Τρίτη 4 Αυγούστου 2020

Dharavi. Αυτή η ινδική παραγκούπολη περιείχε μια πιθανή καταστροφή COVID-19 με υδροξυχλωροκίνη

Στις 9 Ιουλίου 2020, η μεγαλύτερη και πυκνότερη παραγκούπολη της Ασίας συγκλόνισε τον κόσμο, ανακοινώνοντας μόνο μια νέα θετική υπόθεση COVID-19, παρά το γεγονός ότι ήταν σύμπλεγμα και hotspot.
Ο Νταράβι δεν είναι συνηθισμένη παραγκούπολη. Είναι ένα από τα πιο πυκνά στον κόσμο, με περισσότερα από ένα εκατομμύριο άτομα. Παρείχε μέρος του ιστορικού για τη βραβευμένη με Όσκαρ ταινία  Slumdog Millionaire .
Το Νταράβι περιέχει τσέπες όπου 650.000 άνθρωποι είναι γεμάτοι σε 2,5 τετραγωνικά χιλιόμετρα. Συγκριτικά, η Νέα Υόρκη έχει περίπου 95.605 άτομα για 2,5 τετραγωνικά χιλιόμετρα.
Η Ινδία φοβόταν το χειρότερο όταν αναφέρθηκε ένα ξέσπασμα του COVID-19 στο Νταράβι. Θα μπορούσε να έχει γίνει η μεγαλύτερη ζώνη καταστροφών COVID-19 στον κόσμο. Αλλά χρησιμοποιώντας προληπτικά μέτρα, ο Νταράβι περιείχε τον ιό.
Τα μέσα ενημέρωσης σε όλο τον κόσμο, όπως οι  Los Angeles Times , έχουν αναφέρει την επιτυχία. Ακόμη και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας  επαίνεσε τον Νταράβι .
Οι αναφορές πιστοποιούν την τεράστια ανάκαμψη σε διάφορους παράγοντες. Οι περισσότεροι επικεντρώθηκαν στη χρήση εκτεταμένων δοκιμών και εντοπισμού επαφών του Dharavi. Το ένα είναι η χρήση ενός φαρμάκου κατά της ελονοσίας. Αλλά αγνόησαν την πιο υπεύθυνη πολιτική. Οι Ινδοί γιατροί χρησιμοποίησαν την υδροξυχλωροκίνη (HCQ) για την προφύλαξη (προληπτική) θεραπεία - το ίδιο φάρμακο που έχουν πολιτικοποιήσει τα αμερικανικά μέσα.
Το ποσοστό μόλυνσης του Dharavi COVID-19 μειώθηκε δραστικά από τον Απρίλιο έως τον Ιούνιο. Τον Ιούλιο, οι νέες μολύνσεις ήταν πολύ χαμηλές, σχεδόν έφτασαν στο μηδέν στις 9 Ιουλίου.
Οι αξιωματούχοι έχουν πιστώσει αυτήν την ανακύκλωση  σε συνδυασμό με [υδροξυχλωροκίνη, βιταμίνη D και ψευδάργυρο δισκία μαζί με ομοιοπαθητικά φάρμακα.
Το HCQ έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως σε όλη την Ινδία για τη θεραπεία του COVID-19 πρώιμου σταδίου. Συνιστάται επίσης για προφύλαξη μεταξύ εκείνων που έχουν έρθει σε επαφή με άτομα που έχουν δοκιμαστεί θετικά.
Στην Ινδία, το HCQ ήταν πάντα νόμιμο. Η επίσημη ομάδα εργασίας της κυβέρνησης COVID-19, το Ινδικό Συμβούλιο Ιατρικής Έρευνας (ICMR), το συνιστά ιδιαίτερα για άτομα υψηλού κινδύνου, όπως γιατρούς.

Οι οδηγίες της ICMR προτείνουν  προφυλακτική χρήση του HCQ για τις ακόλουθες κατηγορίες: 
  1. "όλοι οι ασυμπτωματικοί εργαζόμενοι στην υγειονομική περίθαλψη που εμπλέκονται στον περιορισμό και τη θεραπεία του COVID19 και ασυμπτωματικοί εργαζόμενοι σε υγειονομική περίθαλψη που εργάζονται σε νοσοκομεία εκτός COVID / περιοχές εκτός COVID νοσοκομείων / μπλοκ COVID" ·
  2. "συμπτωματικοί εργαζόμενοι πρώτης γραμμής, όπως εργαζόμενοι παρακολούθησης που έχουν αναπτυχθεί σε ζώνες περιορισμού και παραστρατιωτικό / αστυνομικό προσωπικό που εμπλέκεται σε δραστηριότητες σχετικές με το COVID-19". και
  3. "συμπτωματικές επαφές στο νοικοκυριό από εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα."
Με άλλα λόγια, το HCQ απευθύνεται σε οποιονδήποτε έχει την παραμικρή πιθανότητα σύμβασης COVID-19.
Δεν είναι όλοι εν πλω με τη χρήση του. Όταν οι γιατροί άρχισαν να χρησιμοποιούν το HCQ στο Νταράβι, οι υποστηρικτές κατά του HCQ πλησίασαν το ανώτατο δικαστήριο της Βομβάης. Αλλά το  δικαστήριο αποφάσισε υπέρ του HCQ :
Τώρα, σε μια δεδομένη περίπτωση, εάν η συμμόρφωση με τον νόμο αυστηρό sensu και η αναμονή μιας κλινικής δοκιμής ενός φαρμάκου θα είχε ως αποτέλεσμα την απώλεια πολύτιμου χρόνου για τη διάσωση ενός ασθενούς και η επιλογή είναι μεταξύ του διαβόλου και της βαθιάς θάλασσας, δηλαδή, καμία άλλη φάρμακο εκτός από ένα είδος φαρμάκου HCQ, αν και δεν έχει κλινικά δοκιμαστεί για τη θεραπεία της νόσου, είναι η τελευταία επιλογή για έναν γιατρό να σώσει τη ζωή ενός τέτοιου ασθενούς, εάν ο γιατρός διπλώσει τα χέρια του και αφήσει τον ασθενή στο έλεος του Παντοδύναμου με την αιτιολογία ότι το σχετικό φάρμακο δεν έχει καταχωριστεί για χρήση ως προφύλαξη; Η απάντηση, είμαστε πρόθυμοι να κρατήσουμε, θα πρέπει να είναι αρνητική.


Το δικαστήριο θα μπορούσε να έχει ενημερώσει τον αμφισβητή για το ιστορικό της αποτελεσματικότητας του HCQ. Η μελέτη παρατήρησης της ICMR  για 334 εργαζόμενους στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης στο νοσοκομείο AIIMS (10 λεπτά από το σπίτι μου στο Δελχί) αποκάλυψε ότι 248 άτομα που έλαβαν προφύλαξη HCQ είχαν χαμηλότερη συχνότητα μόλυνσης από εκείνους που δεν το έκαναν. Μια παρόμοια μελέτη  σε τρία άλλα νοσοκομεία στο Δελχί είχε παρόμοια αποτελέσματα.
Υπήρξαν μόνο  27.497 θάνατοι COVID-19 στην Ινδία έως τις 19 Ιουλίου . Με πληθυσμό 1,3 δισεκατομμυρίων, αυτό είναι ένα εξαιρετικά χαμηλό ποσοστό θανάτου 19 ανά εκατομμύριο, ή 0,002 τοις εκατό. (Αυτό είναι πολύ χαμηλότερο από ό, τι για τη  φυματίωση, η οποία σκοτώνει 440.000 κάθε χρόνο στην Ινδία .)
Η χρήση του HCQ θα μπορούσε να είναι ένας λόγος για τον οποίο το ποσοστό θανάτου της Ινδίας είναι δραματικά χαμηλότερο από αυτό ορισμένων ευρωπαϊκών χωρών, όπως η Ισπανία, με 607 θανάτους ανά εκατομμύριο, και η Γαλλία, με 461.
Οι  139.659 θάνατοι που αναφέρθηκαν από τα Κέντρα Ελέγχου Νοσημάτων των ΗΠΑ έως τις 19 Ιουλίου  αντιπροσωπεύουν ποσοστό περίπου 20 φορές μεγαλύτερο από την Ινδία.
Οι γιατροί έχουν δείξει ότι το HCQ, σε συνδυασμό με τον ψευδάργυρο και την αζιθρομυκίνη,  μπορεί να είναι πολύ αποτελεσματικό στα αρχικά στάδια του COVID-19 :
Η θεραπεία βάσει κινδύνου στρωματοποίησης των εξωτερικών ασθενών COVID-19 όσο το δυνατόν νωρίτερα μετά την έναρξη των συμπτωμάτων με τη χρησιμοποιούμενη τριπλή θεραπεία, συμπεριλαμβανομένου του συνδυασμού ψευδαργύρου με χαμηλή δόση υδροξυχλωροκίνης, συσχετίστηκε με σημαντικά λιγότερους νοσηλείες και 5 φορές λιγότερους θανάτους από όλες τις αιτίες.
Το HCQ μπορεί να σώζει εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο, εκτός από χώρες όπου παραμένει αμφιλεγόμενη. Ο διευθυντής του Γραφείου Εμπορίου και Βιομηχανίας του Λευκού Οίκου Peter Navarro  επεσήμανε το ίδιο την περασμένη εβδομάδα :
Είναι η πολιτικοποίηση αυτού του φαρμάκου από τα κύρια μέσα ενημέρωσης και τμήματα της ιατρικής κοινότητας που κατά κάποιο τρόπο το έκαναν μάχη μεταξύ του Προέδρου Τραμπ και αυτών και δημιούργησαν αυτόν τον αδικαιολόγητο φόβο και υστερία για ένα φάρμακο, ένα φάρμακο που έχει χρησιμοποιηθεί για πάνω από 60 χρόνια σχετικά με ασφάλεια και συνταγογραφείται τακτικά σε έγκυες γυναίκες εάν πηγαίνουν σε ζώνη ελονοσίας.
Η Ινδία έχει εξαγάγει τόνους HCQ στις ΗΠΑ, τον Καναδά και δεκάδες άλλες χώρες τους τελευταίους μήνες. Παρά τα αποθέματα, αυτά τα έθνη αντιστέκονται στη χρήση του. Τα αμερικανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης και οι γραφειοκρατίες πρέπει να προχωρήσουν πέρα ​​από την εμμονή τους στην πολιτική και να εξετάσουν ειλικρινά την αποτελεσματικότητα του HCQ.
Δημοσιεύθηκε με άδεια από το American Thinker .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters