Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020

Πρόβλεψη εκλογών 2020: Παρά τις μαζικές προσπάθειες και τις προσπάθειες των Δημοκρατών να κλέψουν τις εκλογές, ο Πρόεδρος Τραμπ θα κερδίσει με μεγαλύτερη διαφορά από το 2016

Συντάχθηκε από τον Joe Hoft μέσω του thegatewaypundit.com 

Το ιστορικό μας Στις αρχές Απριλίου 2016 προβλέψαμε ότι η προεδρική περίοδος του γερουσιαστή Cruz θα είχε τελειώσει μέχρι το τέλος αυτού του μήνα - είχαμε δίκιο. Τον Νοέμβριο του 2016 προβλέψαμε ότι ο Πρόεδρος Τραμπ θα κερδίσει με μεγάλη πτώση στις προεδρικές εκλογές - και ο υποψήφιος Τραμπ κέρδισε 30 από τις 50 πολιτείες και συνέτριψε τη Χίλαρι στο εκλογικό σώμα. 

Τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους, αποφασίσαμε ότι το ποσοστό θνησιμότητας που προωθήθηκε από τον ΠΟΥ ήταν δόλιο και ο κοροναϊός της Κίνας θα είχε ποσοστό θνησιμότητας πιο κοντά σε αυτό της γρίπης - είχαμε δίκιο. Με βάση τα παραπάνω, πιστεύουμε ότι έχουμε ένα αρκετά καλό ιστορικό σχετικά με την πρόβλεψη των αποτελεσμάτων. 

Όσον αφορά τις προεδρικές εκλογές του 2020, βασίζουμε την πρόβλεψή μας στα ακόλουθα: 

Πρώτον, ο Πρόεδρος Τραμπ είναι δραστικά δραστήριος και ξεφεύγει να εκτελεί τον Μπάιντεν σε συμμετοχή σε εκδηλώσεις ως αποτέλεσμα του ενθουσιασμού της εκστρατείας. Ο Πρόεδρος Τραμπ έχει φιλοξενήσει σχεδόν μισό εκατομμύριο υποστηρικτές από την Εργατική Ημέρα σε λιγότερο από χίλιους για τον Μπάιντεν. 

Αυτοί οι αριθμοί είναι εκπληκτικοί. Ο Πρόεδρος Τραμπ ξεπερνά την εκστρατεία του 2016 σε αυτό το θέμα. Οι κακοί αριθμοί του VP Biden στα γεγονότα του δεν οφείλονται στο COVID που φοβίζει τους οπαδούς του. 

Το γνωρίζουμε αυτό γιατί ο Πρόεδρος Τραμπ συντρίβει τον πρώην αντιπρόσωπο Μπάιντεν και στο διαδικτυακό κοινό των εκδηλώσεων. Έχει αναφερθεί ότι ο Πρόεδρος Τραμπ έχει αυξήσει τη δημοτικότητά του σε πολλές ομάδες από το 2016 - εδώ είναι μια λίστα: 

• Ρεπουμπλικανική υποστήριξη: 77% (2016) έναντι 96% (προβλεπόμενη 2020). Αυτό είναι 10.000.000 ψήφοι! 

• Ευαγγελικοί Χριστιανοί: 81% (2016) έναντι 90% (προβλεπόμενο 2020) 

• Ισπανόφωνοι: 28% (2016) έναντι 36,5% (προβάλλεται το 2020). Μια πιθανή εξέλιξη 8,8 εκατομμυρίων από το 2016. 

• Καθολικοί: 45% (2016) έναντι 53% (προβλεπόμενο 2020). Πιθανή αλλαγή 12,4 εκατομμυρίων ψήφων από το 2016. 

• Μαύρη ψήφος: 8% (2016) έναντι 15% (προβλεπόμενη 2020). Μια πιθανή ταλάντωση 6,8 εκατομμυρίων ψήφων από το 2016. 

Ο Τραμπ κερδίζει επίσης στην εβραϊκή ψήφο:


Επιπλέον, οι Αμερικανοί πιστεύουν ότι είναι καλύτεροι τώρα από ό, τι πριν από 4 χρόνια σε ρεκόρ:

Ένας άλλος δείκτης ότι ο Πρόεδρος Τραμπ θα κερδίσει τις εκλογές είναι οι αγορές να βρίσκονται σε ή σχεδόν όλα τα υψηλότερα χρονικά διαστήματα. Οι αγορές στοιχηματίζουν για μια νίκη Τραμπ.

Ο Πρόεδρος Τραμπ ήταν επιτυχής παρά τα πολλά πραξικοπήματα και προσπάθειες να τον ξεπεράσει. Όλα αυτά φαίνεται να έχουν αποτύχει, καθώς περισσότεροι Αμερικανοί θεωρούν τους Ρεπουμπλικάνους από τους Δημοκρατικούς για πρώτη φορά τις δεκαετίες:

Δημοσκοπήσεις και φόβοι για την απάτη των ψηφοφόρων

Όπως και το 2016, οι δημοσκοπήσεις δείχνουν τον Joe Biden με ένα αρκετά προβάδισμα στον αγώνα. Αυτές οι δημοσκοπήσεις, ωστόσο, όπως το 2016, έχουν αμφισβητήσιμα δείγματα και μεγέθη δειγμάτων. Το ένα δημοψήφισμα με το καλύτερο ρεκόρ από το 2016 λέει ότι ο Πρόεδρος θα κερδίσει με μεγαλύτερο περιθώριο το 2020.

Όλα τα σημάδια είναι εξαιρετικά για την επανεκλογή του Προέδρου με εξαίρεση την απάτη των ψηφοφόρων. Μέρα με τη μέρα ακούμε για δικαστικές υποθέσεις που σχετίζονται με προσπάθειες των Δημοκρατών να κλέψουν τις εκλογές. Οι Δημοκρατικοί προσπαθούν να κλέψουν τις εκλογές σε ολόκληρη τη χώρα. Υπάρχει μια σειρά καταστάσεων ταλάντευσης που είναι στόχοι των Δημοκρατών. Αλλά υπάρχουν καλά νέα εδώ :

Οι περισσότεροι άνθρωποι που υποστηρίζουν τον Πρόεδρο Τραμπ σε αυτές τις εκλογές είναι πεπεισμένοι ότι θα λάβει περισσότερες ψήφους το 2020 από ό, τι το 2016, αλλά φοβούνται ότι οι ψευδείς ψηφοδέλλες θα κλέψουν ή καθυστερήσουν τα εκλογικά αποτελέσματα. Αφού ανέλυσα τους νόμους περί κρατικής ψηφοφορίας - και τον εκλογικό χάρτη του 2016 - αισθάνομαι σίγουρος ότι δεν είναι πιθανό αποτέλεσμα.

Πρώτον,  μόνο δέκα πολιτείες στέλνουν τα ψηφοδέλτια σε κάθε ψηφοφόρο στους καταλόγους τους . Αυτά τα κράτη έχουν αντιμετωπίσει δικαιολογημένη κριτική επειδή διακινδυνεύουν την ακεραιότητα των αποτελεσμάτων τους, επειδή οι ψηφοφόροι είναι ξεπερασμένοι και καθιστούν δύσκολη την επαλήθευση της ταυτότητας. Ωστόσο, σύμφωνα με το σύστημα του Electoral College, αυτό το ζήτημα δεν θα επηρεάσει το αποτέλεσμα των εκλογών. Οκτώ από αυτές τις δέκα πολιτείες έγιναν μπλε το 2016 και τα άλλα δύο - Γιούτα και Αριζόνα - είναι πιθανό να μείνουν κόκκινα. Η ψηφοφορία μέσω ταχυδρομείου δεν θα επηρεάσει το αποτέλεσμα των εκλογών, επειδή γίνεται κυρίως σε πολιτείες που ο Τραμπ δεν χρειάζεται να κερδίσει.

Το The Flag Report, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕ GOOGLE TRANSLATE


https://theflagreport.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters