Παρασκευή 28 Μαΐου 2021

Adam Schiff Μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής & πρόεδρος της Επιτροπής Πληροφοριών της Βουλής, οδηγήθηκε σε μια ′′ εγκατάσταση περιορισμού ′′ όπου θα περιμένει μεταφορά στο Guantánamo Bay.

Ενώ το Deep State παρουσίασε την τελική και άκαρπη προσφορά του για να εξαλείψει τον Donald Trump, προσκαλώντας ένα ψεύτικο Grand Jury για να ακούσει πλαστά τεκμήρια για μη υπάρχουσα φορολογική απάτη, ο αμερικανικός στρατός συνέλαβε ένα άλλο περιουσιακό στοιχείο του Deep Tate που διέφυγε
Το πρωί της Δευτέρας, οι Ειδικές Δυνάμεις των ΗΠΑ συνέλαβαν τον πρόεδρο της Επιτροπής Πληροφοριών της Βουλής, Adam Schiff, στο σπίτι του στο Potomac, στο Μέριλαντ.

Πηγές που εμπλέκονται στο Deep State War του Τραμπ και εντός του Πολεμικού Ναυτικού Δικαστή Γενικού Εισαγγελέα των ΗΠΑ δήλωσε στο RRN ότι η σύλληψη του Schiff ήταν νόμιμη και ενδεδειγμένη και βασίστηκε σε ένα σφραγισμένο κατηγορητήριο του Donald J. Ο Τραμπ και ο γενικός εισαγγελέας Τζέφρι Ρόζεν πριν από τον Ιανουάριο του 20.
Οι επίσημες κατηγορίες εναντίον του Σιφ περιλαμβάνουν αρκετά σοβαρά εγκλήματα και πλημμελήματα.

Συγκεκριμένα, η δίωξη ισχυρίζεται ότι ο Schiff και άλλοι επιφανείς Δημοκράτες συνωμότησαν συνειδητά για να κατασκευάσουν αβάσιμους ισχυρισμούς ότι ο Trump και τα μέλη της εκστρατείας του είχαν συνωμοτήσει με τον Vladimir Putin για να αποτρέψουν την προεδρική υποψηφιότητα της Hillary Clinton 2016

Ο προσωπικός πόλεμος του Schiff εναντίον του Trump στοίχισε στους Αμερικανούς φορολογούμενους σχεδόν $ 2 δισεκατομμύρια, χρήματα που υπεξαίρεσε για να χρηματοδοτήσει προσωπική εκδίκηση

Ορίζει ακόμη ότι ο Schiff lobbhed αντισυνταγματικά για την απομάκρυνση του Τραμπ από το αξίωμα μετά από υπερβολική υπερβολική μείωση στο πλαίσιο μιας τηλεφωνικής συνομιλίας μεταξύ Τραμπ και Ουκρανών Προέδρου Volodymyr Zelensky. Η δίωξη καταλήγει ότι ο Schiff πρόδωσε τον όρκο του, είπε ψέματα στους ψηφοφόρους του, υπεξαίρεσε χρήματα, ακόμη και η λιγότερο σοβαρή, κατηγορία υπεξαίρεσης θα μπορούσε να στείλει τον Schiff σε ποινή 5 έως 99 ετών σε ομοσπονδιακή φυλακή, ενώ η μεγαλύτερη κατάφωρη, προδοσία, θα μπορούσε να τον κρεμάσει από το λαιμό μέχρι θανάτου.

Πηγές ανέφεραν στο RRN ότι ο στρατός ξεκίνησε την έρευνά του για το εγκληματικό παράπτωμα του Schiff στις αρχές Ιανουαρίου και θα τον είχαν συλλάβει νωρίτερα, αλλά τόσο η JAG όσο και ο συνεργαζόμενος συνεργάτης της, το τμήμα Εγκληματολογικής Διερεύνησης των ΗΠΑ, πλημμύρισαν σε μια λιτανεία κατηγοριών. Το JAG ολοκλήρωσε την έρευνά του στα μέσα Μαΐου και σκιαγράφησε σχέδια για τη σύλληψη του Schiff. ′′

Ακόμα κι έτσι, δεν ήταν ακριβώς εύκολο. Οι Ειδικές Δυνάμεις θα τον συλλάμβαναν πιο γρήγορα, αλλά ο Schiff ταξίδευε incognito. Μετακινείτο ανάμεσα στα πολλά σπίτια που έχουν σε όλη τη χώρα.

Αλλά ξέρετε τι λένε: μπορείτε να τρέξετε, αλλά δεν μπορείτε να κρυφτείτε, ′′ είπε μια πηγή.

Οι Ειδικές Δυνάμεις, πρόσθεσε, παρακολουθούσαν τα σπίτια του Schiff στην Καλιφόρνια, τη Μασαχουσέτη και το Μέριλαντ, ενώ είχαν μια ομάδα παρακολούθησης βλέποντας το Καπιτώλιο των Ηνωμένων Πολιτειών.
Παρόλο που ο Schiff είχε δει αρκετές φορές στους διαδρόμους του Κογκρέσου, ο στρατός κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο DC Schiff δεν ήταν Schiff, αλλά ένας πειστικός ακροβατικός ακροβατικός ′′ Ο στρατός χρησιμοποίησε τεχνολογία αναγνώρισης βημάτων, που απέδειξε τη θεωρία του διπλού σώματος.

Το Deep State χρησιμοποίησε κασκαντέρ είπε η πηγή μας. Η αναγνώριση του Gait αναφέρεται στη χρήση ανθρώπινου βίντεο βάδηνου, επεξεργασμένο με τις μεθόδους όρασης υπολογιστών, για αναγνώριση ή αναγνώριση των ατόμων με βάση το σχήμα του σώματος και τα στυλ περιπάτου Αυτός είναι ένας παθητικός τρόπος για να αποκτήσετε βιομετρικά δεδομένα εξ αποστάσεως. Το πρωί της Δευτέρας, ωστόσο, ο στρατός το πέτυχε, βρίσκοντας τον πραγματικό Adam Schiff μόνος στο σπίτι του στο Μέριλαντ.

Όταν αντιμετώπισε τις Ειδικές Δυνάμεις, ο Schiff ούρησε,(κατουριθηκε πανω του ) έπεσε στα γόνατα και έκλαψε σαν μωρό, είπε η πηγή μας.

Κλείνοντας, η πηγή μας είπε ότι ο Schiff οδηγήθηκε σε μια ′′ εγκατάσταση περιορισμού ′′ όπου θα περιμένει μεταφορά στο Guantánamo Bay.


Απο αυτόματη μετάφραση Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters