Τρίτη 4 Απριλίου 2023

Η Νέα Παγκόσμια Τάξη Τερματίζει Σχέδιο 500 Ετών Για Την Κατάκτηση Του Πλανήτη

Benjamin Fulford 3/4/2023
Στις 30 Μαρτίου, το Βατικανό αποκήρυξε το Δόγμα της Ανακάλυψης. Ήταν ένα γεγονός ειδήσεων που συμβαίνει μία φορά στα 500 χρόνια και δεν αναφέρθηκε σχεδόν καθόλου ούτε στα εταιρικά ούτε στα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης.
https://press.vatican.va/2023/03/30/230330b.htm

Αυτό το δόγμα –που διατυπώθηκε για πρώτη φορά από τους Πάπες το 1452– επέτρεπε στους Χριστιανούς να δολοφονούν, να υποδουλώνουν και να κλέβουν τη γη των μη Χριστιανών σε όλο τον κόσμο. Οδήγησε σε πάνω από 500 χρόνια αδυσώπητων κατακτητικών πολέμων λεηλασίας από τη Δύση εναντίον του υπόλοιπου κόσμου. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι Ισπανοί κατακτητές έβγαζαν μια Βίβλο, ζητούσαν από τους Αζτέκους και τους Ίνκας να υπακούσουν στις διδασκαλίες της και στη συνέχεια άρχιζαν να τους σφάζουν όταν αρνούνταν. Είναι αυτό που χρησιμοποίησαν οι Αμερικανοί για να δικαιολογήσουν τη γενοκτονία των Πρώτων Εθνών. Πιο πρόσφατα, χρησιμοποιήθηκε από τον George Bush (Pecce) Jr. για να δικαιολογήσει μια μαζική εισβολή στη Μέση Ανατολή.

Τώρα, η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία λέει: «Λυπούμαστε που προσπαθήσαμε να υποτάξουμε ολόκληρο τον πλανήτη στην υπακοή ενός Καίσαρα». Ο Πάπας Φραγκίσκος λέει: «Ποτέ ξανά δεν μπορεί η χριστιανική κοινότητα να επιτρέψει στον εαυτό της να μολυνθεί από την ιδέα ότι ένας πολιτισμός είναι ανώτερος από άλλους ή ότι είναι νόμιμο να χρησιμοποιεί τρόπους εξαναγκασμού άλλων».
Υπάρχει επίσης εκ νέου συζήτηση για την αντικατάσταση του Φραγκίσκου με έναν Αφρικανό Πάπα. Αυτός μπορεί να είναι ο πραγματικός λόγος που προέκυψαν και πάλι συζητήσεις για την παραίτησή του «για λόγους υγείας». Οι παρατηρητές του Βατικανού σημειώνουν:

Το επεισόδιο υγείας που αφορά τον Πάπα Φραγκίσκο φαίνεται όλο και πιο ακατανόητο. Οι σχετικές αναφορές δεν είναι απλά διαφορετικές, βρίσκονται επιπλέον και σε αντίφαση μεταξύ τους.

https://ilsismografo.blogspot.com/2023/03/vaticano-card-sandri-gia-lunedi-scorso.html

Σε κάθε περίπτωση, την ίδια εβδομάδα που το Βατικανό έκανε τις κινήσεις του, ο επικεφαλής της Επιτροπής των 300 έστειλε μήνυμα στις Ασιατικές Μυστικές Κοινωνίες, ζητώντας να διαπραγματευτούν μια πολυκεντρική νέα ρύθμιση για τον πλανήτη. Οι Ασιατικές Μυστικές Κοινωνίες απάντησαν ως εξής:

Επιδιώκουμε να πραγματοποιήσουμε την παγκόσμια ειρήνη. Έχουμε εξαπατηθεί από τα όμορφα λόγια της Δύσης, αλλά προσβλέπουμε στη δημιουργία μιας νέας παγκόσμιας ομοσπονδίας. (世界の平和実現は我々も求めています。何度も欧米に美しい言葉で騙されてきたが、新たな世界連邦を期待しています)

Αυτές οι κινήσεις από τα δύο κύρια δυτικά κέντρα εξουσίας –το Βατικανό και τη Βρετανική Κοινοπολιτεία– γίνονται επειδή ο Οργανισμός Συνεργασίας της Σαγκάης και οι BRICS ελέγχουν τώρα περίπου το 80% του παγκόσμιου πληθυσμού και του ΑΕΠ. Ακόμη και η Γαλλία, η Ιταλία, η Ισπανία, η Ουγγαρία, η Γερμανία, η Ολλανδία, η Σλοβακία, η Πολωνία και το Ηνωμένο Βασίλειο ήδη έρχονται σε ρήξη με την χαζαρική μαφία και εμπορεύονται με τη Ρωσία.
Αυτό σημαίνει ότι η «παγκόσμια τάξη που βασίζεται σε κανόνες» της ΧM περιορίζεται τώρα σε μερικούς μόνο ηγέτες-μαριονέτες, όπως ο ψεύτικος Τζο Μπάιντεν, που πρόκειται να πάνε στη φυλακή.
Μια ξεκάθαρη επίσης επανάσταση βράζει στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Γαλλία, το Ισραήλ, τη Γερμανία και σε μερικά ακόμη οχυρά της ΧΜ.

Ένας άλλος μεγάλος παράγοντας στην αγωγή της Δύσης για ειρήνη είναι η στρατιωτική ήττα. Πηγές της CIA λένε: «Μόλις ο Πούτιν αποτελειώσει την Ουκρανία, το ΝΑΤΟ θα καταρρεύσει. Αυτό το γνωρίζουμε ήδη. Καταρρέει τώρα».

Η MI6 συμφωνεί λέγοντας: «Η ουσία του θέματος είναι το ξέπλυμα χρήματος που χρησιμοποιεί το εμπόριο όπλων σε κάποιου είδους ψεύτικο πόλεμο για να ρουφήξει χρήματα και να πληρώσει τη χρεοκοπία. Σε ό,τι μας αφορά, ο πόλεμος στην Ουκρανία έχει τελειώσει και το μόνο που μένει είναι το σκούπισμα».

Ο γραμματέας του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας, Νικολάι Πατρούσεφ, προσθέτει ότι «η κατάρρευση της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν είναι μακριά». 

https://tass.com/politics/1595047

Η Ρωσία ανέλαβε τώρα την προεδρία του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ και λέει ότι «το διεθνές δίκαιο και οι κανόνες διαδικασίας, που αναπτύχθηκαν εδώ και δεκαετίες, είναι στην πραγματικότητα σε ισχύ στον ΟΗΕ, αντί για την «τάξη που βασίζεται σε κανόνες», με την οποία η συλλογική Δύση επιδιώκει να αντικαταστήσει το διεθνές δίκαιο».

https://tass.com/politics/1598101

Λένε επίσης στον κόσμο ότι «οι προσπάθειες να χρησιμοποιηθούν θρησκευτικοί, εθνοτικοί ή κοινωνικοί παράγοντες για να εξηγηθεί η δραματική επιδείνωση της ασφάλειας μετά την άφιξη των δυτικών στρατιωτικών δυνάμεων, είναι μια χειραγώγηση που οι αποικιακές δυνάμεις χρησιμοποιούν εδώ και δεκαετίες».
Όλα αυτά αποτελούν μέρος μιας πρόσφατα ανακοινωθείσας στρατηγικής εξωτερικής πολιτικής της Ρωσίας για την «εξάλειψη των υπολειμμάτων της κυριαρχίας των Ηνωμένων Πολιτειών και άλλων μη φιλικών χωρών στην παγκόσμια πολιτική».

https://tass.com/politics/1595747

Αυτή η διπλωματική επίθεση ξεκίνησε λόγω της ρωσικής νίκης στον πόλεμο της Ουκρανίας. Όπως σημειώνει το Tass, η σημαία της Ρωσίας έχει υψωθεί πάνω από το δημαρχείο του Artyomovsk (που ονομάζεται Bakhmut στην Ουκρανία), δήλωσε τη Δευτέρα ο Yevgeny Prigozhin, ιδρυτής της ιδιωτικής στρατιωτικής εταιρείας Wagner.

https://tass.com/defense/1598263

Κάθε μέρα 6.000 έως 10.000 Ρώσοι στρατολογούνται σε αυτό που τώρα θεωρούν ιερό πόλεμο για να απελευθερώσουν την Ευρώπη από τον σατανικό έλεγχο.
Αντίθετα, τα ουκρανικά τανκς χρησιμοποιούν τζαμιά ως κάλυψη, ενώ άλλοι Ουκρανοί κακοποιοί καταλαμβάνουν εκκλησίες.



Στρατιωτικά, δεν υπάρχει τίποτα που να εμποδίζει τη Ρωσία να σαρώσει τη Δυτική Ευρώπη σε αυτό το σημείο. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου δεν πρόκειται να πολεμήσουν τη Ρωσία για να σώσουν τη φασιστική ΕΕ και τις κυβερνήσεις-μαριονέτες τους.
Ωστόσο, το μόνο που χρειάζεται να κάνουν τώρα οι Ρώσοι είναι να περιμένουν την επανάσταση να σαρώσει την Ευρώπη. Κάτι τέτοιο σίγουρα ξεκινάει στη Γαλλία, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη μια δεύτερη επανάσταση.

Ο εξέχων δημοσιογράφος Thierry Meyssan (ο πρώτος που ανέφερε ότι η 11/9 ήταν εσωτερική δουλειά) μιλάει εκ μέρους των περισσότερων Γάλλων, όταν γράφει:

Όλοι παρατηρούν ότι τίποτα δεν πάει καλά: το επίπεδο εκπαίδευσης έχει καταρρεύσει πολύ επικίνδυνα, η αστυνομία δεν μπορεί πλέον να διατηρήσει την τάξη, το δικαστικό σύστημα δεν έχει τα μέσα να κάνει τίποτα πριν την πάροδο δύο ετών, ο στρατός δεν είναι σε θέση να ανταποκριθεί σε πόλεμο υψηλής έντασης. Τα προβλήματα είναι τόσο πολλά που δεν ξέρει κανείς από πού να αρχίσει. Οι δημόσιες υπηρεσίες δεν πρέπει να επιδιορθωθούν με μπαλώματα, αλλά να επανασχεδιαστούν σύμφωνα με τις νέες πραγματικότητες: Οι Γάλλοι, οι οποίοι το 1789 πήραν την πρωτοβουλία να ανατρέψουν το Παλαιό Καθεστώς και να δημιουργήσουν μια σύγχρονη κοινωνία, ελπίζουν να αναλάβουν μια άλλη πρωτοβουλία για τη δημιουργία ενός νέου κόσμου.

Οι διαδηλώσεις σε όλη τη Γαλλία απέχουν πολύ από το να είναι ειρηνικές. Περισσότεροι από 1.000 αστυνομικοί και πυροσβέστες έχουν τραυματιστεί σε διαδηλώσεις και ταραχές σε όλη τη Γαλλία, δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Ζεράλντ Νταρμανέν στα τοπικά μέσα ενημέρωσης την Κυριακή.

https://www.dw.com/en/france-minister-over-1000-officers-injured-in-unrest/a-65206758

Σε μια άλλη έκφραση επανάστασης, ένας υποτιθέμενος «ανώνυμος» Γάλλος αστυνομικός προσφέρει μερικές στρατηγικές συμβουλές για την ανατροπή της κυβέρνησης:

1. Αποκλείστε τα περίχωρα κάθε μεγάλης πόλης χρησιμοποιώντας οδηγούς φορτηγών.

2. Αφήστε μόνο τους αγρότες με τα τρακτέρ τους, τα οποία μπορεί να είναι χρήσιμα ενάντια στα βαρέα οχήματα της αστυνομίας.

3. Χρησιμοποιήστε απορριμματοφόρα για να μπλοκάρετε οποιοδήποτε αστυνομικό τμήμα και τους γύρω δρόμους.

Άλλοι διαδηλωτές ενήργησαν κλείνοντας εταιρείες όπως η Total Energy Company.

Γάλλοι και Γερμανοί εισαγγελείς έκαναν το καθήκον τους κάνοντας έφοδο σε πέντε τράπεζες που ελέγχονται από τους Rothschild την Τρίτη, στο πλαίσιο έρευνας για ύποπτες υποθέσεις μαζικής φορολογικής απάτης και ξεπλύματος χρήματος, δήλωσαν οι εισαγγελείς.

Πιθανώς, οι επιδρομές συνδέονται με τους ισχυρισμούς του Γάλλου δισεκατομμυριούχου Philippe Argillier ότι έχει τέσσερις βάσεις δεδομένων που θα εκθέσουν 38 άτομα που διοικούν τη «σκιώδη κυβέρνηση». Ο Bill Gates είναι ένα από αυτά τα 38 άτομα.



Δεν πρόκειται πλέον για την κλοπή συντάξεων, οι Γάλλοι διαδηλωτές θέλουν τη γκιλοτίνα για την μαριονέτα των Rothschild – Πρόεδρο Emmanuelle Macron.









Δεν είναι περίεργο που ο Macron προσπαθεί να διαφύγει στην Κίνα αυτή την εβδομάδα μαζί με την πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ursula von der Leyen.

Ίσως ο ισραηλινός βασιλιάς Μπενιαμίν Νετανιάχου να πάει επίσης στην Κίνα και να ζητήσει πολιτικό άσυλο. Ο Νετανιάχου δεν μπορεί να κοροϊδέψει κανέναν λέγοντας ότι δεν υπάρχει καμία σχέση μεταξύ της συνεχιζόμενης δίκης του για διαφθορά και των εκτεταμένων νομικών μεταρρυθμίσεων της κυβέρνησής του.

https://www.timesofisrael.com/citing-national-crisis-netanyahu-tells-court-he-must-be-involved-in-overhaul/

Όπως αναφέρει το ισραηλινό Channel 13 TV, η άρνηση να υπηρετήσουν στον ισραηλινό στρατό επεκτείνεται, και για πρώτη φορά συνοδεύεται από στρατιώτες του «Shayetet 13» (λίγο πολύ σαν OYK) που ανακοίνωσαν ότι δεν θα συνεχίσουν να υπηρετούν στην εφεδρεία εάν εφαρμοστούν δικαστικές μεταρρυθμίσεις.

Επίθεση επίσης δέχεται η έδρα της XM στην Ελβετία με επικεφαλής τους Klaus Schwab, Rothschild κ.λπ. Οι πολωνικές μυστικές υπηρεσίες αναφέρουν:

Τα έγγραφα της CIA δείχνουν ότι η εταιρεία Escher-Wyss του Schwab διοικούνταν από το Υπουργείο Ενέργειας και το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ. Αυτό υποδηλώνει ότι ο Klaus Schwab ήταν ένας τριπλός πράκτορας που εργαζόταν ταυτόχρονα για τη CIA, την MI6, την Βρετανική Αμερικανική Εταιρεία Προσκυνητών των Ηνωμένων Εθνών, τους Ναζί (τώρα Γερμανία) και την Ελβετία. Η εταιρεία του Escher-Wyss χρησιμοποιούσε καταναγκαστική εργασία (Ρώσοι, Τσιγγάνοι, Ούγγροι, Ρουμάνοι, Πολωνοί) και αιχμαλώτους πολέμου.

Επίσης, η NSA αναφέρει ότι στην Ελβετία η UBS αρνείται τώρα να πληρώσει για ομόλογα και κατάσχεσε όλα τα περιουσιακά στοιχεία της Σαουδικής Αραβίας και άλλων χωρών του ΟΠΕΚ μετά την εξαγορά της Credit Suisse.
Η συγχώνευση έχει προκαλέσει δημόσια κατακραυγή και τα τρία τέταρτα των Ελβετών πολιτών αντιτίθενται. Τώρα οι Ελβετοί εισαγγελείς ενώνονται με τους Γάλλους και Γερμανούς ομολόγους τους για να κυνηγήσουν αυτούς που βρίσκονται πίσω από τους Rothschild.

https://www.theguardian.com/business/2023/apr/02/switzerlands-attorney-general-to-investigate-credit-suisse-takeover

Εν πάση περιπτώσει, οι διάφοροι ισχυροί άνθρωποι των οποίων τα χρήματα κλάπηκαν από τους Ελβετούς τραπεζίτες δεν πρόκειται να δεχτούν αυτό που έχει γίνει. «Παρακολουθήστε τον ΟΠΕΚ να αποκόπτει τη Δύση καθώς ο Μπάιντεν διατάζει να κλείσουν οι πετρελαιοπηγές των ΗΠΑ και να ανατιναχθούν περισσότερα διυλιστήρια», προβλέπει η πηγή της NSA.

Στις ΗΠΑ, εν τω μεταξύ, τέσσερις από τους πλουσιότερους άνδρες εκεί –συμπεριλαμβανομένου του συνιδρυτή της Google, Sergey Brin– έχουν δεχθεί κλητεύσεις για τους δεσμούς της JP Morgan με τον παιδεραστή χρηματοδότη Jeffrey Epstein

https://www.dailymail.co.uk/news/article-11926267/Google-founder-Hyatt-Hotels-chairman-subpoenaed-case-JPMorgan-Jeffrey-Epstein.html

Αυτό είναι μόνο ένα μέρος της τεράστιας νομικής καταιγίδας που μαίνεται εκεί.
Όπως αναφέρεται ευρέως, ο Ντόναλντ Τραμπ έγινε ο πρώτος πρώην πρόεδρος που αντιμετωπίζει ποινικές κατηγορίες. Κοιτάξτε τη φωτογραφία στην κορυφή του άρθρου στον κάτωθι σύνδεσμο.

https://www.politico.com/news/2023/03/30/manhattan-da-wanted-friday-trump-arrest-00089853



«Αυτός δεν είναι ο πραγματικός Τραμπ. Είναι πολύ λεπτός. Πρόκειται για σωσία. Φαίνεται λοιπόν ότι υπάρχουν 3 Τραμπ. Το βίντεο που έγινε από τον Kyle Cheney του Politico έχει τα έντονα λευκά μάτια του Trump. Πολύ ενδιαφέρον», σχολιάζει μια πηγή της CIA.

Η επίθεση στον «Τραμπ» γυρίζει μπούμερανγκ στους Δημοτρομοκρατικούς, καθώς το 83% των Αμερικανών πιστεύει ότι το κατηγορητήριο του Τραμπ έχει πολιτικά κίνητρα. Τώρα ο κυβερνήτης Ρον ΝτεΣάντις έριξε το στρατιωτικό γάντι, λέγοντας ότι η Φλόριντα «δεν θα βοηθήσει σε αίτημα έκδοσης» για τον Τραμπ.

«Αυτό ήταν σχέδιο της συμμαχίας των Λευκών Καπέλων. Είναι μια λαμπρή 5D σκακιστική κίνηση. Αυτό ανοίγει την πόρτα για να κυνηγήσουμε τον Ομπάμα, τον Άβαταρ Μπους και όλα τα τσιράκια της ΧΜ», λέει η πηγή της CIA.

Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και αν χρησιμοποιούνται ηθοποιοί για να παίξουν τον «πρόεδρο Μπάιντεν» κ.λπ., και αυτοί ακόμη μπορούν να ανατραπούν.
Επίσης, αναρωτηθείτε γιατί το Reuters πρέπει να γράψει «κυβέρνηση του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν;» αντί μόνο για τον πρόεδρο Μπάιντεν; Ω, σωστά, γιατί ο ψεύτικος μασκοφόρος Μπάιντεν δεν είναι πρόεδρος.

https://www.reuters.com/world/middle-east/israel-is-on-rampage-against-human-rights-new-hrw-chief-says-2023-03-30/

Κοιτάξτε τώρα πώς οι ψεύτικοι μασκοφόροι δικαστικοί υποψήφιοι του Μπάιντεν δεν μπορούν καν να απαντήσουν στις βασικές ερωτήσεις του γερουσιαστή Τζον Κένεντι – συμπεριλαμβανομένου ενός υποψηφίου που δεν μπόρεσε να εξηγήσει το άρθρο V του Συντάγματος. Είναι πραγματικά αξιολύπητο πόσο ηλίθιοι είναι πραγματικά αυτοί οι δικαστές. Δείτε μόνοι σας στο παρακάτω βίντεο.



Είναι όλα μια σκηνή γεμάτη ηθοποιούς. Η παρακάτω φωτογραφία που δείχνει τον σωσία να γράφει με το αντίθετο χέρι από τον άλλο Μπάιντεν, είναι μια ακόμη επιβεβαίωση.

Ο «Μπάιντεν» δεν είναι καν ο πιο καλοπληρωμένος ηθοποιός. Επίσημα, ο Τομ Κρουζ ήταν ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός του 2022. Έβγαλε 100 εκατομμύρια δολάρια. Ωστόσο, στην πραγματικότητα, ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι ήταν ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός. Πήρε 18 δισεκατομμύρια δολάρια.



Δεν θα μπούμε καν στον κόπο να ασχοληθούμε με τις τελευταίες σκηνοθετημένες μαζικές δολοφονίες, επειδή έχουν χρησιμοποιήσει αυτό το τέχνασμα τόσο συχνά, που οι άνθρωποι έχουν σταματήσει να αντιδρούν.
Όπως σημειώνει μια πηγή της Μοσάντ: «Όσο μεγαλύτερη η σκατοπλημμύρα, τόσο πιο κοντά φτάνουμε στη γραμμή τερματισμού».

Σε κάθε περίπτωση, τέτοιες γελοιότητες είναι σαν την αναδιάταξη των ξαπλώστρων στον Τιτανικό, επειδή ολόκληρο το χρηματοπιστωτικό σύστημα καταρρέει.

«Θα σας πω ότι έρχεται μια κατάρρευση που θα αλλάξει τα πάντα», λέει ο τηλεοπτικός σχολιαστής Glenn Beck, απηχώντας την σκέψη πολλών.



«Οι περισσότερες τράπεζες των ΗΠΑ είναι τεχνικά κοντά στην αφερεγγυότητα, και εκατοντάδες είναι ήδη πλήρως αφερέγγυες», λέει ο οικονομολόγος Nouriel Roubini. «Δεν έχουμε βγει από αυτή την τραπεζική κρίση. Στην πραγματικότητα, μπορεί να είναι μόνο η αρχή», εξηγεί μια πηγή της Μοσάντ.

Η κρίση έχει αρχίσει να αποκαλύπτει μαζικά οικονομικά εγκλήματα. Για παράδειγμα, τώρα ανακαλύπτουμε ότι η διάσωση της Silicon Valley Bank ήταν για να βοηθήσει 10 Κινέζους δισεκατομμυριούχους που είχαν 13,3 δισεκατομμύρια δολάρια στην τράπεζα.

«Αυτή η αποκάλυψη είναι ένα σοβαρό πλήγμα για την ελεγχόμενη από την ΧM Federal Reserve», σημειώνει πηγή της CIA.

Τώρα τα έγγραφα αποκαλύπτουν ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ πούλησε 9.800 Bitcoin στις 14 Μαρτίου. Αυτό προκάλεσε τη βουτιά του Bitcoin πάνω από 9% μέσα σε λίγα λεπτά. Σύμφωνα με πληροφορίες, σχεδιάζουν να πουλήσουν επιπλέον 41.500 Bitcoin σε τέσσερις παρτίδες κατά τη διάρκεια του έτους.

Είναι ένα πολύ καλό στοίχημα ότι αυτά τα bitcoins αποκτήθηκαν με χειραγώγηση των αγορών κρυπτονομισμάτων όλα αυτά τα χρόνια.

Αυτές οι γελοιότητες προκαλούν την εξέγερση των πολιτών εναντίον των τραπεζών. Την τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου οι μεγάλες τράπεζες έχασαν 129 δισ. δολάρια καταθέσεων, τη μεγαλύτερη εβδομαδιαία εκροή που έγινε ποτέ. Αντίθετα, οι μικρές τράπεζες είδαν πραγματικά μια εισροή. Η συνολική ανάληψη 5% στις εγχώριες εμπορικές τραπεζικές καταθέσεις των ΗΠΑ είναι η μεγαλύτερη στην ιστορία.

https://www.zerohedge.com/markets/large-us-banks-see-record-deposit-outflows-small-bank-outflows-stall

Αυτά τα σχόλια σχετικά με το άρθρο του Zerohedge που αναφέρει το bank run αντικατοπτρίζουν το λαϊκό αίσθημα:

«Οπότε, αυτά είναι τα 130 δισεκατομμύρια δολάρια που οι τράπεζες δεν μπορούν να πάρουν στα χέρια τους μέσω του «bail-in». «

«Βγείτε από τις τράπεζες και αναζητήστε πιστωτικές ενώσεις/χρυσό/κρυπτογράφηση/χρησιμοποιήσιμα αγαθά».

Οι άνθρωποι διαμαρτύρονται επίσης ενάντια στις προσπάθειες επιβολής βιομετρικών πληρωμών, χρησιμοποιώντας μετρητά στις αγορές τους.

Πολλοί άνθρωποι προχωρούν τα πράγματα ακόμη πιο πέρα, καταφεύγοντας σε άμεση κλοπή. Σχεδόν κάθε μέρα βλέπουμε αναφορές για ορισμένες μεγάλες εταιρείες –Target, Walmart, Walgreens κ.λπ. – οι οποίες εγκαταλείπουν μεγάλες πόλεις λόγω αύξησης της εγκληματικότητας και των κλοπών. Ο γηγενής από το Πόρτλαντ, Ντάστιν Μάικλ Μίλερ, δήλωσε στο Fox News: «Η πόλη μας είναι εκτός ελέγχου. Είναι αγνώριστη. Έχω ζήσει εδώ όλη μου τη ζωή και η κατάσταση έχει επιδεινωθεί τα τελευταία πέντε χρόνια». Θα μπορούσε να αναφέρεται στις περισσότερες μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ και όχι μόνο για το Πόρτλαντ.

Αυτό θα τελειώσει μόνο όταν το χρηματοπιστωτικό σύστημα ανακτηθεί από τους πολίτες. Όπως σημειώνουν πολωνικές πηγές πληροφοριών: «Τα χρήματα δεν είναι το παν. Το δέντρο της ζωής σε ένα προπολεμικό πολωνικό χαρτονόμισμα… είναι μια αναφορά στη ζωή, την αναγέννηση και τη μακροζωία».

Η ΧM προσπαθεί να αντεπιτεθεί με όλο και πιο ακραίες εκρήξεις τρομολαγνείας, όπως αυτές που τροφοδοτήθηκαν από τις πολωνικές μυστικές υπηρεσίες:

Η τεχνολογία mRNA έχει ήδη εγχυθεί σε 100 εκατομμύρια ζώα και σχεδόν κανείς δεν το γνωρίζει. «Αυτή η τεχνολογία mRNA χρηματοδοτείται από το ίδρυμα του Mark Zuckerberg και της συζύγου του. Το κάνουν σε όλη τη χώρα εδώ και ενάμιση χρόνο». Ο Gavi (Bill Gates) είναι απασχολημένος με την έγχυση mRNA σε λαχανικά όπως ντομάτες, αβοκάντο και μαρούλι. Θέλουν να σκοτώσουν τους πάντες.

Ενώ η ΧΜ προσπαθεί να χρησιμοποιήσει την τεχνολογία επεξεργασίας γονιδίων για να μας σκοτώσει ή να μας υποδουλώσει, φαίνεται ότι οι Κινέζοι αρχίζουν να τη χρησιμοποιούν για να δημιουργήσουν υπερανθρώπους. Για παράδειγμα, η παρακάτω έκθεση δείχνει ότι οι Κινέζοι έχουν καταλάβει πώς να χρησιμοποιούν γονίδια από σχεδόν άφθαρτους μικροοργανισμούς γνωστούς ως βραδύποροι για να δημιουργήσουν σούπερ στρατιώτες.

https://www.scmp.com/news/china/science/article/3215286/chinese-team-behind-extreme-animal-gene-experiment-says-it-may-lead-super-soldiers-who-survive

Τέλος, σε περισσότερες ενδείξεις ότι πραγματικά μπαίνουμε σε ανεξερεύνητο έδαφος ως είδος, ορίστε οι τελευταίες θεάσεις UFO:

UFO πάνω από το Ιράν



Οι 2 ήλιοι που εκτίθενται Αριζόνα, ΗΠΑ



UFO σε σχήμα πούρου στο Μεξικό



Σφαίρα ενέργειας πλάσματος στον Καναδά.



Ομάδα drones UFO στο New Jersey, ΗΠΑ 2023






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters