Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Υποκλοπές εμφανίζουν σύμβουλο του Τσίπρα τον πρόεδρο των… Ιλουμινάτι!

ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΩΡΑ; ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ;
10891448_777627578982951_1124489096867835893_n
Τη σύνδεση της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ με άτομα που διατηρούν στενές σχέσεις με κύκλους της ρωσικής πρωτεύουσας οι οποίοι στο πρόσφατο παρελθόν φερόντουσαν ως σύμβουλοι του ιδίου του προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, επιχειρεί δημοσίευμα του γνωστού αμερικανικού μέσου Radio Free Europe / Radio Liberty (RFE/RL).
Το δημοσίευμα, επικαλούμενο ηλεκτρονική αλληλογραφία που έχει υποκλαπεί τους προηγούμενους μήνες – υποτίθεται αποό Ρώσους χάκερς… – εμπλέκουν τα άτομα αυτά στην προσπάθεια προώθησης του «ευρασιατισμού» (εξηγείται στο άρθρο), με κομβικό πρόσωπο Ρώσο διπλωμάτη που υπηρέτησε επί μακρόν στην Αθήνα. Το δημοσίευμα εμφανίζει τον… πιο «πεφωτισμένο» (Ιλουμινάτο) από όλους (τον έκαναν πρόεδρο και μάλιστα ισόβιο!), τον Έλληνα Νίκο Λάο, να είναι σύμβουλος του ΣΥΡΙΖΑ!
Αν είναι ή δεν είναι ΔΕΝ μπορούμε να το πούμε, ούτε υιοθετούμε το βαρύτατο αυτό δημοσίευμα (υπήρξε ίδιο από τους Financial Times που έτυχε διάψευσης από το ΥΠΕΞ), το οποίο εάν είναι συκοφαντικό δεν αρκεί η πολιτική καταδίκη με διαψεύσεις αλλά οι θιγόμενοι θα πρέπει να κινηθούν και νομικά εναντίον του μέσου, παρότι τελούσαν σε γνώση μας οι κινήσεις που φέρονταν να είχαν αναφερόμενοι στο άρθρο, σε όλες τις διαστρωματώσεις του ελληνικού πολιτικού φάσματος. Το «κατά δήλωση» βέβαια στην Ελλάδα μεσουρανεί, μαζί με το «ξέρεις ρε ποιος είναι εγώ;»…
Ας δούμε λοιπόν το άρθρο που κατά τα φαινόμενα όλοι στην Αθήνα θεωρούν ότι δεν υπήρξε ποτέ και παριστάνουν τους αδιάφορους και τους «υπεράνω». Ούτε εμείς τα υιοθετούμε, σαφέστατα, όμως σε άλλη χώρα θα είχε προκληθεί σάλος παρόμοιος με τις αποκαλύψεις του Έντουαρντ Σνόουντεν για τα έγγραφα της NSA (μάλλον δεν «πουλάνε» τα της άλλης πλευράς!) ως συνήθως και σε ευρύτερο σχολιασμό θα προχωρήσουμε σε άλλη ανάρτηση:
Οι αναλυτές των ευρωπαϊκών πραγμάτων κατανόησαν αμέσως πως η νέα, αριστερή, κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα, μπορεί να καταστρέψει την εύθραυστη ευρωπαϊκή αλληλεγγύη ως προς την καταδίκη της ρωσικής επιθετικότητας στην Ουκρανία.
Όμως, μέσω διαρροών έγιναν γνωστές οι σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με τον συνδεδεμένο με το Κρεμλίνο ιδεολογικό πατέρα της γεωπολιτικής θεωρίας του Ευρωασιατικού χώρου, Αλεξάντερ Ντούγκιν και τον Ρώσο ολιγάρχη Κονσταντίν Μαλοφέγιεφ, ο οποίος, πιστεύεται, πως χρηματοδοτεί τους ρωσόφωνους αυτονομιστές στην Ουκρανία.
Ο Άντον Σεκοφτσόφ, μελετητής της ακροδεξιάς κίνησης στην Ευρώπη, αναφέρει ότι η ρωσική συμπάθεια για τον ΣΥΡΙΖΑ και τους Ανεξάρτητους Έλληνες ξεπερνά την όποια συμπάθεια για την Ελλάδα. «Τα φιλορωσικά αισθήματα είναι διαδεδομένα στην Ελλάδα. Όμως η πολιτική αυτών των δύο κόμματων, είναι φανερά και ανοικτά υπέρ της Ρωσίας. Και το γεγονός πως η πρώτη επαφή του νέου πρωθυπουργού Τσίπρα ήταν με τον Ρώσο πρέσβη στην Αθήνα, σημαίνει, προφανώς, πως θα προσπαθήσει να δημιουργήσει ακόμα στενότερες σχέσεις με τη Ρωσία», αναφέρει ο Σεκοφτσόφ.
Τον Δεκέμβριο του 2014 μια ομάδα Ρώσων χάκερς, με την ονομασία Σαλτάι Μπολτάι, δημοσιοποίησε μέρος της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας που υπέκλεψε από τον Γκεόργκι Γκάβρις, στενό φίλο και συνεργάτη του Ντούγκιν. Πολλά από τα ηλεκτρονικά αυτά μηνύματα αφορούσαν τις προσπάθειες του Ντούγκιν και του Μαλοφέγιεφ να δημιουργήσουν μια δική τους ομάδα Ευρωπαίων πολιτικών και διανοουμένων που θα στηρίζουν τη Ρωσία.
Πολλές δεκάδες από τα μηνύματα αυτά αφορούν συζητήσεις μεταξύ του Γκάβρις και ανθρώπων του ΣΥΡΙΖΑ. Τα μηνύματα αποκαλύπτουν την πολύ στενή συνεργασία όσον αφορά τη στρατηγική επίτευξης του στόχου. Οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ έστελναν υπομνήματα με τις κομματικές τους θέσεις στους Ντούγκιν και Γκάβρις, ζητώντας τους σχόλια και προτάσεις.
Ο Γκάβρις έζησε στην Ελλάδα για πολλά χρόνια, μέχρι το 2013, περίπου. Στα σχεδόν πέντε χρόνια που ήταν στην Ελλάδα, ως εντολοδόχος του Ντούγκιν, αναζήτησε επαφές με πολιτικούς και δημόσιους παράγοντες στην Ελλάδα, ώστε να προωθήσει τις ρωσικές θέσεις, έναντι του «ατλαντισμού».
Ένας από τους ανθρώπους με τον οποίο είχε επαφές ήταν ο Νικόλαος Λάος, ένας Έλληνας διανοούμενος και σύμβουλος του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος διατηρεί επιχειρηματικές σχέσεις με τη Ρωσία, όντας συνεταίρος στη ρωσικήεταιρεία ασφαλείας R-Tekno.
Σε ένα από τα μηνύματα που διέρρευσαν ο Λάος γράφει στον Ντούγκιν: «Γνωρίζω πολύ καλά πως ενεργεί ο εχθρός και, υπό τη αιγίδα σας, μπορώ να χτυπήσω σκληρά και αποτελεσματικά».
Ένα άλλο μήνυμα αναφέρει τον Πάνο Καμμένο, ηγέτη των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» και νυν υπουργό Άμυνας της Ελλάδας. Το μήνυμα, με ημερομηνία 25 Οκτωβρίου 2014, γραμμένο από τον Δημήτρη Κωνσταντακόπουλο,σύμβουλο σε θέματα στρατηγικής του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρεται στο Ινστιτούτο Γεωπολιτικών Σπουδών, το οποίο έχει ιδρύσει ο Καμμένος, μαζί με τον φίλο του καθηγητή του πανεπιστημίου Θράκης Φίλιππο Τσαλίδη.
«Ο Πάνος εμφανίστηκε πριν έναν μήνα περίπου, γεμάτος ενθουσιασμό, ζητώντας τακτική συνεργασία. Κατόπιν πήγε στη Μόσχα για προσωπικούς λόγους, όπως μας είπε (για τον γάμο ενός φίλου) και κατόπιν εξαφανίστηκε από προσώπου Γης με άκρως εντυπωσιακό τρόπο. Είμαι πολύ περίεργος να μάθω τον λόγο της εξαφάνισής του», έλεγε το μήνυμα.
Έναν μήνα μετά το μήνυμα αυτό, το ινστιτούτο του Καμμένου υπέγραψε ένα μνημόνιο συνεργασίας με το Ρωσικό Ινστιτούτο Στρατηγικών Σπουδών, το οποίο όμως αποτελούσε όργανο της ρωσικής υπηρεσίας πληροφοριών, μέχρι το 2009, όταν και υπήχθη απευθείας στη δικαιοδοσία του Ρώσου προέδρου. Ο διευθυντής του, Λεονίντ Ρεσετνίκοφ, είναι απόστρατός αντιστράτηγος της Ρωσικής Υπηρεσίας Πληροφοριών Εξωτερικού (SVR).
Ο Ντούγκιν συνδέεται επίσης με τον νέο υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά. Τον Απρίλιο του 2013 ο Κοτζιάς, καθηγητής τότε του πανεπιστημίου Πειραιώς, κάλεσε τον Ντούγκιν να δώσει διάλεξη επί του ευρωασιατικού οράματος στη διεθνή πολιτική. Κατά τη διάλεξη ο Ντούγκιν είχε πει πως η Ελλάδα δεν πρέπει να ενταχθεί στην υπό τη Ρωσία Ευρωασιατική Ένωση, αλλά να διαδραματίσει ρόλο στην αναδημιουργία της αρχιτεκτονικής της Ευρώπης,σχηματίζοντας έναν ανατολικό πόλο της ευρωπαϊκής ταυτότητας, εντός της ΕΕ, μαζί με την Σερβία και άλλες χώρες.
Ο Ντούγκιν έχει εμπλακεί σε παρόμοιες δραστηριότητες σε όλη την Ευρώπη, εδώ και χρόνια. Εδώ και 20 χρόνια έχει δεσμούς με ακροδεξιούς στη Γαλλία, την Ιταλία, το Βέλγιο, τη Βρετανία. Οι κινήσεις του Ντούγκιν δεν απέδωσαν καρπούς μέχρι που ένωσε τις δυνάμεις του με τον δισεκατομμυριούχο Μαλοφέγιεφ, έναν συντηρητικό, ορθόδοξο, Ρώσο εθνικιστή. Στις 20 Φεβρουαρίου 2014 ο Ντούγκιν πρότεινε στον Μαλοφέγιεφ, με υπόμνημά του, ονόματα πιθανών εταίρων στη δυτική Ευρώπη.
Ο Ντούγκιν ενθάρρυνε τον Μαλοφέγιεφ να αναπτύξει σχέσεις με τα άτομα αυτά ώστε να δημιουργήσει μια φιλορωσική ελίτ πολιτικών που θα υποστηρίζουν τη ρωσική γραμμή. Στα τέλη Μαΐου 2014 ο Μαλοφέγιεφ δέχτηκε εκπροσώπους από διάφορα κόμματα, του ΣΥΡΙΖΑ περιλαμβανομένου, σε μια μυστική σύσκεψη στη Βιέννη.
Στη συνάντηση αυτή, αναφέρει ο Σεκοφτσόφ, οι Ντούγκιν και Μαλοφέγιεφ, συναντήθηκαν με εκπροσώπους τουαυστριακού «Κόμματος της Ελευθερίας», του βουλγαρικού «ATAKA», του γαλλικού «Εθνικού Μετώπου», προσπαθώντας να προωθήσουν τη ρωσική εξωτερική πολιτική.
Δε υπάρχουν καθαρές αναφορές που να αποδεικνύουν πως ο Ντούγκιν ή ο Μαλοφέγιεφ χρηματοδότησαν τον ΣΥΡΙΖΑ ή κάποιο άλλο κόμμα. Ωστόσο, υπάρχουν μηνύματα, σχεδόν μυστικιστικού χαρακτήρα, μεταξύ Ελλήνων και ανθρώπων του Ντούγκιν. Ο Λάος και ο Γκάβρις, ιδιαίτερα, φέρονται να μιλούσαν συχνά για φημολογούμενους μασόνους εντός του ελληνικού πολιτικού φάσματος, οι οποίοι παρουσιάζονταν ως οι μεγαλύτεροι εχθροί της ρωσικής γραμμής. Ο Λάος όμως είναι ο επικεφαλής των Ιλουμινάτι.

ΠΗΓΗ: http://www.rferl.org/content/greek-syriza-deep-ties-russian-eurasianist-dugin/26818523.html
http://www.defence-point.gr/news/?p=121465

http://alfeiospotamos.gr/?p=12299

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters