Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Ο Α.Γεωργιάδης ευγνωμονεί την τρόικα: "Μας εξασφάλισε ένα ελάχιστο εισόδημα ενώ έπρεπε να παίρνουμε μηδέν"- ΒΙΝΤΕΟ


Γεωργιάδης: Στο εξωτερικό κάνουν το σταυρό τους που βρέθηκε ο Σαμαράς



Ο Α.Γεωργιάδης ευγνωμονεί την τρόικα: "Μας εξασφάλισε ένα ελάχιστο εισόδημα ενώ έπρεπε να παίρνουμε μηδέν"
O υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης ξαναχτυπά! Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Real News υμνεί και ευγνωμονεί την τρόικα, χαρακτηρίζει το μνημόνιο ως...«Το πιο ολοκληρωμένο και συγκροτημένο κείμενο που υπήρξε ποτέ» σημειώνοντας πως «δεν είναι τέρατα οι της τρόικας», ενώ
αναφέρει πως η τρόικα μας εξασφάλισε ένα ελάχιστο εισόδημα ενώ θα έπρεπε να παίρνουμε μηδέν!

«Είναι εκπρόσωποι των δανειστών μας, έχουν κι αυτοί την αγωνία να μη χάσουν τα λεφτά τους, άρα έχουν κι αυτοί μεγάλο συμφέρον εμείς να τα καταφέρουμε. Αν τους μιλήσεις λογικά μπορείς να τους πείσεις, αν πας να τους πουλήσεις μαγκιές και φούμαρα εκεί θα φας τα μούτρα σου. Εγώ αντιμετωπίζω την τρόικα ως συνεργάτες και όχι ως αντιπάλους», αναφέρει.
«Στις 6 Μαΐου 2010 η Ελλάδα έχασε την πρόσβαση στις αγορές. Αυτό σήμαινε χρεωκοπία. Είχε δύο λύσεις. Ή κάποιος θα της δάνειζε χρήματα- και κανείς στον πλανήτη Γη πλην της τρόικας δεν ενδιαφερόταν να τη δανείσει- ή, αν δεν της δάνειζε κανένας, θα έπρεπε να κάνει παύση πληρωμών.
Αρα στην πραγματικότητα δεν μας μείωση η τρόικα τα εισοδήματα. Η τρόικα μας εξασφάλισε ένα ελάχιστο εισόδημα ενώ έπρεπε να παίρνουμε μηδέν», προσθέτει ο υπουργός Υγείας.
Στη συνέντευξή του στην εφημερίδα αναφέρει επίσης πως είναι κατά των ασυμβίβαστων για τους βουλευτές που θέλουν να κατέβουν στις ευρωπαϊκές ή τις αυτοδιοικητικές εκλογές και προτείνει πολιτειακή μεταβολή σημειώνοντας πως «στην Ελλάδα ταιριάζει η Προεδρική Δημοκρατία».

ΒΙΝΤΕΟ-Γεωργιάδης: Ευτυχώς που βρέθηκε ο Σαμαράς
Ένταση προκλήθηκε με τον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, και τον παρουσιαστή της πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής του Mega, Μανώλη Αναγνωστάκη, με τον κ. Γεωργιάδη να καταλήγει πως στο «εξωτερικό κάνουν το σταυρό τους με τον κ. Σαμαρά και λένε ευτυχώς που βρέθηκε αυτός ο άνθρωπος να φτιάξει την Ελλάδα».


enikos.gr
http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/03/blog-post_4730.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters