Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020

Στο χθεσινό ντιμπέιτ, κλείδωσε η νίκη Τραμπ. Τεράστιο μεγαλείο ψυχής από τον Αμερικανό Πρόεδρο!

Η χθεσινή και τελευταία τηλεμαχία μεταξύ του Ντόναλντ Τραμπ και του Τζο Μπάιντεν, επιβεβαίωσε για άλλη μία φορά, την ανάλυσή μας για τα τεκταινόμενα στους διαδρόμους των Αμερικανικών υπερελίτ. 

Ο Πρόεδρος Τραμπ, σε μία επίδειξη πολιτικού μεγαλείου, επέτρεψε στον Τζο Μπάιντεν και τους Δημοκρατικούς, να διατηρήσουν την αξιοπρέπειά τους και το Αμερικανικό πολιτικό καθεστώς να βγει από την ιστορία του «λάπτοπ από την κόλαση», διατηρώντας (προς το παρόν) την πολιτική του νομιμοποίηση. 

Δεν πήγε τυχαία ο Πρόεδρος στο ντιμπέιτ, έχοντας στο κοινό, τον πρώην συνέταιρο του Χάντερ Μπάιντεν, ο οποίος μία ώρα πριν από το ντιμπέιτ είχε δηλώσει πως κατέχει ακράδαντα αποδεικτικά στοιχεία στο τηλέφωνό του, για την εμπλοκή και συμμετοχή του γερο-Τζο στις δουλειές του γιου του.

Ήταν ένα πολύ δυνατό και ξεκάθαρο μήνυμα, στους ανθρώπους που ελέγχουν τον κοιμισμένο Τζο. «Καθίστε καλά, διότι μπορώ να σας διαλύσω πολιτικά και ποινικά!» Ο Πρόεδρος, έριξε μερικές σφαλιάρες στο Τζο Μπάιντεν, όσον αφορά στο επίμαχο θέμα, αλλά δεν τον έριξε στο καναβάτσο, γελοιοποιώντας τον εντελώς. Δεν είναι επίσης τυχαίο, ότι την Πέμπτη, ο Δημοκρατικός Πρόεδρος της μειοψηφίας στη Γερουσία, Chuck Schumer, μαζί με το γερουσιαστή Ron Wyden, έστειλαν επιστολή στο διευθυντή του FBI, ζητώντας του να μην προχωρήσει, προεκλογικά, η έρευνα για τον Χάντερ Μπάιντεν!

Ούτε εμφανίστηκε τυχαία χθες, μία κατασκευασμένη ιστορία, που θέλει έναν 19χρονο με φάτσα ιδρυματισμένου ανθρώπου, να φέρεται να σχεδίαζε τη δολοφονία του Τζο Μπάιντεν. Όπως σας είχαμε πει πριν από μία μέρα στην ανάλυσή μας, η σκιά της δολοφονίας μέλους της οικογένειας Μπάιντεν, είναι κάτι που υπάρχει και συζητιέται. Είναι πασιφανές, ότι το μήνυμα του δήθεν σχεδιασμού δολοφονίας του Τζο, είναι μήνυμα από τους δικούς του ανθρώπους. Οι χειριστές του Τζο, έκαναν πολιτική δήλωση με αυτή την «αποκάλυψη», της δήθεν απόπειρας δολοφονίας του.

Η Ουάσινγκτον, για όποιον γνωρίζει καλά τα ενδότερά της, είναι ένας χώρος συμβιβασμών και ανταλλαγμάτων. Κάτι έδωσαν ως αντάλαγμα οι χειριστές του Δημοκρατικού κόμματος στον Τραμπ, για να μην τους διαλύσει εντελώς, ως κόμμα, χθες το βράδυ. Ίσως, κοινωνική ειρήνη μετά την εκλογική του νίκη και αναγνώριση του εκλογικού αποτελέσματος της 3ης Νοεμβρίου. Αυτό, δεν σημαίνει βέβαια, ότι δεν παύουν να λειτουργούν εξτρεμιστικά στοιχεία με πολλά λεφτά στους χειριστές των Δημοκρατικών, όπου επιθυμούν, πάση θυσία, την απόλυτη μπαχαλοποίηση της Αμερικής.

Η προεκλογική μάχη, θα συνεχιστεί με την ανάλογη ένταση και τις αποκαλύψεις, μέχρι την τελευταία μέρα. Δεν νομίζω ότι θα χαλαρώσει κανένας από το επιτελείο του Προέδρου, μέχρι να κλείσουν οι κάλπες. Όμως, το ότι χθες, ο Πρόεδρος Τραμπ, επέδειξε συστημική ανεκτικότητα και έλεος απέναντι στους αντιπάλους του, είναι σημαντικός οδοδείκτης για τη διαφορετική πολιτική που θα ακολουθήσει η Προεδρία μετά τις εκλογές, στο εσωτερικό, αλλά και στο εξωτερικό. Τους έχει βουτηγμένους από το λαιμό τους Δημοκρατικούς και τους χειριστές τους και θα παίρνουν αέρα, μόνο όταν το θέλει εκείνος…

ΤΖΩΡΑΣ 5 Δημήτρης Τζώρας – Πολιτικός Αναλυτής


https://theflagreport.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters