Τρίτη 21 Ιουλίου 2020

Το αμερικανικό μεταγωγικό “ENDURANCE” έφτασε στην Αλεξανδρούπολη. Μπαίνει τώρα στο λιμάνι

Το αμερικανικό μεταγωγικό “ENDURANCE” έφτασε στην Αλεξανδρούπολη. Μπαίνει τώρα στο λιμάνι

Το μεγαλύτερο πλοίο που έχει “δέσει” ποτέ στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, το αμερικανικό μεταγωγικό “ENDURANCE Vehicles Carrier”, όπως βλέπετε στην φωτογραφία του Evros-news.gr έφτασε και ετοιμάζεται να μπει και να “δέσει” στην προβλήματα.

Το αμερικανικό μεταγωγικό, που μεταφέρει στρατιωτικά ελικόπτερα και οχήματα διαφόρων τύπων για την μεγάλη ΝΑΤΟϊκή άσκηση “ATLANTIC RESOLVE 2020” η οποία θα διεξαχθεί στην Ρουμανία, ξεκίνησε από το λιμάνι LA PALLICE της Γαλλίας το βράδυ της Τρίτης και  όπως είχαμε προαναγγείλει έφτασε στην Αλεξανδρούπολη σήμερα Τρίτη 21 Ιουλίου. 
Θα ξεφορτώσει τις μεγάλες ποσότητες υλικού που μεταφέρει και τα μεν ελικόπτερα θα συναρμολογηθούν εδώ και θα “πετάξουν για Ρουμανία μέσω του αεροδρομίου “Δημόκριτος”, ενώ το υπόλοιπο υλικό θα μεταφερθεί-για πρώτη φορά-σιδηροδρομικώς μέσω Βουλγαρίας και με γερμανική αμαξοστοιχία. Το τρένο μάλιστα θα μπει μέσα στο λιμάνι και έτσι θα υπάρξει συνδυασμένη μεταφορά, ενώ την Πέμπτη 23 Ιουλίου θα είναι παρόντες στην συγκεκριμένη διαδικασία φόρτωσης ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος και ο Αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα Τζέφρυ Πάιατ.
Το ENDURANCE Vehicles Carrier έχει ναυπηγηθεί το 1996, έχει σημαία USA και η  χωρητικότητα του είναι 48988 t DWT. Το ολικό μήκος του (LOA) είναι 264.6 μέτρα και το πλάτος του είναι 32.29 μέτρα. Φυσικά και χωράει στην προβλήτα του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης που είναι 500 μέτρα και δεν θα υπάρξει φυσικά κανένα πρόβλημα γι’ αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters