Τρίτη 21 Ιουλίου 2020

Γη στα πρόθυρα μιας κοσμικής καταστροφής

Στις 16 Ιουλίου 2020, ένα μήνυμα βίντεο δημοσιεύτηκε στο ισραηλινό κανάλι Live News, στο οποίο ο συγγραφέας και ο ιδιοκτήτης του καναλιού προειδοποίησαν για επικείμενο αστεροειδές μέγεθος που πέφτει στη Γη: Σύμφωνα με την πηγή, οι πληροφορίες προέρχονται από ανώτερους αξιωματούχους στο Πεντάγωνο , όπου ήδη γνωρίζουν την κατάσταση και ετοιμάζονται για την απεργία για περίπου τέσσερις μήνες.
Η ιστορία ξεκίνησε γύρω στον Απρίλιο, όταν η NASA ανέφερε ότι η Γη περνούσε από ένα τεράστιο πεδίο διαστημικών συντριμμιών. Συνήθως, όλες αυτές οι πέτρες τραβιέται είτε από τον Δία είτε από άλλους μεγάλους πλανήτες, αλλά τώρα όλοι οι μεγάλοι πλανήτες ομαδοποιούνται σε έναν στενό τομέα σε σχέση με τον Ήλιο, και ως εκ τούτου έχει σχηματιστεί μια τρύπα στο διάστημα, μέσα στο οποίο έχει γλιστρήσει ένα σύννεφο αστεροειδών.
Η πρώτη αναμενόμενη σύγκρουση με μια ιδιαίτερα μεγάλη πέτρα έπρεπε να είναι τον Απρίλιο, με την ευκαιρία της έναρξης μιας «καραντίνας», αλλά τώρα η NASA και ο στρατός λένε ότι η απεργία θα γίνει είτε τον Αύγουστο είτε στις αρχές Σεπτεμβρίου. Ταυτόχρονα, μια πέτρα προφανώς έχει ήδη πέσει, προκαλώντας μια καταιγίδα σκόνης, την οποία οι αξιωματούχοι αποδίδουν στην «άμμο από τη Σαχάρα».



Τα νέα, φυσικά, είναι συγκλονιστικά και απαιτούν ανάλυση και σχόλια, ώστε να μπορούμε να πούμε τα εξής από εμάς. Το Israel News Live είναι ένα πολύ σοβαρό κανάλι που δεν ασχολείται ποτέ με τα ψεύτικα και τα χτυπήματα της υστερίας. Επομένως, εάν ο Steve λέει ότι άκουσε κάτι από υψηλόβαθμο στρατιωτικό προσωπικό, τότε είναι έτσι.
Το δεύτερο πράγμα που μπορούμε να παρατηρήσουμε είναι το παράξενο γεγονός ότι από τον Ιανουάριο του 2020, ο αριθμός των αστεροειδών που διέρχονται από τη Γη σε απόσταση πιο κοντά στο σεληνιακό έχει διπλασιαστεί σε σύγκριση με την ίδια περίοδο πέρυσι. Έτσι, στις 23 Απριλίου, υπήρχαν περίπου σαράντα από αυτούς:



Προφανώς, η τάση έπρεπε να συνεχιστεί, ωστόσο, από τον Μάιο αυτοί οι στενοί αστεροειδείς εξαφανίστηκαν κάπου και σε τρεις μήνες υπήρχαν μόνο 9 από αυτούς:



Δεν υπάρχουν τόσο έντονα άλματα στα στατιστικά στοιχεία, επομένως η υπηρεσία της NASA απλώς καταστέλλει τις πληροφορίες. Και αυτό ακριβώς μιλάει ο Steve.
Τέλος, σας υπενθυμίζουμε ένα βίντεο από τον κ. Glazerson, ο οποίος αποκρυπτογραφεί κείμενα της Παλαιάς Διαθήκης για πολλά χρόνια. Είπε ότι στην περιοχή της 29ης Απριλίου ένας αστεροειδής θα έπεφτε στη Γη, όπως πολλοί άνθρωποι επανέλαβαν το ίδιο πράγμα: κάποιος είχε ένα προειδοποιητικό όνειρο, κάποιος αναγνώρισε μερικές φήμες και ούτω καθεξής. Όμως, όπως λέει ο Steve, στα τέλη Απριλίου ο στρατός περίμενε την παράσταση φωτός.
Για κάποιο λόγο, δεν πραγματοποιήθηκε. Πιθανότατα, ο αστεροειδής καταστράφηκε από εξωγήινους, όπως και με τον μετεωρίτη Τσελιάμπινσκ. Πιθανότατα, κατέστρεψαν επίσης την πέτρα που προκάλεσε ένα σύννεφο σκόνης πάνω από το Μεξικό, γιατί εάν ένα βράχο μήκους ενός χιλιομέτρου έπεφτε στη Γη, όλοι θα το αισθανόμασταν.
Ωστόσο, ακόμη και οι δυνατότητες των εξωγήινων δεν φαίνεται να είναι απεριόριστες, αφού έδωσαν την εντολή στον στρατό να προετοιμαστεί. Και σίγουρα προετοιμάζονται.
Έτσι, στη Ρωσική Ομοσπονδία, για παράδειγμα, στις 17 Ιουλίου, κάποια γελοία «στρατιωτική επιφυλακή» κηρύχθηκε εκ των υστέρων και περίπου 150.000 άτομα ήταν σε ετοιμότητα μάχης.



Αυτό που συνδέεται δεν είναι ακόμη πολύ σαφές, αλλά ταιριάζει στην προετοιμασία για τον αστεροειδή. Επιπλέον, με αυτόν τον τρόπο ο Μπιλ Ράιαν , ιδρυτής του έργου Avalon, περιέγραψε την προετοιμασία για την απεργία των μετεωριτών.
Έπεσε επίσης παράξενα ότι το «δεύτερο κύμα» του Covid-19 δεν ήρθε τον Ιούνιο, καθώς οι διάσημοι ειδικοί ψήφισαν, αλλά πέφτει στα τέλη του καλοκαιριού και του φθινοπώρου. Πως και έτσι? Τα πανδημικά κύματα υπολογίζονται με βάση την περίοδο επώασης της νόσου, επομένως, αφού οι επιδημιολόγοι δήλωσαν τον Ιούνιο, το δεύτερο κύμα θα έπρεπε να ήταν τον Ιούνιο, αλλά όχι τον Αύγουστο. Και τώρα όλα ξαφνικά επαναλαμβάνονται για μια περίοδο που παράξενα συμπίπτει με το χρόνο για τον οποίο μιλάει ο Steve.
Με βάση τα παραπάνω, πιστεύουμε ότι δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά και οι αρχές περιμένουν πραγματικά κάποια κοσμική καταστροφή μεγάλης κλίμακας, για την οποία ξέχασαν να προειδοποιήσουν τους πολίτες.


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕ GOOGLE TRANSLATE

ΠΗΓΗ: https://www.soulask.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters