Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2020

Γαλλία και Κίνα αναπτύσσουν υπερ-στρατιώτες βιολογικά σχεδιασμένους

Μόλις δύο εβδομάδες αφότου ανακοινώθηκε ότι η Κίνα ανέπτυξε βιολογικά ενισχυμένους στρατιώτες , η Γαλλία έχει ενταχθεί στη δημιουργία δημιουργών στρατευμάτων που μπορούν να «εκτραφούν για να σκοτώσουν» σύμφωνα με νέα έκθεση.

Την περασμένη εβδομάδα, η Γαλλία έδωσε το προβάδισμα για επαυξημένους στρατιώτες και ορισμένοι φοβούνται ότι τα σούπερ στρατιώτες θα μπορούσαν να είναι ο νέος κανόνας στο πρόσφατο μέλλον.

Οι Γάλλοι επιδιώκουν να βελτιώσουν τις «φυσικές, γνωστικές, αντιληπτικές και ψυχολογικές ικανότητες» και θα μπορούσαν να επιτρέψουν την παρακολούθηση της τοποθεσίας ή τη σύνδεση με οπλικά συστήματα και άλλους στρατιώτες. Μεταξύ της έρευνας του υπουργείου ήταν τα ναρκωτικά για να κρατήσουν τα στρατεύματα ξύπνια για μεγάλα χρονικά διαστήματα και να καταπολεμήσουν το άγχος, ακόμη και χειρουργική επέμβαση για τη βελτίωση της ακοής.

Το νέο είδος των επαυξημένων στρατιωτών, που ονομάζεται «homo robocopus» θα μπορούσε επίσης να έχει αλλάξει το DNA για να τους δώσει βελτιωμένη ταχύτητα και δύναμη καθώς και ρομποτική.

Ο Μάικλ Κλάρκ, επισκέπτης καθηγητής σε πολεμικές σπουδές στο Kings College London (KCL), είπε στον Ήλιο ότι η συμμετοχή θα μπορούσε να «χρησιμοποιεί DNA όπως ένας αγρότης σε ένα κοπάδι βοοειδών». 

 «Έχουμε φτάσει στο σημείο όπου θα μπορούσαμε ενδεχομένως να χειριστούμε το DNA των ανθρώπων για να τους αναπαράγουμε επιπλέον δύναμη, αντοχή και άλλα πράγματα όπως κάνουμε με τα ζώα», είπε ο Clarke. «Όπως κάναμε με τα τυποποιημένα βοοειδή για να τα δώσουμε πίσω, μπορούμε να το κάνουμε τώρα ακριβώς με τους ανθρώπους»

Ο Κλαρκ πρόσθεσε ότι ο βιολογικός αγώνας τροφοδοτείται διεθνώς λόγω φόβων για το πρόγραμμα της Κίνας.

«Αυτό που σκέφτονται όλοι είναι αυτό που θα μπορούσε να εμφανιστεί σε 30 χρόνια, δεδομένης της ανάπτυξης και του πειραματισμού των 10 ετών», δήλωσε ο Clarke στο έγγραφο. «Οι Κινέζοι σε 30 χρόνια μπορεί να έχουν μια ομάδα ανθρώπων που είναι 20 ετών και έχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που θα μπορούσαν να έχουν προσπαθήσει να τους αναπαράγουν χειραγωγώντας το DNA».

Μια πρόσφατη έκθεση της Διεθνούς Εταιρείας Στρατιωτικής Ηθικής στην Ευρώπη που ελήφθη από τον Ήλιο, αποκαλύπτει μια δυστοπική αρένα γεμάτη από βιονικά άτομα ικανά να πολεμούν «όλη την ώρα».Λόγω της χειραγώγησης του DNA, οι μελλοντικοί στρατιώτες θα μπορούσαν επίσης να είναι άνοσοι από ασθένειες και συναισθήματα. 

«Οι ενισχυμένοι στρατιώτες θα μειωθούν σε βιονικούς άντρες, οι οποίοι τρέχουν γρήγορα, δεν χρειάζονται ύπνο, τρώνε και πίνουν πολύ λίγα και μπορούν να πολεμούν όλη την ώρα», αναφέρει η έκθεση. «Ένα νέο είδος γεννιέται: Homo robocopus.» 

Ο Sir Lawrence Freedman, καθηγητής πολεμικών μελετών στο KCL, είπε ότι η ρομποτική του Sun έχει μεγαλύτερη σημασία: «Υπάρχουν άνθρωποι που επιστρέφουν στη μάχη με τρόπους που δεν θα μπορούσαν να το κάνουν πριν επειδή τα προσθετικά έχουν βελτιωθεί. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε γυαλιά Google, υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε τώρα να κάνετε με έναν σύγχρονο στρατιώτη που τα καθιστά πολύ πιο αποτελεσματικά από ό, τι στο παρελθόν. Εάν θέλετε οι άνθρωποι να ενεργούν σύμφωνα με τις παραγγελίες που κινδυνεύουν πολύ, η άλλη τάση που μπορείτε να δείτε ότι είναι αρκετά ενεργή αυτή τη στιγμή είναι τα drone, τα αυτόνομα οχήματα και ούτω καθεξής. "

Ενώ η Γαλλία ισχυρίζεται ότι θα τηρήσει το ανθρωπιστικό δίκαιο, η υπουργός ένοπλων δυνάμεων της Γαλλίας Φλωρεντία Πάρλυ προειδοποίησε, «πρέπει να είμαστε σαφείς, δεν έχουν όλοι οι ίδιοι κακοί και εμείς πρέπει να προετοιμαστούμε για ένα τέτοιο μέλλον», είπε.

Εδώ είναι μερικές από τις τεχνολογίες που βρίσκονται σε εξέλιξη για τη δημιουργία «homo robocopus», σύμφωνα με τον Ήλιο.

Μικροτσίπ εγκεφάλου - Στη Γαλλία δόθηκε το ξεκάθαρο να αναπτύξει μικροτσίπ για να ενισχύσει τη δύναμη του εγκεφάλου του στρατιώτη.

Bionic eye s - Αναπτύσσεται στο Χονγκ Κονγκ, παρέχει στους χρήστες υπέρυθρες και νυχτερινές όψεις.

Σούπερ ακοή  - Η Τακτική επικοινωνία και το προστατευτικό σύστημα των ΗΠΑ είναι έξυπνα ακουστικά που ενισχύουν την ακοή των στρατιωτών να είναι κοντά στον υπεράνθρωπο.

Το εμφύτευμα υγείας  - Το DARPA, το ερευνητικό σκέλος του Πενταγώνου, αναπτύσσει εμφυτεύματα cyborg για την παρακολούθηση της αποτελεσματικότητας της μάχης.

Ενισχυμένα άκρα  - Μια έκθεση Devcom αποκάλυψε σχέδια για τον εξοπλισμό των Αμερικανών στρατιωτών με ενισχυμένα άκρα για αυξημένη δύναμη.

Εξωσκελετικά  πόδια  - Ο στρατός των ΗΠΑ έχει δοκιμάσει έναν εξωσκελετό που μπορεί να προσκολληθεί στα πόδια του στρατιώτη και μπορεί να αυξήσει την παραγωγικότητά τους έως και 27 φορές.

Συνθετικό αίμα  - Το Respirocyte είναι ένα θεωρητικό ερυθρό κύτταρο αίματος που θα μπορούσε να βοηθήσει τους στρατιώτες να μην βγουν από την αναπνοή και να παραμείνουν κάτω από το νερό για ώρες.

Ανοσία πόνου  - Η πρωτοβουλία DARPA για την επιμονή στην καταπολέμηση θα επέτρεπε στους στρατιώτες να καταστέλλουν τον πόνο τους για 30 ημέρες.


πηγη στα Αγγλικά: https://nypost.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters