Πέμπτη 9 Απριλίου 2020

Ο ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΑΙΟΥ (Βίντεο)



Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Εκτελεστικός Διευθυντής του Προγράμματος Έκτακτης Ανάγκης Υγείας του ΠΟΥ ενθαρρύνει το τυραννικό αστυνομικό κράτος.
Την περασμένη εβδομάδα, ο Εκτελεστικός Διευθυντής του Προγράμματος Έκτακτης Ανάγκης για την Υγεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας πρότεινε βίαια την απομάκρυνση των μελών μιας οικογένειας που έδειξαν θετικό αποτέλεσμα για το COVID-19.

Ο διευθυντής, ο Δρ. Micheal Ryan, δήλωσε: «Στα περισσότερα μέρη του κόσμου, λόγω της απομόνωσης, το μεγαλύτερο μέρος της μετάδοσης που συμβαίνει στην πραγματικότητα σε πολλές χώρες τώρα συμβαίνει στο σπίτι, σε οικογενειακό επίπεδο. Με ορισμένες απόψεις, η μετάδοση έχει απομακρυνθεί από τους δρόμους και ωθείται πίσω στις οικογενειακές μονάδες. «
Συνεχίζοντας, ο Δρ Ryan δήλωσε: «Τώρα, πρέπει να πάμε να κοιτάξουμε στις οικογένειες για να βρούμε εκείνους τους ανθρώπους που μπορεί να είναι άρρωστοι και να τους απομακρύνουμε και να τους απομονώσουμε με ασφάλεια και αξιοπρέπεια».
Παρακολουθείστε
Live from WHO Headquarters – coronavirus – COVID-19 daily press briefing 30 March 2020


Ο Tucker Carlson της Fox News κάλυψε το ανησυχητικό βίντεο κλιπ, λέγοντας: «Ακριβώς έτσι ξέρετε, έρχομαστε στο σπίτι σας, αρπάζουμε τα παιδιά σας και «τα απομονώνουμε» με ασφάλεια και αξιοπρέπεια, ό,τι σημαίνει αυτό».
«Τώρα, αυτό δεν είναι κάτι κάτω από κανονικές συνθήκες, οι υπάλληλοι ατυχώς πέφτουν κατά τη διάρκεια των ενημερώσεων», συνέχισε. «Είναι το είδος δήλωσης που μπορεί να προκαλέσει βία. Οι άνθρωποι δεν ανταποκρίνονται καλά όταν απειλούν να πάρουν τα παιδιά τους. «
Ο Τάκερ πρόσθεσε: «Όμως ο Ράιαν δήλωσε ότι δεν είναι μεγάλη υπόθεση και έτσι το αντιμετώπισαν τα μέσα ενημέρωσης. Η απειλή του δεν έκανε τίτλους σε καμία από τις μεγαλύτερες εφημερίδες της χώρας. Αυτή είναι η στιγμή που είμαστε μέσα. «
Δείτε:
Tucker: How long will the lockdowns last?


Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τόσοι πολλοί Αμερικανοί αντέχουν στην παγκοσμιοποίηση.
Μια ομάδα αλλοδαπών μας λέει ότι εμείς ή οι οικογένειές μας θα μπορούσαμε σύντομα να βγούμε από τα σπίτια μας με όπλο στο όνομα της δημόσιας ασφάλειας.
Ο Πρόεδρος Τραμπ ακολουθεί μ τον ΠΟΥ, με tweet την Τρίτη ότι η οργάνωση «το διέλυσε».


The W.H.O. really blew it. For some reason, funded largely by the United States, yet very China centric. We will be giving that a good look. Fortunately I rejected their advice on keeping our borders open to China early on. Why did they give us such a faulty recommendation?

190 χιλ. άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ εξήγησε πως η «κυκλική» παγκόσμια ομάδα της Κίνας τον συμβούλεψε να κρατήσει τα σύνορα της Αμερικής ανοιχτά στην Κίνα στην αρχή της επιδημίας.
«Γιατί μας έδωσαν μια τέτοια ελαττωματική σύσταση;» ρώτησε.
Μόνο στο Γουχάν 200.000 πέθαναν τους τελευταίους 2 μήνες. Όσον αφορά τα νούμερα, μπορούν να υπάρχουν αμφιβολίες για την ακρίβεια τους, λόγω του κινεζικού καθεστώτος.
200,000 Urn from Wuhan. 2500 x 10 x 8 = 200,000
Κινέζα αγόρασε όλες τις μάσκες σε διάφορα καταστήματα της Φλώριδας μέχρι το αυτοκίνητό της ήταν γεμάτο.
Αν και οι έλεγχοι πρέπει να γίνουν και οι πράσινες κάρτες πρέπει να παρουσιαστούν για την άδεια να βγει κανείς. Έξω στο Hubai στην Κίνα οι άνθρωποι διαμαρτυρήθηκαν αλλά δεν ήταν αρκετό διότι τους εκφόβισαν.
after 10,000 Angry Hubei people’s Uprising.




ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters