Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020

Ενημέρωση: ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 20
Τα έγγραφα της κυβέρνησης της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας αποκαλύπτουν ότι πρόκειται να κλειδωθούμε ξανά γύρω στα μέσα Σεπτεμβρίου 2020, παγκοσμίως. Με τις υποχρεωτικές δοκιμές που έχουν προγραμματιστεί για τον Οκτώβριο. οι πιθανές ημερομηνίες που έχω είναι 10-17 Σεπτεμβρίου 2020.
Το κλείσιμο του Διαδικτύου και των τηλεφώνων και της τηλεόρασης είναι να αφαιρέσετε τα προγράμματα spyware και mockingbird από το Διαδίκτυο και τα μέσα ενημέρωσης. 

Το νομικό πλαίσιο για αυτήν την κίνηση χτίζεται και κυκλοφορεί στο κοινό. Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας των διαδικτυακών σας δεδομένων για κάθε περίπτωση.
Πρέπει να έχετε 17 ημέρες φαγητού, προμηθειών και μετρητών. Οι πιστωτικές κάρτες δεν θα λειτουργούν με τα τηλέφωνα να είναι εκτός σύνδεσης.
Κατά το κλείσιμο θα εμφανιστούν οι 3 ταινίες που αποκαλύπτονται στην τηλεόραση, ενώ οι πολιτικοί και οι διεφθαρμένοι αστυνομικοί συλλαμβάνονται έτσι ώστε όλοι να γνωρίζουμε την αλήθεια. Από αυτό το σημείο και μετά θα έχουμε αλήθεια στα μέσα ενημέρωσης!
Ο Q είπε ότι «στο τέλος ο μόνος τρόπος είναι ο στρατός». Υπάρχουν 17 ελίτ στρατιωτικές ομάδες που έχουν συμφωνήσει μεταξύ τους ότι δεν πρόκειται να πεθάνουν πια για τραπεζίτες ή πολιτικούς!




Κατεβάστε το SIGNAL PRIVATE MESSENGER, καθώς θα είναι το μόνο λογισμικό επικοινωνίας που εξακολουθεί να λειτουργεί κατά τη διάρκεια του τερματισμού λειτουργίας.







https://conspiracydailyupdate.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters