Κυριακή 12 Μαΐου 2019

Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ


Φιλέας Πετρίδης
-Τελικα σε οποια χωρα ανθισε ή επικρατησε ο Κουμμουνισμος,η ιστορια εχει καταγεγραμμενη μεσα της πληθος κατορθωματων, ψευτιας, απατης και ατελειωτης .... προπαγανδας, αλλοιως δεν θα μπορουσε να σταθει.
-Σημερα,μετα την προδοσια της Μακεδονιας μας και ολα οσα δυσαρεστα θα μας ακολουθουν και πραγμα περιεργο, αυτος ο λαος πολυ μα πολυ ευκολα ξεχναει, ειχε προσθεσει και νεο μνημονιο αυτη η αριστερα, εχει σκλαβωσει για 100 χρονια την πατριδα μας σε ξενους, χαθηκε τελειως η εδαφικη μας ακεραιοτητα, οι φοροι πηγαν στα υψη, ποσα αλλα να προσθεσω, οι λαθρο-εποικοι εκατομμυρια και με ενα χαρτι γινονται ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ παρακαλω και χιλιαδες θα ψηφισουν μαζι μας, διχως ιχνος ντροπης αυτη η κυβερνηση, αλλα η προπαγανδα καλα κρατει και η απορια του καθενος μας ειναι, το ΠΡΟΣΤΥΧΟ αγορασμα της ψηφου, με ενα δωρο-παροχη ακριβως μια εβδομαδα πριν τις καλπες, χωρια 380.000 νεες θεσεις εργασιας που λενε οτι καταφεραν και παλι διχως ντροπη, εργασια με 200 και 350 ευρω μαυρη και 50 μεγαλοκαρχαριες να χρωστουν οσα ολοι οι Ελληνες, τι χρειαζεται ενας λαουτσικος για να τα καταπιει ??? 

-Οπου να δεις τις χωρες που περασε η αριστερη λαιλαπα, εχεις και τις ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓIA TO .... ΤΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΦΑΓΑΝ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ .... ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ .... αλλα η Ελλαδα σημερα δυναστευεται διχως αντισταση στους εφιαλτες της, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΕΚΥΨΑΝ ΣΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

-ΟΥΔΕΙΣ ΤΟΛΜΑ(*) ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ .... ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΙΡΕΣΗΣ ΜΑΣ .... ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΩ .... ΑΛΛΑ ΦΩΝΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΜΜΙΑ .... ΟΔΕΥΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΝΕΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ..... ΑΣΥΓΚΙΝΗΤΟΙ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΟΙ !!!

-Fileas !!!

(*) Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΤΟΛΜΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΑΣ ΨΑΞΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.-

1 σχόλιο:

ΚΑΠΑ ΒΗΤΑ είπε...

Φιλέα καλησπέρα. Δυστυχώς, το Facebook με απέκλεισε για έναν
μήνα, επειδή είπα τον ΟΗΕ, άντρο ερπετοειδών. Το ότι με απέκλεισαν γι αυτόν τον λόγο, δείχνει ότι είχα δίκιο.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters