Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Big boss Μπόμπολας: "Θέλω μεγάλη συγκυβέρνηση ΝΔ-Σύριζα!"

Διαταγή ΔΟΛ για συγκυβέρνηση ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ με άρθρο του ίδιου του Ψυχάρη
Σήμερα η ιστοσελίδα της εφημερίδας «Το Βήμα» έχει ένα σπαρταριστό άρθρο του προέδρου του ΔΟΛ, Σταύρου Ψυχάρη, του οποίου ο ....
υιός τυγχάνει βουλευτής της ΝΔ και σύμβουλος του ίδιου του Αντώνη Σαμαρά. Στο άρθρο αυτό πέραν την φανερής διαταγής για συγκυβέρνηση ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ, υπάρχει και ένας παλιός ανέκδοτος πολιτικός διάλογος, που συντόμως θα ξαναγίνει επίκαιρος και πραγματικός.

Σας παραθέτουμε το άρθρο:

«ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ

Είναι γνωστός και, φευ, πάντα επίκαιρος ο διάλογος. Ο Ανδρέας Παπανδρέου, φρέσκος τότε πρωθυπουργός, συναντά σε μια δεξίωση τον Μιχ. Παπακωνσταντίνου, βουλευτή Κοζάνης της ΝΔ. Ο χαιρετισμός είναι θερμός, οι δύο πολιτικοί έχουν κοινή προϊστορία, σχέσεις δοκιμασμένες τον καιρό της Αποστασίας. Ο Μιχ. Παπακωνσταντίνου, υφυπουργός Αμύνης στην κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου, ανήκε στην «ομάδα του Ανδρέα». Οι δρόμοι τους χώρισαν το 1974, όταν μετά την πτώση της δικτατορίας ο Μιχ. Παπακωνσταντίνου δεν προσήλθε στο προσκλητήριο της ιδρύσεως του ΠαΣοΚ.

«Κρίμα που δεν σε έχω και τώρα μαζί μου!» είπε ο τότε πρωθυπουργός στον βουλευτή. «Δεν συμφωνούσα με τα συνθήματά σου τότε» απάντησε ο Μιχ. Παπακωνσταντίνου, για να λάβει την απάντηση από τον ιδρυτή του ΠαΣοΚ:

«Σε είχα για αρκετά έξυπνο για να καταλάβεις ότι δεν τα εννοούσα!».

Ο διάλογος αυτός είναι επίκαιρος καθώς τα χρόνια περνούν και οι πολιτικές κυβιστήσεις (κωλοτούμπες, στην καθομιλουμένη) όχι μόνο δεν περιορίζονται, αλλά πολλαπλασιάζονται.

Οι πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα οδηγούν σε «μονομαχία» Σαμαρά - Τσίπρα. Οι δύο νέοι, σχετικώς, πολιτικοί ηγέτες έχουν την υποχρέωση να απαλλάξουν τη δημόσια ζωή από μύθους πολιτικούς που προσβάλλουν τη νοημοσύνη μας· να τελειώνουμε με τα παραμύθια του είδους «λεφτά υπάρχουν»· να μην ξανακούσουμε κυνικούς διαλόγους που υπονομεύουν την πολιτική ζωή.

Και η λύση είναι απλή. Οι φιλοδοξούντες να πάρουν την εξουσία να κάνουν συγκεκριμένες προτάσεις. Πρόγραμμα και όχι υποσχέσεις. Οι επίδοξοι καταστροφείς του πολιτεύματος το αναξιόπιστον της υπαρχούσης τάξεως πραγμάτων εκμεταλλεύονται.»



Φυσικά και δεν επρόκειτο για κάποιο τυχαίο δημοσίευμα, καθώς στις φυλλάδες αυτού του είδους τίποτα δε βλέπει το φως της δημοσιότητας, αν δεν έχει την έγκριση του αφεντικού και δε συμφωνεί απολύτως με τα συμφέροντά του.
Σήμερα, λοιπόν, με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της φυλλάδας του, βασισμένο σε μια κατά παραγγελίαν «δημοσκόπηση», το Big Boss μίλησε και είπε: θέλω συγκυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ!


Ιδού: «Μεγάλος συμβιβασμός α λα ελληνικά: 58% υπέρ του ιστορικού συμβιβασμού αριστεράς και δεξιάς.

Ένα νέο κοινωνικό ρεύμα που συγκεντρώνει την πλειοψηφία των πολιτών και ζητά ανατροπές στο πολιτικό σκηνικό με τη δημιουργία ενός ιστορικού συμβιβασμού Αριστεράς και Δεξιάς καταγράφει η δημοσκόπηση της Metron Analysis.

Σύμφωνα με τα ευρήματα, το 58% των πολιτών τάσσεται υπέρ ενός ιστορικού συμβιβασμού ανάμεσα στις δυνάμεις της Αριστεράς και της Δεξιάς και τη συγκρότηση ενιαίου κυβερνητικού μετώπου για την ανάταξη της οικονομίας.

Μάλιστα, η άποψη για μεγάλο κυβερνητικό συνασπισμό είναι ισχυρή σε όλο το κομματικό φάσμα».

(ΥΓ): Κόντρα στη μεγάλη μνημονιακή συγκυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ που ετοιμάζουν τα κάθε λογής μεγάλα αφεντικά, υπάρχει η Χρυσή Αυγή, η μόνη μας επιλογή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters