Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΙ-ΕΝD & NON-DISCLOSURE ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ

513702-chania8.1 
Δόκτωρ Λαμπράκης: καταρχήν εμείς ποτέ δεν είπαμε ότι θέλουμε να είμαστε διοικούντες και ούτε έχουμε τέτοιες φιλοδοξίες. Εμείς το μόνο που θέλουμε είναι να δείξουμε το δρόμο προς τον Ελληνισμό. Ο λαός θα αναδείξει τους ηγέτες του. Ο λαός θα αναδείξει τους ταγούς του. Εμείς το μόνο που θέλουμε είναι να αρχίσει ο Έλληνας να σκέφτεται ελληνικά και να κρίνει τα πάντα με βάση τον Ελληνισμό.

Αντώνης Βαλσαμάκης: Αυτή είναι η επιθυμία μας, εμείς άλλωστε αυτό που έχουμε ως αποστολή, ως έργο, ως εργασία, είναι η απελευθέρωση της πατρίδας, τα υπόλοιπα δεν είναι δική μας δουλειά, τα υπόλοιπα δεν είναι μόνο δική μας δουλειά, τα υπόλοιπα είναι δουλειά όλων μας.

Δόκτωρ Λαμπράκης : Είναι όλων των Ελλήνων, οι Έλληνες θα αναδείξουν τους ταγούς τους. Εμείς είναι να προσφέρουμε ένα μικρό λιθαράκι προς την σωστή κατεύθυνση.

Αντώνης Βαλσαμάκης: Δεν μπορούμε τίποτα περισσότερο να κάνουμε αλλά να είστε σίγουροι ότι δεν θα κάνουμε και τίποτα λιγότερο. Θα εξακολουθήσουμε να είμαστε στην πρώτη γραμμή, θα εξακολουθήσουμε να είμαστε μαζί σας, και θα εξακολουθήσουμε όσο μπορούμε να συνεισφέρουμε προς αυτή την κατεύθυνση.

Δόκτωρ Λαμπράκης: Επί των πρακτικών θεμάτων, είμαστε πολύ κοντά στο να οριστικοποιήσουμε το θέμα των δήμων όπως σας έχουμε πει έχουμε προέγκριση για ένα τεράστιο ποσό για όλη την Ελλάδα και δεν γνωρίζουμε ακριβώς σε ποιο σημείο, ενώ έχει αρχίσει αυτή η διαδικασία δηλαδή η προέγκρισης έχει δοθεί από την 16 Νοεμβρίου, από κει θα έλεγα αρχίζει μια διαδικασία η οποία διαρκεί από 60 μέχρι 70 εργάσιμες ημέρες

Αντώνης Βαλσαμάκης : προσέξτε την ημερομηνία για τις 60,70 εργάσιμες τραπεζικές ημέρες

Δόκτωρ Λαμπράκης : 16 Νοεμβρίου εδόθει η προέγκριση. Σε κάθε δήμο που υπογράφουμε όλοι υπογράφουν ένα έγγραφο που λέγεται NON DISCLOSURE.

Το NON DISCLOSURE σημαίνει ότι δεν έχουμε το δικαίωμα να ανακοινώσουμε σε οποιονδήποτε άλλο τι έχει κάνει ο διπλανός δήμος. Αρα επομένως επειδή συνέχεια μας ρωτάνε «ποιος άλλος δήμος έχει υπογράψει ;» δεν μπορούμε από την νομοθεσία δεν μπορούμε να το ανακοινώσουμε παρά μόνον εάν ο δήμος μας δώσει έγγραφη άδεια.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς εντέλει, χωρίς την παρουσία σας δεν θα μπορούσε να υλοποιείται αυτή η προσπάθεια, το ίδιο συμβαίνει για όλες τις ομάδες για όλα τα κύτταρα ελληνισμού που αυτή τη στιγμή ενεργοποιούνται και μεγαλουργούν σε όλη την Ελλάδα. Σας λέω ότι σε σύντομο διάστημα ίσως αρκετοί από μας, ίσως και όλοι μας να είμαστε στην Ελλάδα για μια συγκεκριμένη αποστολή την οποία να είστε σίγουροι ότι θα είστε οι πρώτοι που θα μάθετε.
alfeiospotamos.pblogs.gr 
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΕΝΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ
ΣΤΗΝ EI-END ΧΑΝΙΩΝ 08/01/2014

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ:
ΟΜΑΔΑ:EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ Ei-End Μνημοσύνη

Ei-End Μνημοσύνη στο facebook
Ei-End Mnemosyne International

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters