Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022

Η Χιλή πρώτη χώρα που εφάρμοσε τον νόμο περί μεταλλαγμένων ατόμων (16-02-2022)

Η Χιλή είναι η πρώτη χώρα που πήρε νόμο για μεταλλαγμένα και γενετικά τροποποιημένα άτομα… ένας νομικός αντίκτυπος των εμβολίων mRNA;

Είναι πράγματι ένας μάλλον περίεργος νόμος, πέραν του προϋπάρχοντος νόμου περί Νευρο Δικαιωμάτων, που υπάρχει σε αυτή τη χώρα.

Ποιος θα μπορούσε να είναι ο λόγος για την έναρξη ισχύος του νέου αυτού νόμου;

Είναι σαφές ότι ο λόγος για την προέλευση αυτού του νόμου –ο οποίος είναι πιθανό να εφαρμοστεί σύντομα και σε άλλες χώρες– είναι ότι υπάρχει ήδη ένας σημαντικός αριθμός ατόμων που δεν είναι πλέον άνθρωποι, αλλά διαγονιδιακά όντα.

Είναι γνωστό ότι τα εμβόλια κατά του COVID είναι μεταλλαξιογόνα και επομένως αλλοιώνουν το ανθρώπινο DNA, όχι μόνο λόγω του RNA που περιέχουν, αλλά και λόγω των κρυστάλλων DNA που ο Δρ. Ο Pablo Campra βρήκε σε φιαλίδια εμβολίου από την Pfizer. Πρόσφατα, η La Quinta Columna παρατήρησε πώς αυτοί οι κρύσταλλοι στέλνουν σήματα για να δημιουργήσουν «μορφές ζωής».

Περισσότερες αποδείξεις για αυτό παρέχονται καθημερινά, ειδικά με τη γέννηση μωρών με μαύρα μάτια και πολύ περίεργα φυσικά χαρακτηριστικά.

Μια περίληψη αυτού του σπάνιου αλλά πραγματικού νόμου, τον οποίο έχει πλέον ψηφίσει η Χιλή, για να αποτρέψει τους ανθρώπους από το να γίνονται διακρίσεις στην εργασία επειδή είναι μεταλλαγμένοι ή έχουν αλλάξει το γονιδίωμά τους με κάποιο τρόπο:

Νομικός αντίκτυπος ή εμβόλια mRNA; Η Χιλή θεσπίζει νόμο κατά των διακρίσεων κατά των μεταλλαγμένων


 

Αφού η Χιλή έγινε η πρώτη χώρα που πρόσθεσε τα δικαιώματα των νευρώνων στο σύνταγμά της, θα γίνει πλέον και η πρώτη χώρα στον κόσμο που δεν κάνει διακρίσεις σε βάρος μεταλλαγμένων και γενετικά τροποποιημένων ατόμων, μετά τη δημοσίευση του νόμου 21.422 στις 16 Φεβρουαρίου 2022. Ειδικότερα, αυτός ο νόμος απαγορεύει «τις διακρίσεις στην εργασία λόγω μεταλλάξεων ή αλλοιώσεων γενετικού υλικού».

Δεδομένου ότι η Χιλή είναι μια από τις πιο εμβολιασμένες χώρες στον κόσμο, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι έχει ψηφιστεί ένας τέτοιος νόμος. Όπως προειδοποίησαν ορισμένοι γιατροί από την αρχή, αυτά τα φιαλίδια περιέχουν μυστικά υλικά και συστατικά που μεταβάλλουν το ανθρώπινο γονιδίωμα. Και φυσικά αυτή η γενετική τροποποίηση είναι κληρονομική!

Εκείνη την εποχή, ο Δρ. Chinda Brandolino ότι όσοι έλαβαν ενέσεις αυτού του εμβολίου θα γίνονταν transhuman (μεταλλαγμένοι) και έτσι θα ανήκουν στις φαρμακευτικές εταιρείες και δεν θα απολαμβάνουν πλέον τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ έκρινε σε αγωγή του 2013 ότι το ανθρώπινο DNA δεν μπορεί να κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας επειδή είναι «προϊόν της φύσης». Αλλά στο τέλος της απόφασης, το Ανώτατο Δικαστήριο έκρινε ότι εάν ένα ανθρώπινο γονιδίωμα τροποποιηθεί από εμβόλια mRNA – που χρησιμοποιούνται αυτήν τη στιγμή – το γονιδίωμα μπορεί να κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας».

Νέος Χιλιανός νόμος:

1 Κανένας εργοδότης δεν πρέπει να εξαρτά την πρόσληψη εργαζομένων, τη μόνιμη σύμβαση ή την επέκταση της σύμβασης ή την προαγωγή ή την κινητικότητα στην απασχόλησή τους, από την απουσία μεταλλάξεων ή αλλαγών στο γονιδίωμά τους.

2 Ο εργαζόμενος μπορεί να δώσει τη δωρεάν και ενημερωμένη συγκατάθεσή του να υποβληθεί σε γενετικό έλεγχο.

3 Εάν οι έρευνες αυτές απαιτηθούν από τον εργοδότη, ο εργοδότης επιβαρύνεται με το κόστος τους.

4 Οι υγειονομικές εγκαταστάσεις και τα εργαστήρια που διενεργούν αυτού του είδους τις δοκιμές, καθώς και οι εργοδότες που έχουν πρόσβαση σε αυτές τις πληροφορίες, τηρούν όλα τα μέτρα ασφαλείας για την προστασία του απορρήτου του εργαζομένου και την εγγύηση της επιφυλακτικής διαχείρισης των δεδομένων.

5 Ο εργαζόμενος έχει πάντα δικαίωμα πρόσβασης στις πληροφορίες που προκύπτουν από μια γενετική εξέταση.

KORAKAS NEWS






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters