Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Όταν αυτοκτόνησε ο Έλληνας Πρωθυπουργός – 74 χρόνια από την Γερμανική Εισβολή [6 Απριλίου 1941 ώρα 5:12 π.μ.]


Ναι λοιπόν υπήρξε Έλληνας Πρωθυπουργός που αυτοκτόνησε παρά να μείνει στα τεφτέρια των Αιώνων ότι Έλληνας Αρχηγός Κράτους έβαλε την υπογραφή του στην παράδοση του γένους. Δεν παρεδόθη ποτέ!
Αυτοκτόνησε και έσωσε την Τιμή της Ελλάδας κι ολόκληρης της Ευρώπης.

Και μάλιστα ήταν Πρωθυπουργός από «τύχη».
Αν δεν πέθαινε ο Ιωάννης Μεταξάς, δεν θα τον γνώριζε κανείς.
Αν υπέγραφε το Γερμανικό «μνημόνιο» δεν θα μπορούσε να του προσάψει κανείς κάτι, πολέμησε την μεγαλύτερη πολεμική δύναμη του κόσμου κι έχασε στην Μάχη των οχυρών, ήταν απλά διορισμένος και προσωρινός και θα έσωζε «μισθούς και συντάξεις» μια «αξιοπρεπείς παράδοση» που ίσως να μας γλίτωνε και από το λιμό, όπως έπραξε κι η επιτήδειος ουδέτερη Τουρκία.
Korizis_News
Αλλά δεν τους έκανε την χάρη. Πήρε την θέση του δικαίου κι όχι της Ισχύος, όταν όλος ο κόσμος υποκλίνονταν στα Γερμανικά Πάντσερ κι η ίδια η Μεγάλη Βρετανία ήταν αδύναμη κι αμυνόμενη.
Η δικαίωση ήρθε τέσσερις Ανοίξεις αργότερα στις 2 Μαΐου 1945 όταν ο Στρατηγός Helmuth Weidling, Διοικητής του Βερολίνου, υπογράφει την παράδοση της πόλης στον Σοβιετικό Στρατηγό Vasily Chuikov.
berlin-world-war-ii-soviet-soviet-russian-flag-red-army
Την εποχή του διορισμού του ήταν εκτός πολιτικής σκηνής, πλην όμως η ακεραιότητα του χαρακτήρα του, η προσωπικότητά του και το ήθος του, για τα οποία έχαιρε μεγάλης εκτίμησης απ΄ όλες τις πολιτικές παρατάξεις, συνέβαλαν ιδιαίτερα στην επιλογή και προτίμησή του από τους πρωτοκλασάτους του Ι. Μεταξά. (wiki)
74 χρόνια από την Γερμανική Εισβολή λοιπόν από τις 6 Απριλίου 1941 τις 5:12 π.μ. όταν γερμανικές, ιταλικές και ουγγρικές στρατιωτικές δυνάμεις επιτίθενται κατά της Γιουγκοσλαβίας, ενώ τρία λεπτά αργότερα αρχίζει η γερμανική επίθεση εναντίον της χώρας μας στο μέτωπο Ανατολικής Μακεδονίας (Γραμμή Μεταξά) και Θράκης, μετά την επίδοση τελεσιγράφου από τους Γερμανούς στον πρωθυπουργό Αλέξανδρο Κορυζή.
Έτσι γράφεται η Ιστορία, όχι με αυτούς που για την «σταθερότητα» και την ασφάλεια της καρέκλας τους ξεπουλάνε τον λαό με το αζημίωτο, αλλά με αυτούς που τολμούν και πιστεύουν στην Ελληνική αξία της Ευρώπης, του Ανθρωπισμού κι όχι των Αγορών.
Πηγή: olympia.gr
Αυγερινός Χατζηχρυσός, twitter @avgerinosx
http://www.diadrastika.com/2015/04/aytoktonhse-ellhnas-prouypyrgos-1941.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters