Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020

CDC: 6% της λίστας θανάτων COVID-19 των ΗΠΑ COVID-19 ως μόνο αιτία θανάτου

Τα Κέντρα Ελέγχου Νόσων (CDC) αυτή την εβδομάδα δημοσίευσαν μια έκθεση που δείχνει τους τύπους των συνθηκών υγείας και τις συμβάλλοντες αιτίες που αναφέρονται σε συνδυασμό με τους θανάτους που σχετίζονται με τη νόσο του κοροναϊού 2019 (COVID-19).
Στην τελευταία ενημέρωση, το CDC επεσήμανε ότι μόνο το 6% των θανάτων που σχετίζονται με το COVID-19 ανέφερε το COVID-19 ως τη μόνη αιτία θανάτου. Η συντριπτική πλειονότητα των ασθενών που είχαν καταγραφεί ως θάνατοι που σχετίζονται με το COVID-19 υπέφεραν επίσης από σοβαρές συννοσηρότητες.

CDC
Το CDC αναφέρει 167.558 θανάτους που σχετίζονται με το COVID-19 στις Ηνωμένες Πολιτείες από τις 28 Αυγούστου 2020. Από τους 167.558 θανάτους που σχετίζονται με το COVID-19, μόνο 10.053 (6%) ανέφεραν το COVID-19 ως τη μόνη αιτία σύμφωνα με το νέο CDC. αριθμοί. Το άλλο 94% των θανάτων που σχετίζονται με το COVID-19 είχε συννοσηρότητες που σχετίζονται με αυτούς τους θανάτους.
Για θανάτους με καταστάσεις ή αιτίες εκτός από το COVID-19, κατά μέσο όρο, υπήρχαν 2,6 επιπλέον καταστάσεις ή αιτίες ανά θάνατο. Ο αριθμός των θανάτων με κάθε πάθηση ή αιτία εμφανίζεται για όλους τους θανάτους και ανά ηλικιακή ομάδα εδώ.
Μερικές από τις συννοσηρότητες που βρίσκονται στη βάση δεδομένων περιλαμβάνουν:
Αναπνευστικές παθήσεις, κυκλοφορικές παθήσεις, σήψη, κακοήθη νεοπλάσματα, διαβήτης, παχυσαρκία, νόσος Αλτσχάιμερ, αγγειακή και απροσδιόριστη άνοια, νεφρική ανεπάρκεια, εσκεμμένος και ακούσιος τραυματισμός, δηλητηρίαση και άλλες ανεπιθύμητες ενέργειες, γρίπη και πνευμονία, χρόνιες κατώτερες αναπνευστικές παθήσεις, αναπνευστική δυσχέρεια ενηλίκων σύνδρομο, αναπνευστική ανεπάρκεια, αναπνευστική ανακοπή, άλλες ασθένειες του αναπνευστικού συστήματος, υπερτασικές ασθένειες, ισχαιμική καρδιακή νόσο, καρδιακή ανακοπή, καρδιακή αρρυθμία, καρδιακή ανεπάρκεια, εγκεφαλοαγγειακές παθήσεις και άλλες ασθένειες του κυκλοφορικού συστήματος
CDC
Σύνδεσμοι πηγής CDC
https://www.cdc.gov/nchs/nvss/vsrr/covid_weekly/index.htm?#Comorbidities
https://www.cdc.gov/nchs/nvss/vsrr/COVID19/index.htm
https: // δεδομένα .cdc.gov / NCHS / Προϋποθέσεις-συνεισφορά-σε-θανάτους-εμπλοκή-κορώνα / hk9y-quqm / δεδομένα
Πηγή: CDC

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters