Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020

Το είδαμε κι αυτό: Το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων κατά του Τραμπ!

Απίστευτο!

Το ΑΠΕ-ΜΠΕ, κρατικό πρακτορείο ειδήσεων καταφέρεται εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ σε κείμενό του, δέκα μέρες πριν τις αμερικανικές εκλογές, επειδή ο Αμερικανός Πρόεδρος… χαλάει τις σχέσεις των ΗΠΑ με τη Γερμανία!

Αναφερόμενο στη στάση του Τραμπ απέναντι στην ΕΕ, αλλά κυρίως απέναντι στη Γερμανία και την Άγκελα Μέρκελ, το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων εξαπολύει βέλη κατά του Αμερικανού Προέδρου λέγοντας πως κάνει «σάκο του μποξ» το Βερολίνο και επιτίθεται «χωρίς συγκρατημό κατά της Γερμανίας και της Άγκελα Μέρκελ».

Δηλαδή το καθεστώς του «μην αγγίζετε» τη Γερμανία, μην τυχόν και κακολογήσει κανείς τη Μέρκελ, που βλέπουμε να ακολουθείται από την ελληνική κυβέρνηση ό,τι κι αν συμβεί, εξαπλώνεται και μέσω του κρατικού πρακτορείου.

Τι άλλο θα δούμε…

Χαρακτηριστικά αποσπάσματα από το κείμενο του κρατικού πρακτορείου:

«Οι αψιμαχίες με τους Ευρωπαίους που χαρακτήρισαν την προεδρία του Ντόναλντ Τραμπ έχουν ανοίξει ανάμεσα στις ΗΠΑ και την Ευρώπη ένα χάσμα που είναι δύσκολο να κλείσει, όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών.

Για την Γερμανία, προσφιλή στόχο του Αμερικανού προέδρου, η θητεία κλείνει όπως ξεκίνησε: με δέσμη επιθέσεων του Τραμπ κατά της χώρας αυτής που εκείνος θεωρεί ότι είναι ένας «κακοπληρωτής» που περνά τις ΗΠΑ για «κορόιδο».

Με βάση αυτήν την καθόλου ευγενική φρασεολογία, ο Ντόναλντ Τραμπ αιτιολόγησε το καλοκαίρι την απόφασή του να αποσύρει 12.000 Αμερικανούς στρατιώτες από την Γερμανία.

Έτσι, ο εκ των στενότερων συμμάχων της Ουάσινγκτον στην Ευρώπη, το Βερολίνο, έχει συνηθίσει να είναι ο σάκος του μποξ του ενοίκου του Λευκού Οίκου.

Πριν ακόμη αναλάβει τα καθήκοντά του, ο Ντόναλντ Τραμπ επετέθη χωρίς συγκρατημό κατά της Γερμανίας και της Άγκελα Μέρκελ, κατά της γενναιόδωρης μεταναστευτικής της πολιτικής, του εμπορικού της πλεονάσματος και τις «ανεπαρκείς» στρατιωτικές της δαπάνες.

Αλλά και εκτός της Γερμανίας, ο διάλογος της Ουάσινγκτον με την ίδια την Ευρωπαϊκή Ένωση δεν σταμάτησε να εκφυλίζεται. «Η διατλαντική σχέση είναι ετοιμοθάνατη», δηλώνει η Sudha David-Wilp του German Marshall Fund των ΗΠΑ. «Ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος δεν κρύβει την περιφρόνησή του προς την Ευρωπαϊκή Ένωση -ποτέ ένας Αμερικανός πρόεδρος δεν είχε χαρακτηρίσει αντίπαλο την ΕΕ».

Η λίστα των μηνυμάτων του στο Twitter, των ομιλιών και των αποφάσεων που έχουν προκαλέσει την οργή των Ευρωπαίων είναι μακρά: επικρίσεις κατά του ΝΑΤΟ, αποχώρηση από την συμφωνία του Παρισιού για το Κλίμα, καταγγελία της διεθνούς συμφωνίας για το ιρανικό πυρηνικό πρόγραμμα, εμπορικοί πόλεμοι με απειλές για επιβολή δασμών, υποστήριξη στο Brexit…

Τα σημεία διαφωνίας με το Βερολίνο δεν είναι μόνο πολιτικά: η ατμόσφαιρα δεν υπήρξε ποτέ ευνοϊκή ανάμεσα στον Τραμπ και την Άγκελα Μέρκελ, μία «ισχυρή γυναίκα» που τον αποσυντονίζει, υπογραμμίζει ο Bruce Stokes, του Chatham House.

Το συγκρουσιακό κλίμα που εγκαταστάθηκε στις σχέσεις ανάμεσα στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ θα αφήσει ίχνη, σχολιάζουν οι αναλυτές. Όμως, «για πολλούς Γερμανούς, οι Ηνωμένες Πολιτείες θα παραμείνουν ένας σύμμαχος που αντιμετωπίζεται με μεγάλο σκεπτικισμό», προειδοποιεί η Suddeutsche Zeitung, χωρίς να ρισκάρει πρόβλεψη για τον «αν και πότε» θα επανέλθει το αίσθημα της «κοινότητας των αξιών».

Πηγή: newsbreak.gr

Το The Flag Report, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.


πηγη: https://theflagreport.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters