Τρίτη 21 Ιουλίου 2020

ΛΕΥΚΗ & ΜΑΥΡΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ – ΤΡΑΜΠ- ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ 2020 -COVID 19 TI ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 2020 ΚΑΙ ΕΝΤΕΥΘΕΝ.


Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.Dimitrios Marko
Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά. Μέχρι το 1789 είχε την εξουσία η Μαύρη Αδελφότητα στον Κόσμο, ή αλλιώς Μαύρη Αριστοκρατία.
Η Αδελφότητα αυτή διοικούσε τον κόσμο με Αριστοκράτες, Βασιλιάδες, Αυτοκράτορες, Πρίγκιπες και ούτω καθ’ εξής.
Περί το 1760 η Λευκή Αδελφότητα θέλησε να πάρει αυτή την εξουσία στον Πλανήτη από την Μαύρη, έτσι λοιπόν το 1776 ίδρυσε τους Ιlluminati.


Τον ίδιο χρόνο μαζικές επαναστάσεις όλες στημένες από την Λευκή Αδελφότητα ξεσπούν παντού εναντίον των “κακών” βασιλιάδων.
Βλέπετε πάντα υπάρχει ένα σχέδιο το οποίο έχουν τα αφεντικά..
Χρειάζονται όμως τους ανθρώπους πάντοτε για να το φέρουν εις πέρας.

Το 1789 έχουμε την Γαλλική Επανάσταση όπου ουσιαστικά δηλώνει την νίκη της Λευκής Αδελφότητας έναντι της Μαύρης.
Η Γαλλική Επανάσταση κατήργησε την απόλυτη μοναρχία στην Γαλλία γκρεμίζοντας το φεουδαρχικό σύστημα του παλαιού καθεστώτος. Αυτή ήταν και η Παλαιά Τάξη Πραγμάτων της Μαύρης Αδελφότητας.
Όλοι σήμερα ακούνε Νέα Τάξη και Νέα Τάξη και δεν αναρωτιούνται..αφού αυτή είναι η νέα..ποια ήταν η παλιά;
Οι επαναστάσεις συνεχίστηκαν σε όλο το κόσμο από τα τσιράκια της Λευκής Αδελφότητας και το 1905 όρισαν τον Λευκό Οίκο το σύμβολο εξουσίας της Λευκής Αδελφότητας πάνω στον πλανήτη ως το επίσημο όργανό τους στη Γη.
Αμέσως μετά έβαλαν πλώρη να καταλάβουν πλήρως την εξουσία έχοντας ένα σχέδιο, με όνομα “το σχέδιο των 100 ετών”.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.Η Μαύρη Αδελφότητα που μόλις πρότινος είχε την εξουσία και την έχασε αντέδρασε, όπως ήταν φυσικό, με αποτέλεσμα τους 2 Παγκόσμιους Πολέμους που ξεκίνησαν από το Αρχηγείο της στην Ευρώπη που ήταν και είναι η Βαυαρία και συγκεκριμένα το Νοϊσβανστάιν.
Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι και οι δύο πόλεμοι έγιναν για οικονομικούς λόγους και λόγω του ότι υπήρχε οικονομική ύφεση και δεν υπήρχε χρήμα, αλλά κάλλιστα βρέθηκαν τα λεφτά για χιλιάδες πλοία, αεροπλάνα, όπλα, και άρματα μάχης.
Μετά τον Δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, στον οποίο οι άνθρωποι πολέμησαν για τον λογαριασμό των δυο αδελφοτήτων, και την νίκη της Λευκής, ιδρύεται ο Ο.Η.Ε, το ΔΝΤ, και η Παγκόσμια Τράπεζα.
Με τα 3 αυτά όργανα η Λευκή Αδελφότητα όριζε ποιος θα χρωστάει, πώς θα εξασφαλίζεται ότι κάποιος χρωστάει και φυσικά ποιος θα είναι ο ‘καλός’ και ποιος ο ‘κακός’.
Για να εξασφαλίσουν μάλιστα την σίγουρη επιτυχία τους και να μην αφήσουν κάποιους που τυχόν είχαν δυσαρεστηθεί να πάνε με την Μαύρη Αδελφότητα δημιούργησαν ένα δεύτερο πόλο, ένα αντίπαλο δέος, αν θέλετε, την ΕΣΣΔ, με κυρίαρχη δύναμη την Ρωσία.
Έτσι, όποιος ήταν δυσαρεστημένος από τους μεν, πήγαινε στους δε και αντιστρόφως.
Δούλευαν λοιπόν με δύο πόλους εξουσίας που και οι δύο έπαιρναν εντολές από την Λευκή Αδελφότητα.
Στις 14 Μαΐου 1948 Ιδρύεται το κράτος του Ισραήλ ως όχημα για τον τρίτο Ναό του Σολομώντα.
Η Μαύρη Αδελφότητα αντιδρά στηρίζοντας δυναμικά τους Άραβες και βάζοντας τους να πολεμήσουν με τους Εβραίους.
Μετά κάνουν τον πόλεμο της Κορέας, του Βιετνάμ, μετά του Ιράκ, του Αφγανιστάν, της Σερβίας, έπειτα πάλι του Ιράκ.
Μετά από κάθε πόλεμο και τους χιλιάδες νεκρούς, ακολουθούσαν τα δάνεια με τα οποία φόρτωναν όλους τους λαούς για να τους ελέγχουν.
Την δεκαετία του ‘60 κυριάρχησε η τηλεόραση, και, όπως είχε πεί ο Άγιος Κοσμάς ο Διάβολος, μπήκε στα σπίτια μας με τα κέρατά του πάνω στα κεραμίδια.
Το 1973 γίνονται οι δύο πρώτες σοβαρές πετρελαϊκές κρίσεις, αφού ένα ωραίο πρωί το πετρέλαιο αποφάσισε να ακριβύνει.
Έτσι μπήκε η λέξη κρίση στη ζωή των Ανθρώπων, οι οποίοι άρχιζαν να μαθαίνουν νέες λέξεις όπως ‘ύφεση, ‘μείωση ανάπτυξης’ κ.λ.π.
Από τότε μέχρι σήμερα οι λαϊκές μάζες έζησαν πολλές φορές το Παραμύθι της Νέας Τάξης περί εισόδου και εξόδου από το τούνελ, με το φως στην άκρη κ.λ.π.
Την δεκαετία του ‘80 η Λευκή Αδελφότητα καταργεί την ΕΣΣΔ με απλή εντολή που δίνεται στον Γκορμπατσόφ.
Όλο το μίσος που χώριζε τον πλανήτη στα δύο, χάθηκε ως δια μαγείας σαν να μην υπήρχε ποτέ!!Πράγματι δεν υπήρχε αφού όλα ήταν μια φούσκα της Λευκής Αδελφότητας που ήλεγχε τα πάντα.

Την επόμενη δεκαετία του ' 90 αρχίζει ο αληθινός πλέον πόλεμος.
Το ΝΑΤΟ είχε μόνο 15 χρόνια μπροστά του να κάμψει κάθε αντίσταση.
Πολέμησε τους Σέρβους και τον Σαντάμ. Την ίδια περίοδο προέκυψε η ανάγκη της προστασίας του περιβάλλοντος.
Τότε ο Σαντάμ, ο οποίος υποτίθεται πως ήταν πλήρως υποταγμένος, επαναστάτησε και έπρεπε να υποταχθεί.
Έτσι με την Απάτη των δίδυμων πύργων βρήκαν πρόφαση και τον Οκτώβριο του 2001 επιτέθηκαν στο Αφγανιστάν και το Μάρτιο του 2003 στο Ιράκ.
Η δήλωση που έκαναν μέσω του Μπούς ήταν σαφής
‘’Οποιος δεν είναι μαζί μας είναι εναντίον μας”.
Το 2005 όμως πλησίαζε άγρια και το σχέδιο των 100 ετών φαινόταν να αποτυγχάνει μέχρι που το 2004 σφραγίστηκε η αποτυχία του με την επανεκλογή του Βλαδίμηρου Πούτιν.
Η Νέα ισχυρή Ορθόδοξη Ρωσία αποτελούσε ένα πραγματικό αντίπαλο δέος για το ΝΑΤΟ. Έστειλαν 3 φορες την μαριονέτα τους τον Κίσσινγκερ για να τον πείσει να δουλέψει γι’ αυτούς… μάταια..
Έπειτα αποφασίζουν, αφού δεν μπορούν να τον πάρουν με το μέρος τους, να δουν μέχρι πού είναι διατεθειμένος να φτάσει ,έτσι έστειλαν εναντίον του την Γεωργία στην νότια Οσσετία.
Ο Πούτιν διέλυσε την Γεωργιανή προέλαση σε λιγότερο απο 48 ώρες και έκανε τους Γεωργιανούς να υποχωρήσουν πανικόβλητοι.
Η Λευκή Αδελφότητα έντρομη έπρεπε να σκεφτεί κάτι και μάλιστα γρήγορα.
Έτος 2013.
Η Φτώχεια κυριαρχεί, το μίσος επικρατεί ανάμεσα στους ανθρώπους οι οποίοι ούτε τους εαυτούς τους δεν μπορούν να εμπιστευτούν πλέον.
Άγχος για φόρους, άγχος για το πώς θα τα βγάλουμε πέρα…
Κάθε έθιμο έχει πλέον καταπατηθεί και η ιδέα του δήθεν ‘φιλελευθερισμού’ της Λευκής Αδελφότητας κυριαρχεί.
Όσον αφορά την εκπαίδευση, υπάρχει απλά χάος.
Τα παιδιά μαθαίνουν για έναν ‘καλό’ ΟΗΕ και για μια ‘καλή’ παγκόσμια κυβέρνηση που πρέπει να έρθει για να ομαδοποιηθούν οι λαοί, και όλοι μαζί να αντιμετωπίσουμε τα παγκόσμια προβλήματα.

Επίσης μαθαίνουν για μια ‘υπερθέρμανση’ του πλανήτη και ότι εμείς φταίμε γι’ αυτό.
Η Ιστορία, και ιδιαίτερα η Ιστορία των Ελλήνων έχει παραχαραχτεί σε μέγιστο βαθμό.
Η Νεολαία οδηγείται στην καταστροφή, μέσα από τραγούδια, παιχνίδια, και τηλεόραση..
Πλέον το Hollywood προβάλει χωρίς καμία σκέψη τους Νεφελίμ μέσα από ταινίες όπως Twilight, Underworld και η λίστα συνεχίζεται. Μέσα από αυτό προωθείται και το λεγόμενο Blood-Cult.

Η Τεχνολογία του Κακού βασιλεύει παντού και σχεδόν οι περισσότερες προφητείες των Αγίων της Ορθοδοξίας έχουν αρχίσει να επαληθεύονται.
Στο θέμα της θρησκείας έχουν προωθήσει την άποψη ότι όποιος πιστεύει στο Θεό είναι ή τρελός η παλαιομοδίτης.
Ταυτόχρονα η Πανθρησκεία, και πολλές βλακώδεις θεωρίες, όπως αυτή του Δαρβίνου, έχουν προωθηθεί.
Όσο αφορά την χώρα μας, συγγνώμη που σας το λέω, άλλα δεν υπάρχει κάποιος πολιτικός ο οποίος να μπορεί να βγάλει την Ελλάδα από κει που βρίσκεται.
Το σχέδιο της Νέας τάξης έχει σχεδόν ολοκληρωθεί.
Και τώρα τι;
Στις μέρες μας θέλουν να φέρουν την παγκόσμια οικονομική κατάρρευση εφαρμόζοντας όμως πρώτα στο Maximum την Ατζέντα 21 και τον Κώδικα Allimentarius, αρχίζοντας από την τεχνητή «πανδημία» του κορωναϊού ή COVID 19, με σκοπό την παγκόσμια τρομοκρατία και την επιβολή του εμβολίου με το τσιπάκι ελέγχου.
Όταν κάθε άνθρωπος δεν θα έχει σπίτι, θα είναι κυριολεκτικά στο δρόμο, χωρίς πρόσβαση στα δημόσια αγαθά, τροφή, υγεία, εκπαίδευση, χρήματα, η μόνη λύση θα είναι το τσιπάκι..

Σε αυτό, πιθανόν η Ρωσία θα αντιδράσει κάθετα, και έτσι θα ξεκινήσει ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.
Θέλουν όμως να φέρουν αυτήν την κατάρρευση σιγά σιγά με σίγουρα βήματα γιατί δεν τους παίρνει να ξανά-αποτύχουν.
Ο Πόλεμος όμως θα είναι ΜΟΝΟ η αρχή για αυτά που θα ακολουθήσουν. Όλα είναι ένα σχέδιο, στις μέρες μας ζούμε την κορύφωση του.
Κι ερχόμαστε τώρα στην επιχείρηση «ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ» ΤΗΕ STORM.
Το κακό έχει διεισδύσει σε όλη την Ελίτ, την ΝΤΠ, την λεγόμενη ΚΑΜΠΑΛΑ, των Επικυρίαρχων που χρόνια τώρα τρώει σάρκες, πίνει αίμα και αδρενόχρωμα από νεαρά και ανήλικα παιδιά που αφού τα βασανίζουν για να παράξουν την ουσία αυτή, ύστερα τα βιάζουν και στο τέλος τα σκοτώνουν.
Όσο κρατά η διαδικασία αυτή, με μια μόνιμη βελόνα στο αριστερό οφθαλμό ή στην σπονδυλική στήλη, συλλέγουν το “πολύτιμο” αυτό “ελιξήριο” όπως το ονομάζουν!!!
Ο Τσαουσέσκου με τη γυναίκα του έπινε από το ίδιο.
Γνωρίζουμε όλοι πώς έκλεισε η Ρουμανική Κυβέρνηση το όλον θέμα. Απλά τους εκτέλεσε με συνοπτικές διαδικασίες πριν χρόνια.

Από αυτό το “ελιξήριο” λαμβάνουν όλοι οι Κυβερνητικοί σε όλες τις Χώρες, ενώ είναι κοινό μυστικό μεταξύ των “μυημένων” στις διάφορες ΦΙΔΟστοές και ερπετοστοές, ενώ το λαμβάνουν μόνο οι πολύ υψηλά ιστάμενοι, είτε σε απ΄ευθείας τελετές, είτε με ειδικές “αποστολές” σε διπλωματικούς σάκους ξένων Πρεσβειών, με απόλυτη μυστικότητα.

Όταν λέμε CABALA και Μαύρη Αδελφότητα να εννοούμε όλο το σάπιο σύστημα των Χαζαροεβραίων, των Βασιλιάδων, των Αριστοκρατών, των Μεγαλοτραπεζιτών (Ρόθτσιλντ και Ροκφέλλερ), των διάσημων καλλιτεχνών του Χόλλυγουντ και της Show Bizz, με αποκορύφωμα τους τρεις Πάπες τον Λευκό (Φραγκίσκος), τον μαύρο Πάπα των Ιησουιτών που είναι πίσω από το Λευκό και τέλος τον Γκρίζο Πάπα που είναι ο Αρχηγός όλως, ο απόλυτος Άρχων και τιτλούχος - Αυτοκράτωρ της Αρχαίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, με απεριόριστη Δύναμη και αμύθητο υλικό πλούτο.

Διαβάστε αυτό πριν σας εισάγω στο επόμενο θέμα, δηλαδή γατί ο Τραμπ με τον Πούτιν και τον Κινέζο Πρωθυπουργό, που ενώ έχουν οι ίδιοι στο βαθύ τους Κράτος τους εν λόγω “Καμπαλιστές”, εν τούτοις πήραν την απόφαση να εφαρμόσουν την επιχείρηση ¨ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ” (THΕ STORM) που αφορά τη σύλληψη και τον εγκλεισμό όλων αυτών των ερπετών που κατέχουν θέσεις “κλειδιά” στη διακυβέρνηση, στην Οικονομία, στη Θρησκεία, στην Πολιτική, στην Παγκοσμιοποίηση.

Η επιχείρηση “ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ” έχει ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό, με κορύφωση την αποστολή Αμερικανικών και Ρωσικών Δυνάμεων στην Ευρώπη, Ασία και Αμερική, υπό το πρόσχημα άσκησης με τον κωδικό “Europe defender”.
Τα πλοία που έχει στείλει ο Τράμπ,το Mercy και Comfort είναι αγκυροβολημένα στο λιμάνι της Νέας Υόρκης και στο Λος Άντζελες! Αρχικά δεν κατάλαβα γιατί έστειλε τα πλοία, πλωτά νοσοκομεία, αφού το Σύστημα Υγείας της Αμερικής, μπορεί να μην είναι από τα καλύτερα, πλην δεν έχει καν δεχτεί καμία πίεση από ασθενείς όπως η Ιταλία!
Τα έστειλε να ελευθερώσει τις χιλιάδες ανήλικα παιδιά, “σκλάβους¨” του Σεξ της Άρχουσας Τάξης των Καμπαλιστών, με την ονομασία SAVE THE CHILDREN FIRST!!!
Υπάρχουν επιβεβαιωμένες πληροφορίες, για τα παιδιά που έχουν ανασυρθεί από τα συστήματα τούνελ κάτω από το Central Park στην Νέα Υόρκη. Παιδιά που έχουν γεννηθεί και έχουν γίνει σκλάβοι του σέξ και ήταν μέσα στα τούνελ, τελείως εξασθενημένα κακοποιημένα, φυλακισμένα.
Μιλάμε για αίσχη, για στυγερά εγκλήματα, για διαβολικούς εγκεφάλους που κάθισαν στο σβέρκο των Λαών!
Ας ελπίσουμε να έχει αίσιο τέλος και επιτυχή έκβαση η εκκαθάριση της Γαίας από τα σκουπίδια αυτά, που θέλουν να επιβάλλουν μία Παγκόσμια Δικτατορία, υπό τον απόλυτο Έλεγχο που επιχειρούν ακόμη και τώρα υπό του φόβου μιας ίωσης πολύ πιο ανώδυνης από την απλή γρίπη.
Η Ελληνική Κυβέρνηση, αν έχει οποιαδήποτε ανάμειξη σ΄αυτό το αίσχος (ακόμη και υπόνοιες), όπως επίσης και η ένοχη; Εκκλησία της Ελλάδος που πρόσφατα απαγόρευσε στους ιερωμένους της κάθε δημόσιο Λόγο (Δικτατορία λέγεται αυτό) ας προσέξουν πολύ καλά τις κινήσεις τους από εδώ και στο εξής.
Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

21 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020
Γνώριζα από διάφορες πηγές ότι στις 21/07/2020 θα ξεκινούσαν διάφορα γεγονότα τόσο σε Παγκόσμια κλίμακα, όσο και στην Ελλάδα. Τα γεγονότα αυτά δεν μπορεί να είναι ανακοινώσιμα, όχι από επίσημα χείλη, για τον κίνδυνο πάντα των εσωτερικών ταραχών, των σπασμωδικών κινήσεων της Μαύρης Αδελφότητας και τον κίνδυνο ενός Εμφυλίου Πολέμου στην Αμερική. ( 300 εκατομμύρια, μιλάμε για αιματοκυλισμα).

Το πρώτο χαρτί επίσημο αναφορικά με την ημερομηνία 21 Ιουλίου 2020 δεν είναι από την Τράπεζα Federal Reserve αλλά από το Ομοσπονδιακό Μητρώο που είναι η Καθημερινή επίσημη Εφημερίδα της Κυβέρνησης των Η.Π.Α.
Το θέμα της είναι ο Νόμος περί μεταφοράς ηλεκτρονικών Εμβασμάτων που αυτή τη στιγμή συγκρίνω και μελετώ, γιατί να έχουν λήξη τη συγκεκριμένη ημερομηνία 21/07/2020. Δηλαδή, ξαφνικά, το γνωστό SWIFT τραπεζικό σύστημα που ίσχυε μέχρι τώρα ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ!!!

Το ερώτημα που γεννάται είναι, «με τι θα αντικατασταθεί»;
Το πιθανότερο είναι να αντικατασταθεί με ένα ΝΕΟ και απόλυτα ασφαλές κβαντικό ΣΥΣΤΗΜΑ που θα επανεκκινήσει την Παγκόσμια Οικονομία βάσει του Νόμου ΝESARA – GESARA και αυτό είναι και το θεμιτό και το αναμενόμενο.
Τώρα άλλη μία «σύμπτωση» που δένει όλο το σκεπτικό μου είναι ότι το αμερικανικό μεταγωγικό “ENDURANCE”, το μεγαλύτερο πλοίο που “έδεσε” ποτέ στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, τα μεταφέρει και αναμένεται να καταπλεύσει το απόγευμα της Τρίτης 21 Ιουλίου.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες

Πάνω από 3.000 Αμερικανοί στρατιώτες και πάνω από 800 κομμάτια εξοπλισμού πρόκειται να μεταφέρουν μέσω θαλασσής στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης ο Στρατός των ΗΠΑ, που το διήμερο 23-24 Ιουλίου αναμένεται να τα ξεφορτώσουν. Από εκεί θα ξεκινήσουν οδικώς και μέσω σιδηροδρομικού δίκτυο την μεταφορά των δυνάμεων προς την Ρουμανία για την ΝΑΤΟική άσκηση της ATLANTIC RESOLVE 2020.

Πρόκειται για τριπλό μήνυμα που στέλνει η Αμερική προς πάσα κατεύθυνση για έμπρακτη στήριξη της Ελλάδας.
Αφενός στηρίζει την στρατηγική σημασία και τον ρόλο που θα διαδραματίσει στα άμεσα σχέδια της το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης.
Αφ' ετέρου στέλνει μήνυμα κυρίως προς την Τουρκία ότι μπορεί να παρακάμψει τον Βόσπορο και να αναπτυχθούν οι δυνάμεις της όπου το επιθυμεί.
Και τρίτον ότι η Ελλάδα πέρασε με επιτυχία τις περυσινές εξετάσεις συνεργασίας με την απόβαση πάνω από 2.500 Αμερικανών στρατιωτών στην Αλεξανδρούπολη, στο πέρασμα τους με προορισμό την Ρουμανία, για την άσκηση Black Sea 2019.

Ενα ειναι σιγουρο πλεον! Θα δράσουν και εντός της Ελλάδας, σε ότι αφορά τον Βόρειο Ελλαδικό χώρο ασφαλώς, διότι ήδη έχουν επι-δράσει στη Νότια Ελλάδα και στην Κρήτη, «μαζεύοντας» αρκετά από τα περιφερόμενα ντόπια σκουπίδια, στα πλαίσια της ΚΑΤΑΙΓΙΔΑΣ έτσι όπως αυτή έχει σχεδιαστεί να επιβληθεί από τον Πρόεδρο Τραμπ και στον καίριας σημασίας Ελλαδικό χώρο.
Προσωπικά περιμένω τη σύντομη μέχρι τέλους Ιουλίου ανάπτυξη όλων των πτυχών της ΚΑΤΑΙΓΙΔΑΣ στο πολιτικό και στρατιωτικό κομμάτι που εμπλέκεται η Χώρα μας, με όλες τις «στραβοτιμονιές» που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια, στη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, στο ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ και στην τρομοκράτηση του Κόσμου με φτηνά φακιρικά κόλπα των πιο άθλιων παλιάτσων.

Οι παλιάτσοι αυτοί θα συλληφθούν, θα οδηγηθούν σε Δίκη και θα στηριχτεί η Οικονομία μας, όχι με αεριτζίδικες εξαγγελίες του Μητσοτάκη τύπου «θα ξαναβάλουμε μπροστά την Οικονομία» λες και είναι ανεμιστήρας να τον ξαναβάλουν στην μπρίζα και να δουλέψει!
Λέγεται ότι θα δοθούν από 1.700 ευρώ σε όλα τα ελληνικά ΑΦΜ (2.000 δολάρια) για κάλυψη των άμεσων αναγκών και ζέσταμα της οικονομίας μας, ενώ τα χρήματα που έχουν προγραμματιστεί από την ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ σε κάθε ελληνικό ΑΦΜ θα είναι γύρω στις 100.000 δολάρια ή 87.000 ευρώ.
Έτσι θα πάρει μπροστά η Οικονομία μας και όχι με ανόητες εξαγγελίες, ειδικά αυτών που την κατάστρεψαν.

Υπάρχει και μία άλλη πληροφορία, αν πάνε όλα καλά και πάρει ο Τραμπ (έτσι όπως πήρε την FEDERAL RESERVE από τους Χαζαροεβραίους και την CABALA) αν πάρει όλο τον πλούτο της Μαύρης Αδελφότητας, αφού κρατήσει το μερίδιο της Αμερικής που θα θεσπίσει το νέο νόμισμα βασισμένο σε ισοτιμία χρυσού να περισσέψουν τόσα χρήματα, όσο το ποσό των 2.356.308 ευρώ που αντιστοιχεί σε κάθε πιστοποιητικό γέννησης και τον πλούτο που αυτό έχει συσσωρεύσει ως αξιακό – τραπεζικό ομόλογο, από τη στιγμή που γεννιέται ο πολίτης και κατατίθεται σε Τραπεζική Θυρίδα στην Ελβετία, αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα.
Ας αρκεστούμε στα 1.700 ευρώ και στις 87.000 για να ξεκινήσουμε πάλι την κατεστραμμένη μας ζωή και οικονομία και βλέπουμε.

Ολοκληρώνοντας θα ήθελα να τονίσω, αν δείτε μέχρι τέλους Ιουλίου και δεν γίνει καμία κίνηση από αυτές, ετοιμαστείτε για μόνιμη υποχρεωτική μάσκα - μπούργκα, πιθανό εγκλεισμό το 15Αύγουστο για να μη γιορταστεί η Παναγία των Ελλήνων, υποχρεωτικό εμβόλιο το Νοέμβριο και τσιπάκι ελέγχου μέχρι τα Χριστούγεννα του 2020.
Εύχομαι ολόψυχα να έχω δίκιο (αν και έχω ως άνθρωπος τις επιφυλάξεις μου, παρ΄όλες τις καλά πληροφορημένες πηγές μου που δεν πρόκειται να αποκαλύψω) και να εξελιχθούν τα πράγματα έτσι όπως τα έχει σχεδιάσει ο Τραμπ και οι Φωτεινοί Αντιπρόσωποι των Εθνών, ( Q ή λευκά καπέλα) που δεν έχουν καμία σχέση με τη Λευκή Αδελφότητα που δεν είναι άλλη από την ΝΤΠ και τους Ιλλουμινάτι, όπως έχετε αντιληφθεί, που το παίζουν σε διπλό ταμπλό.

Ο Ντόναλντ Τραμπ απέχει απ΄όλες τις στοές και τα λαγούμια, ήταν πάντα καθαρός και αυτοδημιούργητος άνθρωπος της Ελεύθερης Οικονομίας και είναι απλώς η «βιτρίνα» ή ο μπροστάρης μιας Πνευματικής Κίνησης που σκοπό έχει να επιφέρει την Ισότητα, τη Δικαιοσύνη, την Οικονομική Ελευθερία των Λαών, με αυτοδιάθεση και αλματώδη κίνηση προς την αξιακή και την ατομική Πνευματική μας Ελευθερία.

Δημήτριος Μαντές
20/07/2020

https://www.facebook.com/photo.php

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters