικού εγκεφάλου και αυτό διαταράσσει τη διαδικασία της σκέψης. Αυτό το πρόγραμμα έχει ως αποτέλεσμα το θολό μυαλό, τη λήθη και την έλλειψη συγκέντρωσης.

4) Πρόκληση δυσαρμονίας στις σχέσεις. Αυτό γίνεται με την αλλοίωση των τσάκρας του αιθερικού σώματος και τη δημιουργία δυσαρμονικών συχνοτήτων στην αύρια μεμβράνη με αιθερικό υπέρηχο. Αυτό το πρόγραμμα έχει ως αποτέλεσμα την τεχνητή διάσπαση μεταξύ αγάπης και σεξουαλικότητας, το κλείσιμο της καρδιάς, την υπερδραστηριότητα του νου και την ανισορροπία μεταξύ θηλυκών και αρσενικών αρχών.

5) Πρόκληση της φτώχειας. Αυτό γίνεται με την προβολή ολογραμμάτων/εικόνων φτώχειας στον αιθερικό εγκέφαλο.

->>>

https://t.me/DUMBSandUnderground/23965


Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters