Τρίτη 21 Ιουλίου 2020

Το Σχέδιο των Σκοτεινών Δυνάμεων - άμεση αναφορά από τους Πλειάδες

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΛΕΙΑΔΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ
18/07/2020 ).
Αυτή η έκθεση διαχείρισης προέρχεται απευθείας από τους Πλειάδες.
.
Οι ερπετοί αποσύρθηκαν υπόγεια και ετοιμάζονται να φύγουν. Εξαιτίας αυτού, πολλοί άνθρωποι εξαφανίζονται. Όλες οι έξοδοι είναι κλειστές, όλα κλείνουν. Αυτός είναι ο λόγος για τον αποκλεισμό και την αφήγηση ενός δεύτερου ή τρίτου κύματος ιών.
.
Το σχέδιό σας είναι να αφήσετε τη Γη με τα πλοία σας λίγο πριν φτάσει ο κεραυνός του ήλιου. Μόλις φύγουν από την τροχιά, θα παγιδευτούν στη διασταύρωση της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας, επειδή εξακολουθεί να είναι ένας διαγαλαξιακός πόλεμος, και τα στοιχεία αρχίζουν τώρα να εξαπλώνονται στην επιφάνεια:
.
Επομένως, θέλουν να πάρουν όσο το δυνατόν περισσότερους ομήρους για να τους χρησιμοποιήσουν ως ανθρώπινες ασπίδες για να τους κρατήσουν ασφαλείς μέσω του στόλου της Συνομοσπονδίας.
.
Αν και η Συνομοσπονδία θα μπορούσε θεωρητικά να δεχτεί μια μερική απώλεια πληθυσμού με την εξαγωγή των ψυχών των αιχμαλωτισμένων ανθρώπων προτού να υποστούν βλάβη στα Reptilian πλοία (η διοίκηση Ashtar έχει τέτοια τεχνολογία), γίνεται κρίσιμη πάνω από μια συγκεκριμένη μάζα, για να σωθούν όλοι.
.


.
Ωστόσο, το κύριο πρόβλημα είναι ότι οι ψυχές αυτών των ανθρώπων μπορούν να παγιδευτούν στα σκοτεινά πλοία (χρησιμοποιώντας ενεργειακά πεδία) και η Χίμαιρα, με την εξωτική της τεχνολογία, μπορεί ακόμη και να τα βλάψει σε μη φυσικό επίπεδο.
.
Η πρώτη προτεραιότητα της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας ήταν ανέκαθεν η αποφυγή περιττών ταλαιπωριών και βλαβών στην ανθρωπότητα όσο το δυνατόν περισσότερο, και οι ερπετοί το γνωρίζουν αυτό.
.
Γι 'αυτό θέλουν να συλλάβουν όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους λίγο πριν από την εκδήλωση - χύμα, με τεράστια πλοία, σύμφωνα με τους Πλειάδες, τουλάχιστον το ένα τρίτο του πληθυσμού. Δεν θα αποκαλυφθούν κατά τη διάρκεια αυτών των επιχειρήσεων, απλά θα βάλουν μια άλλη ελεγχόμενη δύναμη μπροστά τους (δεν θα αποκαλυφθούν ποτέ στην ανθρωπότητα).
.
Δεν φαίνεται να ενδιαφέρονται ούτε για την ηλιοφάνεια, το σχέδιό τους είναι απλό να αλλάξει ξανά τον πλανήτη αφαιρώντας μέρος του πληθυσμού που διατηρείται σαν ζώα αγροκτήματος και απλά εγκαθιστώντας ένα νέο δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας κάπου αλλού. Έχουν ήδη έναν νέο πλανήτη για το νέο τους στρατόπεδο συγκέντρωσης πλανητών (κάπου στο σύστημα Alpha Centauri, σύμφωνα με τις πηγές Pleiadian).
.
Το Cabal προετοιμάζεται επί του παρόντος, εξ ου και το κλείσιμο. Δεν θέλουν πλέον να ταξιδεύουν οι άνθρωποι, θέλουν τους ανθρώπους στο σπίτι και θέλουν να εντοπιστούν, ώστε να μπορούν να στρογγυλοποιούνται πολύ πιο εύκολα.
.
Ένα πρόβλημα, ωστόσο, είναι ότι τα ερπετά δεν μπορούν να ανεχθούν υψηλές δονήσεις / θετικές ενέργειες. Δεν αντέχουν όταν υπάρχουν άτομα με υψηλή δόνηση, οπότε μπορούν να χρησιμοποιούν μόνο άτομα με πεδίο χαμηλής δόνησης ως ομήρους στα πλοία τους.
.
Αυτός είναι επίσης ο λόγος για το συνεχιζόμενο κλείσιμο, τον αυξανόμενο φυλετικό πόλεμο και συνθήκες εμφυλίου πολέμου που προσπαθεί να προκαλέσει το Cabal. Χρειάζονται άτομα με φόβο και μίσος για να εξασφαλίσουν τη χαμηλότερη δυνατή δόνηση, οι Πλειάδες θα έλεγαν ότι χρειάζονται τους «μολυσμένους» ανθρώπους.
.
Αυτό είναι το σχέδιο του σκοταδιού αυτή τη στιγμή (που δεν σημαίνει ότι πρέπει να γίνει με αυτόν τον τρόπο). Περιττό να πούμε ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις του Φωτός το γνωρίζουν αυτό και φυσικά έχουν αντίθετο σχέδιο.
.
Ωστόσο, η Γαλαξιακή Συνομοσπονδία καλεί την ανθρωπότητα να τερματίσει τους αγώνες, το φυλετικό μίσος, τους διαδικτυακούς αγώνες σχολιαστών, τις διαφωνίες, τις αρνητικές σκέψεις κ.λπ.
.
Είναι πλέον πιο σημαντικό από ποτέ να διατηρείτε τη δική σας δόνηση ψηλή για να αποφύγετε την ομηρία από ερπετά.
.
Επειδή η ομάδα-στόχος θα ήταν άτομα που είναι ακόμα εντελώς παγιδευμένα στη μήτρα, που δεν ξέρουν τίποτα για τέτοια πράγματα, που εμπλέκονται σε τρέχουσες συγκρούσεις και μίσος, που τρώνε κρέας (όπως τα ίδια τα ερπετά), που γενικά τείνουν σε έναν ανθυγιεινό τρόπο ζωής, που είναι ανοιχτοί στην απασχόληση μέσω αρνητικών όντων κ.λπ.
.
Οι Πλειάτες δηλώνουν ότι αυτό θα επηρέαζε επίσης πολλούς ανθρώπους από φτωχές ή απομακρυσμένες περιοχές του κόσμου που δεν γνωρίζουν καθόλου την κατάσταση, συμπεριλαμβανομένου του τροπικού δάσους του Αμαζονίου (πολλές θεές ενσαρκώθηκαν εκεί + το ερπετό προπύργιο), την Αφρική (επίσης ερπετό- Stronghold) και την Ασία (ειδικά την Ινδία).
.
Οι αναγνώστες ιστολογίων όπως αυτό (ή γενικά σε εγρήγορση και πνευματικά ενεργά άτομα) πιθανότατα δεν θα επηρεαστούν επειδή η δόνησή τους είναι ήδη υψηλή.
.
Αλλά είναι ακόμα σημαντικό να διατηρηθεί η ουδετερότητα, η ειρήνη, η αγνότητα ... πηγαίνετε στη φύση, διαλογιστείτε, αποσύρετε, καθαρίζετε, ψάλλετε, καθαρίστε τα τσάκρα, φάτε υγιή, εξασκηθείτε στη γιόγκα, γίνετε μέλος να συνδέσει την πηγή και να προσευχηθεί για την ανθρωπότητα.
.
Δεν πρόκειται πλέον για τη συσσώρευση υλισμού, οι καιροί έχουν τελειώσει. Το θέμα τώρα είναι να δράσουμε σαμανιστικά, να κάνουμε την καθημερινή πνευματική ζωή και να στείλουμε ειρήνη, ηρεμία και αγάπη στο κβαντικό πεδίο και έτσι να πλημμυρίσουμε το κρυσταλλικό πλέγμα της γης.
.
Σε όλους επιτρέπεται να καθαρίζει τη γη με φως. Εάν 100.000 άνθρωποι το έκαναν κάθε μέρα, τα ερπετά δεν θα μπορούσαν πλέον να το αντέξουν. Επομένως, ενοχλούν τα πάντα αυτή τη στιγμή, χρειάζονται όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους σε αυτές τις αρνητικές ενέργειες για να εκδηλώσουν το ιδανικό σενάριο διαφυγής τους, αλλά η ανθρωπότητα πρέπει να βγει από αυτό.
.
Είναι επίσης σημαντικό να προστατευτείτε κατά τη διάρκεια του ύπνου, διότι τα ερπετά και άλλα αρνητικά όντα επιτίθενται ολοένα και περισσότερο σε μη φυσικό επίπεδο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι επίσης σημαντικό να είστε ελαφρύς μαχητής τώρα, να αντισταθείτε στη διατήρηση του φωτός.
.


.
Τώρα πρόκειται για την εκπλήρωση της αποστολής της σωτηρίας της ανθρωπότητας και των ψυχών και όχι με το πλύσιμο εγκεφάλου μέσω της πολιτικής, της αριστερής-δεξιάς σκέψης, του πατριωτισμού, των φυλετικών συγκρούσεων ή της θρησκείας, όλα αυτά είναι απλώς εργαστηριακά ελεγχόμενη θεραπεία.
.
Όσον αφορά το υπόλοιπο του έτους, οι οικονομικές συνέπειες της απομόνωσης της κορώνας θα τεθούν σε εφαρμογή μόνο το φθινόπωρο. Συγκριτικά, όλα τα προηγούμενα αποτελέσματα δεν αξίζει καν να αναφερθούν, στην πραγματικότητα δεν θα υπάρξει επιστροφή στο παλιό φυσιολογικό.
.
Οι πηγές επιφανείας δείχνουν επίσης ότι θα μπορούσε να συμβεί ένα περιστατικό αυτό το φθινόπωρο που θα μπορούσε ή θα φέρει πρακτικά τον κόσμο σε ακινησία (συνεπώς συνιστάται να αποθηκεύετε προμήθειες στο σπίτι).
.
.
Δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες για αυτό, αλλά αναμένεται ότι το Cabal θα πυροδοτήσει ένα σκηνικό στο στυλ της 11ης Σεπτεμβρίου 2001. Αν και αυτή τη στιγμή οδηγούν ένα δεύτερο κύμα της πανδημίας, πιθανότατα θα είναι κάτι διαφορετικό, κάτι πολύ μεγαλύτερο, ίσως μια εξωτερική απειλή, καθώς αυτά τα σχέδια υπάρχουν και το Cabal εξαντλείται επίσης από επιλογές.
.
Θα μπορούσε πραγματικά να είναι μια σταδιακή ψεύτικη σημαία αλλοδαπού, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν οι Pleiadians για αυτήν την ενημέρωση (αυτό μπορεί να μην είναι το μάζα που αναφέρεται, θα μπορούσε απλώς να είναι μια πρώτη απεργία από το αρνητικό μυστικό διαστημικό πρόγραμμα / Dark Fleet ... όπως Πρόδρομος).
.
Οι πηγές απομακρυσμένης προβολής βλέπουν χάος για το φθινόπωρο και ότι τίποτα δεν θα λειτουργούσε πια.
.
Αναφέρονται αρκετές περίοδοι, με τον Σεπτέμβριο και τον Νοέμβριο να φαίνεται να είναι το επίκεντρο εδώ. Εάν λάβω περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό, θα τις δημοσιεύσω.
.
Να θυμάστε επίσης ότι αυτά είναι τα τρέχοντα «σχέδια», είτε θα γίνουν με αυτόν τον τρόπο είτε σε αυτό το χρονικό πλαίσιο, δεν είναι 100% προβλέψιμο, επειδή οι ελαφριές δυνάμεις θα λάβουν τα κατάλληλα αντίμετρα. Υπάρχει όμως μεγάλη πιθανότητα ότι κάτι μεγάλο θα συμβεί το φθινόπωρο.
.
Είναι σημαντικό να παραμείνετε ήρεμοι, είμαστε αρκετά κοντά, αλλά θα είναι ταραχώδης.
.
Ωστόσο, οι Bright Powers ανακοινώνουν ότι έχουν προστατευτική παράδοση στην ανθρωπότητα.
.
Η νίκη του φωτός
.
Πηγή: /fm144.blogspot.com - liebeisstleben σας ευχαριστώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters