Σάββατο 25 Απριλίου 2020

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΕ ΣΗΡΑΓΓΕΣ & ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ

ΑΡΙΣΤΑΝΔΡΟΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΕΙΟΣ
Ο Mark A. Baughman είπε στις 24 Απριλίου 2020, «Πρόκειται για τις ενημερώσεις σχεικά με τις μάχες και τον μυστικό πόλεμο στις βάσεις και τις σήραγγες υπόγεια για τη διάσωση παιδιών σε όλο τον κόσμο.
Οι πεζοναύτες ηγούνται των επιθέσεων. Οι Navy Seals έχουν ενσωματωθεί στις επιχειρήσεις. Ο δημοσιογράφος που έχει τη μόνη άμεση πρόσβαση από το Πεντάγωνο για να καλύψει τη γνωστή τώρα ομάδα 10.000 στρατιωτών «Child Trafficking» είναι ο Timothy Charles Holmseth και ένα άρθρο που δημοσίευσε είναι στη διεύθυνση https://timothycharlesholmseth.com/cps-harvesting-children.
(Ο Timothy Charles Holmseth είναι βραβευμένος δημοσιογράφος και ερευνητικός δημοσιογράφος. Είναι μάρτυρας του FBI σε υπόθεση απαγωγών εθνικού προφίλ. Κατέγραψε απατεώνες διακινητές παιδιών της CIA και του FBI σε ταινία που συζητούσαν τις δραστηριότητές τους. Έχει στοχοποιηθεί για μια δεκαετία. Το 2019 ο Timothy Charles Holmseth έγινε μέλος της Ειδικής Ομάδας του Πενταγώνου κατά της Παιδοφιλίας. Ο Timothy Holmseth είναι ο μόνος δημοσιογράφος εξουσιοδοτημένος να αναφέρει πρωτότυπο περιεχόμενο για το PPTF. Δεν υπάρχει κανένας άνθρωπος μεταξύ του Timothy Holmseth και του προέδρου Trump.)
"Η πηγή μου ήταν σε τηλεδιάσκεψη και γνωρίζει αρκετούς πεζοναύτες σε αυτές τις επιχειρήσεις που γνωρίζουν λεπτομέρειες και αριθμούς. Πρέπει να το αναφέρουμε στο ευρύ κοινό για να τους ενημερώσουμε για το πόσο μεγάλη και τρομακτική, και την αλήθεια, των παγκόσμιων σατανικών παιδεραστών που θυσιάζουν παιδιά και επίσης ασκούν κανιβαλισμό.
«Κάνουν αυτό το κακό εναντίον παιδιών σε κυρίως υπόγεια μυστικά τελετουργικά δωμάτια, σε αυτές τις βάσεις, σήραγγες ή ακόμη και στα σπίτια των ελίτ που έχουν αναφέρει ότι έχουν τεράστια δωμάτια και σήραγγες που συνδέονται με άλλα σπίτια ή μυστικά καταστήματα. Οι ελίτ όπως οι Rothschilds, οι Rockefellers, οι Κλίντον, ο Μπιλ Γκέιτς και η σύζυγός του, ο πρεσβύτερος Μπους και το μεγαλύτερο μέρος της οικογένειας, ο Γουόρεν Μπουφέ, ο Μπαράκ Ομπάμα και η αρσενική σύζυγος του. Αυτό είναι κάτι σπουδαίο στο Χόλιγουντ και σε πολλές βασιλικές οικογένειες στην Ευρώπη. Οι ελίτ και πολλά αστέρια του Χόλιγουντ τρομοκρατούν ακραία τα παιδιά, στη συνέχεια τα σκοτώνουν για το αίμα, για την αδρεναλίνη και τα βλαστικά κύτταρα τους, και κάνουν ένα κοκτέιλ αίματος που οι ελίτ πληρώνουν πάρα πολλά δολάρια, για να τους κρατήσουν νέους που ονομάζεται αδρενοχρώμη. Τα Λευκά Καπέλα (White Hats) και οι στρατιωτικοί παγκοσμίως δημιούργησαν δυνάμεις για να φροντίσουν αυτήν την υπόγεια και μυστική σκοτεινή κοινωνία με συλλήψεις και καταστρέφοντας αυτά τα υπόγεια καταφύγια.
"Σε μια ξεχωριστή επιχείρηση, τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο του 2019, τα Λευκά Καπέλα χρησιμοποίησαν έναν μυστικό πράκτορα για να εργαστούν στο εργαστήριο επιπέδου # 4 στη Γουχάν της Κίνας. Επεξεργάζονταν αδρενοχρώμη εκεί. Υψηλές πηγές πληροφοριών ανέφεραν ότι οι επιχειρήσεις παγκοσμίως έκλεισαν τα περισσότερα από τα εργοστάσια επεξεργασίας αδρενοχρώμης, οπότε το Wuhan είναι το τελευταίο ή κοντά στο τελευταίο. Ο ταλαντούχος και μορφωμένος πράκτορας μόλυνε αυτές τις συνολικές παρτίδες με το L-Strain του ιού CV-19. Τώρα, αυτή η έκδοση, δεν μπορεί να μεταδίδεται σε άλλους ανθρώπους. Το S-Strain είναι ιάσιμο και είναι αυτό που έχει απλωθεί την επιφάνεια της Γης. Η αδρενοχρώμη πωλείται σε έναν ιστότοπο και αποστέλλεται απευθείας στα σπίτια ή τις επιχειρήσεις στους «πότες αίματος». Και 1,2 έως 1,5 εκατομμύρια πότες θα πεθάνουν από αυτό το στέλεχος του ιού. Αυτό γίνεται για να σιγουρευτούν ότι όλοι οι πότες αδρενοχρώμης οδηγούνται στη δικαιοσύνη με μία κίνηση.
"Παρακαλώ, να γνωρίζετε ότι πάνω από 20 χώρες στην Ευρώπη έχουν ενταχθεί στα 37.000 και επί πλέον στρατεύματά μας που πήγαν στην Ευρώπη με την κάλυψη των "ασκήσεων κατάρτισης ". Ο Steward είπε ότι στην Ιταλία, την Ισπανία και τη Γαλλία, οι επιχειρήσεις συνεχίζονται και η επιτυχία ήταν σε κάθε στροφή. Αλλά ξέρετε, αυτά τα στρατεύματα έχουν εκπαιδευτεί σκόπιμα για επιχειρήσεις υπόγειων και σηράγγων. Ενημερώθηκα επιτέλους για μια κινεζική παρόμοια επιχείρηση κάτω από την πρωτεύουσά τους, στο Πεκίνο, Κίνα. Αυτό είναι το εύρος των πληροφοριών στο εξωτερικό.
"Στις ΗΠΑ, οι επιχειρήσεις έχουν γίνει στις μεγαλύτερες πόλεις με την πρώτη για τελευταία φορά ως hot spot: NYC, NY, Los Angeles / Hollywood, CA, Washington D.C., SLC, UT και Seattle, WA.
"Μερικοί πεζοναύτες και Navy Seals έχασαν τη ζωή τους σε αυτές τις επιχειρήσεις, ο αριθμός δεν είναι γνωστός. Παρακαλώ προσευχηθείτε και τιμήστε τις επιχειρήσεις τους και την απόλυτη θυσία τους. Από την περιγραφή του για μια κανονική επιχείρηση, πριν τα παιδιά αφαιρεθούν, πρέπει να πολεμήσουν εκπαιδευμένους προστάτες και άτομα λειτουργίας για αυτές τις υπόγειες περιοχές επεξεργασίας και εκμετάλλευσης. Αυτοί οι φρουροί ασφαλείας έχουν τα όπλα για να πολεμήσουν τους Navy Seals και τους πεζοναύτες μας. Μόλις τελειώσει η μάχη, οι πεζοναύτες πρέπει να φορούν κοστούμια HAZMAT εξ αιτίας της φρικτής μυρωδιάς, και του τοξικού αέρα σε μερικά από αυτά τα μέρη.
Κάτω από το Ίδρυμα Κλίντον στο Μανχάταν, βρήκαν σήραγγες μήκους 2,5 μιλίων που πηγαίνουν στις αποβάθρες για να ξεφορτώσουν και να φορτώσουν τα παιδιά. Η έξοδος θέσης στην προβλήτα βρίσκεται στον τερματικό σταθμό # 5, κοντά στην 5η λεωφόρο. Οι πεζοναύτες βρήκαν 100.000 πτώματα σε αυτή την περιοχή.
Στη συνέχεια, οι σήραγγες ή οι υπόγειες βάσεις εκρήγνυται με σεισμική ανάγνωση σεισμού 6,7, ακολουθούμενη από μετασεισμό 6,4 της κλίμακας Ρίχτερ. Για τη Νέα Υόρκη μπορεί να έχουν χρησιμοποιήσει εκρηκτικά υψηλής ισχύος. Έχουν χρησιμοποιήσει διαφορετικές εκρήξεις για να σφραγίσουν αυτές τις σήραγγες των σκοτεινών πράξεων. Είναι με βόμβες υπερήχων και βόμβες νετρονίων. Υπάρχει μια επιλογή για εμάς.
Ενημερώθηκα ότι υπήρχαν σήραγγες και υπόγειες βάσεις από τη Γιούτα έως την περιοχή του Ντένβερ. κοντά στο διάσημο αεροδρόμιο του Ντένβερ και τον γνωστό σταθμό μεταφοράς μετρό για τις βάσεις D.U.M.B. Αυτές οι βάσεις μπορούν εύκολα να ανατιναχτούν χωρίς να επηρεαστούν τα κορυφαία κτίρια όπως στο Μανχάταν. Αυτές είναι ελεγχόμενες βόμβες ή όπλα άμεσης ενέργειας (Direct Energy Weapons) για να σφραγίσουν τα μέρη που δεν θα ανοίξουν ξανά. Αυτό χρησιμοποίησε η Γήινη Συμμαχία [Earth Alliance (EA)] από το διάστημα ή ένα σκάφος αντιβαρύτητας για να σταματήσει τις «παιδικές θυσίες» από την Καθολική Εκκλησία στη Νοτρ Νταμ στο Παρίσι, Γαλλία στις 15 Απριλίου 2019. Αυτή η πυρκαγιά που ήταν μια εστιασμένη καταστροφή της παλαιάς εκκλησία ήταν το αποτέλεσμα ενός όπλου άμεσης ενέργειας.
"Στη συνέχεια, η ΕΑ είπε στο Βατικανό," Εάν κάνετε άλλες θυσίες, το Βατικανό θα δει την ίδια τύχη με τη Νόρτε Νταμ. " Για τους μη ενημερωμένους, η Καθολική Εκκλησία είναι μέρος της παγκόσμιας σατανικής λατρείας και εμπλέκεται στην εμπορία παιδιών για σεξ και τα περισσότερα από τα άλλα «εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας». Αυτός είναι ο λόγος που 87 επίσκοποι και 60 ιερείς κατέβηκαν «μαγικά» με κορωνοϊό και πέθαναν, πρόσφατα. Αυτός δεν ήταν ο ιός. Πήραν τα χάπια αυτοκτονίας για να σώσουν το πρόσωπο της εκκλησίας. Τα εγκλήματα της Καθολικής Εκκλησίας κατά της ανθρωπότητας θα εξακολουθούν να κυκλοφορούν στο κοινό, αλλά δεν ξέρω σε ποιο βαθμό. Μου είπαν ότι δεν θα υπάρχουν πλέον πάπες στο μέλλον για να επιβλέπουν αυτά τα ψέματα στην εκκλησία τους.
"Αυτές οι παιδικές θυσίες και οι κανιβαλικές γιορτές προγραμματίζονταν μία φορά το μήνα, με την Beyoncé να είναι ο κύριος «Spirit Cooker». Η Χίλαρι Κλίντον ήταν μέρος αυτού με πολλούς άλλους διάσημους ανθρώπους. Αυτοί οι άνθρωποι είναι άρρωστοι και θα προσαχθούν στη δικαιοσύνη. Μου είπαν ότι μπορούν να διατηρήσουν τη φήμη τους με χάπια αυτοκτονίας ή μπορούν να πάνε σε δίκες στο Γκουαντάναμο (GITM με στρατιωτικό δικαστήριο, με «καταγεγραμμένη αναστολή» μετά την καταδίκη τους. Αυτές οι ομολογίες ή καταγραφές θανατικής ποινής θα δημοσιοποιηθούν κατά τη γενική στιγμή της Αποκάλυψης. Οι περισσότεροι από αυτούς τους εγκληματίες επιλέγουν τα χάπια αυτοκτονίας. Το Planned Parenthood ήταν μέρος αυτού του παγκόσμιου οργανισμού που πούλησε ανθρώπινα μέλη στην ανοιχτή μαύρη αγορά. Έχω ερευνήσει ότι και οι 5.600 μαύρες αγορές σε όλο τον κόσμο έχουν κλείσει λόγω του κορωνοϊού και θα κλείσουν για πάντα. Αυτά τα υψηλότερα «εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας είναι αυτά που έχουν κάνει ή θα κατηγορηθούν. Η δικαιοσύνη θα υπηρετήσει παγκοσμίως κατά αυτών των ανείπωτων εγκλημάτων εις βάρος των παιδιών.
«Αφού ο Steward μίλησε για αυτά τα τρομερά εγκλήματα και για τους στρατιωτικούς ήρωές μας σε όλο τον κόσμο, ο Zorro είπε ότι οι πληροφορίες ήταν πολύ ακριβείς στην τηλεδιάσκεψη του. Σε τέτοιου είδους κλήσεις συνδιάσκεψης, δίδονται συνήθως ψεύτικα επώνυμα και ονόματα.»
πηγη  https://www.facebook.com/notes

Σώστε σας Lauren Daigle (ανεπίσημο) μουσικό βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters