Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020

Μπορεί η χρήση μάσκας να δώσει λάθος θετικά αποτελέσματα για την COVID-19 ;;


Από τον Jon Rappoport  23 Ιουλίου 2020

Να υποθέσουμε ότι μια από τις πιο έντονες «πρακτικές ασφάλειας» - φορώντας μάσκα - πραγματικά αυξάνει τον αριθμό των θετικών τέστ για την  COVID;

Περιττό να πούμε, θα ήταν μια βόμβα. 
Ας υποθέσουμε ότι οι δοκιμές PCR και αντισωμάτων αποδεικνύουν ψευδώς θετικά αποτελέσματα επειδή οι άνθρωποι φορούν μάσκες κάθε μέρα.

Πώς γίνεται αυτό?



Στην πραγματικότητα, είναι αρκετά απλό
Ένα άτομο που φορά μάσκα αναπνέει τα μικρόβια του όλη την ημέρα. 
Τα εκπνέει, όπως πρέπει, όπως είναι σχεδιασμένο το σώμα να κάνει, αλλά μετά λόγω της μάσκας τα ξανά εισπνέει.

Φαίνεται προφανές ότι αυτή η αφύσικη διαδικασία θα αύξανε τον αριθμό και την ποικιλία των μικροβίων που κυκλοφορούν και θα αναπαραχθούν στο σώμα του. ακόμη  δημιουργώντας και ενεργή λοίμωξη.

Μαζί με αυτό, μια μείωση της πρόσληψης οξυγόνου, η οποία συμβαίνει όταν φοριέται η μάσκα, θα επέτρεπε σε ορισμένα μικρόβια να πολλαπλασιαστούν στο σώμα - μικρόβια τα οποία διαφορετικά θα εξαφανίζονταν ή θα μειώνονταν κανονικά παρουσία ενός πλούσιου σε οξυγόνο περιβάλλοντος.

Εδώ είναι το κλειδί: 
Και οι δοκιμές PCR και αντισωμάτων είναι γνωστές για την καταγραφή ψευδώς θετικών αποτελεσμάτων, καθώς αντιδρούν στα μικρόβια που δεν έχουν καμία σχέση με τον λόγο της δοκιμής, την  COVID.

Εάν φοράτε μάσκα αυξάνεται ο αριθμός και η ποικιλία των μικροβίων που αναπαράγονται στο σώμα και επίσης αυξάνει την πιθανότητα εμφάνισης ενεργού λοίμωξης… τότε αυξάνεται η πιθανότητα ψευδώς θετικής δοκιμής PCR ή αντισώματος.

Με άλλα λόγια, οι μάσκες θα προωθούσαν τον αριθμό των λεγόμενων θετικών περιπτώσεων COVID. Αυτό, φυσικά, θα έχει ανησυχητικές συνέπειες.

Οι άνθρωποι με την ένδειξη θετικοί στην "COVID" αντιμετωπίζουν κάθε είδους αρνητικές συνέπειες. Δεν χρειάζεται να τα εξηγήσω.

Σε προηγούμενα άρθρα, έχω δείξει ότι τόσο οι δοκιμές PCR όσο και τα αντισώματα καταγράφουν ψευδώς θετικά επειδή αντιδρούν με άσχετα μικρόβια.

Για παράδειγμα, ας εξετάσουμε το PCR: 
Από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ): 
«Τεχνική καθοδήγηση για την ασθένεια Coronavirus (COVID-19): Εργαστηριακές δοκιμές για το 2019-nCoV σε ανθρώπους»:

«Αρκετές δοκιμές που ανιχνεύουν τον 2019-nCoV ήταν και βρίσκονται υπό ανάπτυξη, τόσο εντός όσο και εμπορικά. Ορισμένες δοκιμασίες μπορεί να ανιχνεύσουν μόνο τον νέο ιό [COVID] και κάποιες μπορεί επίσης να εντοπίσουν άλλα στελέχη (π.χ. SARS-CoV) που είναι γενετικά παρόμοια. "

Μετάφραση: Ορισμένες δοκιμές PCR καταγράφονται θετικές για τύπους κορονοϊών που δεν έχουν καμία σχέση με την COVID - συμπεριλαμβανομένων των απλών παλιών κορονοιών που δεν προκαλούν τίποτα περισσότερο από κρυολόγημα.

Αλλωστε πρόσφατα δημοσιεύτηκε η μελέτη που βρήκε εως και 81% ανοσία στον καινούριο κορονοιό σε μη εκτεθειμένα άτομα σε αυτόν.
Αφού δεν είχαν εκτεθεί απο που την είχαν την ανοσία;
Οπως αναφέρει η μελέτη απο προηγούμενα κρυολογημάτα.


81% ΤΩΝ ΜΗ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟΝ SARS-CoV-2 ΕΙΧΑΝ ΑΝΟΣΙΑ.
Tα SARS-CoV-2 Τ-κυττάρα epitopes αποκάλυψαν προϋπάρχον απόκριση σε Τ-κύτταρα στο 81% των μη εκτεθειμένων ατόμων και επικύρωση της ομοιότητας με τον ανθρώπινο ιό του κρυολογήματος.
Οι κορονοϊοί παρείχαν μια λειτουργική βάση για την ετερόλογη ανοσία.

Από κατασκευαστή στοιχείων κιτ δοκιμής PCR, Creative Diagnostics, "SARS-CoV-2 Coronavirus Multiplex RT-qPCR Kit":

«… Μη ειδικές παρεμβολές του ιού της γρίπης Α (H1N1), του ιού της γρίπης Β (Yamagata), του αναπνευστικού συγκυτιακού ιού (τύπος Β), του αναπνευστικού αδενοϊού (τύπος 3, τύπος 7), του ιού παραϊνφλουέντζας (τύπος 2), του μυκοπλάσματος πνευμονίας, των χλαμύδων Pneumoniae, κ.λπ. "

Μετάφραση: Παρόλο που αυτή η εταιρεία δηλώνει ότι το τεστ μπορεί να ανιχνεύσει την COVID, δηλώνει επίσης ότι το τεστ μπορεί να διαβάσει ΑΚΡΙΒΩΣ θετικό εάν ο ασθενής έχει έναν από έναν αριθμό άλλων άσχετων ιών στο σώμα του. 
Τι αποδεικνύει λοιπόν το τεστ; 
Ποιός ξέρει; Ρίξε ένα κέρμα.


Τώρα ας εξετάσουμε τη δοκιμή αντισωμάτων

Business Insider, 3 Απριλίου 202: «Ορισμένες δοκιμές έχουν δείξει ψευδώς θετικά, εντοπίζοντας αντισώματα σε πολύ πιο συνηθισμένους κορονοϊούς».

Science News, 27 Μαρτίου: «Η Science News μίλησε με… τον Charles Cairns, πρύτανη του Πανεπιστημίου του Πανεπιστημίου Drexel, για το πώς λειτουργούν οι δοκιμές αντισωμάτων και ποιες είναι μερικές από τις προκλήσεις της ανάπτυξης των δοκιμών».

«Cairns:« Το μεγάλο ερώτημα είναι: Η θετική απάντηση για τα αντισώματα σημαίνει ότι το άτομο είναι ενεργά μολυσμένο ή ότι έχει μολυνθεί στο παρελθόν; Οι δοκιμές πρέπει να είναι ακριβείς και να αποφεύγονται τόσο ψευδώς θετικά όσο και ψεύτικα αρνητικάΑυτή είναι η πρόκληση »."

Αυτό είναι απλώς ένα μικρό δείγμα πηγών τόσο για τις δοκιμές PCR όσο και για τα τέστ  αντισωμάτων- αποκαλύπτοντας ότι και οι δύο αυτές δοκιμές έβγαλαν ψευδώς θετικά αποτελέσματα. Πολλά από αυτά τα ψευδώς θετικά είναι το αποτέλεσμα διασταυρούμενων αντιδράσεων με άσχετα μικρόβια.

Και όπως ανέφερα στην αρχή αυτού του άρθρου, εάν η χρήση μάσκας αυξάνει τον αριθμό και την ποικιλία των μικροβίων που κυκλοφορούν και αναπαράγονται στο σώμα, τότε είναι πολύ πιθανό οι μάσκες να συμβάλουν στην πραγματικότητα σε ψευδείς διαγνώσεις της COVID.

Τώρα, ερχόμαστε σε μια διαφορετική οπτική για αυτήν την ιστορία. Όλοι γνωρίζουν ότι οι κυβερνήτες και άλλοι πολιτικοί αυξάνουν τις διαταγές να φορούν μάσκες σε νέα τρελά επίπεδα. Εάν πράγματι αυτή η παραγγελία θα οδηγήσει σε περισσότερες διαγνωσμένες περιπτώσεις COVID…

Πώς μπορούμε να αποφύγουμε να εξετάσουμε τα οικονομικά κίνητρα;

Αποδεικνύεται ότι οι πολιτείες λαμβάνουν ομοσπονδιακά χρήματα για ΚΑΘΕ COVID υπόθεση.

Η αναφορά εδώ είναι η Έκθεση Νοσοκομείου CFO του Μπέκερ, 14 Απριλίου 2020, "Κατανομή ομοσπονδιακής βοήθειας από κράτος σε κράτος ανά περίπτωση COVID-19":

«Η HHS άρχισε πρόσφατα να διανέμει τα πρώτα 30 δισεκατομμύρια δολάρια έκτακτης χρηματοδότησης που προορίζονται για νοσοκομεία στο Coronavirus Aid, Relief και Economic Security Act…»


«Παρακάτω θα βρείτε μια ανάλυση του ποσού χρηματοδότησης ανά περίπτωση COVID-19 που κάθε κράτος θα λάβει από τα πρώτα 30 δισεκατομμύρια $ σε βοήθεια. 
Η Kaiser Health News χρησιμοποίησε μια ανάλυση κατάστασης που δόθηκε στην επιτροπή House Ways and Means από την HHS μαζί με τις περιπτώσεις COVID-19 που κατατέθηκαν από τους The New York Times για την ανάλυσή της. "

«Αλαμπάμα
158.000 $ ανά περίπτωση COVID-19

Αλάσκα
306.000 $

Αριζόνα
23.000 $

Αρκάνσας
285.000 $

Καλιφόρνια
145.000 $

Κολοράντο
58.000 $

Κονέκτικατ
38.000 $

Ντέλαγουερ
127.000 $… "

Το άρθρο συνεχίζει να απαριθμεί κάθε πολιτεία και τα χρήματα που θα λάβει για ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΙΑΓΝΩΣΜΕΝΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ.

Εάν η επιβολή του να φοράς μάσκα αυξάνει την πιθανότητα διάγνωσης COVID, τότε: αυτές οι πολιτείες που επιβάλλουν νέα εκτεταμένη υπαγόρευση μάσκας θα πολλαπλασιάζουν το ομοσπονδιακό τους κέρδος $$$.

Και αν θέλετε πραγματικά να καλύψετε τα βασικά, κάθε μέθοδος ψεύτικης καταμέτρησης υποθέσεων θα έχει την ίδια επίδραση $ $$ για τα κράτη.


ΟΛΑ τα λεγόμενα μέτρα περιορισμού - μάσκες, καραντίνα, απομόνωση, αποστάσεις, κλείδωμα, οικονομική καταστροφή - προκαλούν φόβο, άγχος, μοναξιά… μείωση της λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος… οδηγώντας σε περισσότερες λοιμώξεις… που σημαίνει περισσότερα παράσιτα που αναπαράγονται στο σώμα… τα οποία σημαίνει περισσότερα ψευδώς θετικά διαγνωστικά τεστ COVID… και περισσότερη καταστροφή του ανθρώπου… και περισσότερα $$$ για τις πολιτείες

ΠΗΓΕΣ

Does wearing a mask cause diagnostic tests to read false-positive for COVID?



(Για να εγγραφείτε στη λίστα email μας, κάντε κλικ εδώ.)


Η ιστοσελίδα (blog https://halithheia.blogspot.com/ και τα άρθρα που δημοσιεύονται σε αυτή, διέπονται από Creative Commons 3 άδεια χρήσης, με τους παρακάτω όρους που βρίσκετε στο σύνδεσμο του blog μου http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/gr/ η οποία λέει ότι:

Είναι ελεύθερη η αναπαραγωγή, διανομή, παρουσίαση στο κοινό του έργου υπό τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

Αναφορά προέλευσης — Πρέπει να αναφέρεται η προέλευση στο
https://halithheia.blogspot.com/ (με ενεργό σύνδεσμο και όχι σκέτη τη λέξη π.χ. πηγή).

Μη Εμπορική Χρήση — Δε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το έργο αυτό για εμπορικούς σκοπούς.

Όχι Παράγωγα Έργα — Δε μπορείτε να αλλοιώσετε, να τροποποιήσετε ή να δημιουργήσετε πάνω στο έργο αυτό.

Η μόνη υποχρέωση σε όποιον θέλει να αναδημοσιεύσει κάποιο άρθρο, είναι να τηρούνται οι παραπάνω αναγραφόμενοι όροι.

http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters