Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021

SIMON PARKES ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 18/1/2021 – ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ. Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ. Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΕΝΑΝΤΊΩΝ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΚΟΡΥΦΏΝΕΤΑΙ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΨΥΧΡΑΙΜΟΙ......

Απομαγνητοφώνηση – απόδοση: Μάρη Λιώκη
Ξέρω ότι είστε θυμωμένοι και ταραγμένοι πολύ, διότι υποστηρίζετε τον Τραμπ και δεν μπορείτε να καταλάβετε γιατί δεν έπεσαν τα ΜΜΕ, γιατί υπάρχει τόσος στρατός στους δρόμους, είστε μπερδεμένοι για το κατά πόσο έχουν γίνει συλλήψεις κλπ. Και μέσα  σε όλα έχετε κάποιους δικούς σας ανθρώπους να σας λένε ότι είστε λάθος που τα πιστεύετε όλα αυτά. Ο μόνος τρόπος για να καταλάβουν είναι όταν  τα ΜΜΕ θα επηρεαστούν και ο πρόεδρος των ΗΠΑ θα απευθυνθεί στα αγγλικά στον κόσμο μέσω του Συστήματος Έκτακτης Ανάγκης με τη φωνή του, ενώ ταυτόχρονα θα γίνεται διερμηνεία σε άλλες γλώσσες. Το θέμα είναι πως δεν έχουμε πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες. Όλοι θέλαμε να συμβούν όλα …χθες. Αυτό δε σημαίνει πως είναι και το σωστό. Δεν έχουμε το προνόμιο να γνωρίζουμε ποιος είναι ο σχεδιασμός. Επειδή απλά και μόνο θέλουμε να συμβεί κάτι δε σημαίνει ότι θα συμβεί κιόλας. Πολλοί από μας καταναλώνουμε χρόνο για να κατανοήσουμε τι ακριβώς συμβαίνει. Και πιθανώς η πλειοψηφία να μην το καταφέρνουμε.  Το εύρος του εχθρού μέσα σε όλους τους κλάδους της δημόσιας ζωής πλην του στρατού που δεν επηρεάζεται από αυτό, εδώ και 15 περίπου χρόνια,  είναι τόσο τεράστιο που δεν μπορείς να τον εξαρθρώσεις  χωρίς τεράστιο αντίκτυπο. Όταν θέλεις να δράσεις πρέπει να έχεις σφαιρική άποψη των γενικότερων επιπτώσεων, διότι είναι σαν χταπόδι που μπορεί να σε στραγγαλίσει. Δεν  ξέρω πραγματικά πότε θα συμβεί κάτι τρανταχτό. Μαντεύω πως ίσως είναι αύριο (19/1) αλλά με πρόσωπα που μίλησα μου είπαν να μην ξαφνιαστώ αν αυτό συμβεί στο παρά ένα. Ίσως να κάνω λάθος , αλλά θεωρώ πως ίσως συμβεί κάτι αύριο Τρίτη, ίσως απλά να είναι η προσδοκία μου.

Ο Πρόεδρος  μέσω βίντεο ή δηλώσεων  βάζει τα θεμέλια πολύ ήρεμα και με σωστούς υπολογισμούς, εξηγώντας γιατί και πώς νιώθει και όταν θα ξεκινήσει η δράση θα  κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να τα εξηγήσει.

Στο παρελθόν έχουν γίνει διάφορες απόπειρες δολοφονίας του Προέδρου και μία φορά της Πρώτης Κυρίας. Το προηγούμενο Σάββατο στις 9/1 έγινε άλλη μία απόπειρα δολοφονίας του Προέδρου Τραμπ. Πρόκειται για μία πολύ σοβαρή απόπειρα που αποφεύχθηκε στην κυριολεξία την τελευταία στιγμή. Και υπάρχουν πληροφορίες πως είπε στους συνεργάτες του: «Έως εδώ»!

Γενικά πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στο να διακρίνουμε την αλήθεια από αυτά που διαδίδουν τα ΜΜΕ, ώστε να μην μπερδευόμαστε. Υπάρχουν δύο ενεργειακά πεδία που «τρέχουν» αυτή τη στιγμή.  Το ένα αφορά στο lockdown, στο σύστημα ελέγχου και όλα αυτά που ζούμε και το άλλο αφορά στο τι υπάρχει πίσω από τη γωνία. Σε φυσικό επίπεδο έχουμε τα ΜΜΕ που προβάλλουν μία πραγματικότητα η οποία σίγουρα μας επηρεάζει και από την άλλη έχουμε αυτά που ακούμε από τους υποστηρικτές του Τραμπ και όλα όσα αυτά σημαίνουν. Ως ανθρώπινη συνείδηση κινούμαστε μεταξύ αυτών των δύο πραγματικοτήτων.  Έτσι από τη μια νιώθουμε πολύ θυμωμένοι πχ που ο Μπάιντεν θα γίνει πρόεδρος,  που είμαστε κλεισμένοι με τα lockdowns και μετά η ψυχή μας αγαλλιάζει όταν μαθαίνουμε κάτι άλλο. Φυσικά δε θέλουμε να βγουν τα τανκς στους δρόμους , αλλά θέλουμε να κλείσουν τα ΜΜΕ, να γίνει η Εκπομπή Έκτακτης Ανάγκης , θέλουμε να ξέρουμε ότι δεν θα ξεφύγουν. Στο τρισδιάστατο κόσμο που ζούμε βρισκόμαστε διαρκώς βομβαρδισμένοι από δύο εντελώς διαφορετικές οπτικές. Ως ανθρώπινη φυλή πρέπει να αποφασίσουμε ποια από τις δύο προτιμάμε, ποια θεωρούμε σωστή και αν θέλουμε να ακολουθήσουμε μία από τις δύο ή να μεταπηδούμε διαρκώς από τη μία στην άλλη. Επί παραδείγματι, έχουμε ανθρώπους που θέλουν ο Τραμπ να κερδίσει και ξαφνικά νιώθουν  ότι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί διότι έχουν επιτρέψει σε αυτό το κύμα αρνητικής ενέργειας να τους επηρεάσει. Όταν επιτρέπουμε να κυριαρχούν στο μυαλό μας τότε αυτό θα συμβαίνει συνέχεια.

 Λοιπόν, δεν έμεινε πολύ ακόμη. Ο Τραμπ δεν πρόκειται να τα παρατήσει. Και εμπιστευτικά σας λέω, πως δεν μπορεί να το κάνει και για έναν άλλο λόγο. Αν το κάνει θα τον σκοτώσουν. Είναι γεγονός. Πιστεύετε πως οι προσπάθειες να τον δολοφονήσουν θα σταματούσαν με το να μην είναι πρόεδρος; Φυσικά και όχι. Η κακή πλευρά γνωρίζει ότι ισχύει το: ή αυτοί ή αυτός. Γιατί αν επρόκειτο ο Τραμπ να μην κάνει τίποτα, έκαναν απόπειρα να τον δολοφονήσουν το προηγούμενο Σάββατο; Γιατί προσπάθησαν να του κάνουν Μομφή (Impeachment); Γιατί δεν κάθισαν να περιμένουν να περάσουν αυτές οι δύο εβδομάδες μέχρι την αποχώρηση του αλλά αντίθετα προσπάθησαν να του κάνουν Μομφή, προσπάθησαν να τον σκοτώσουν; Γιατί θα τα έκαναν όλα αυτά αν δεν αποτελούσε γι  αυτούς απειλή; Και γνωρίζουν ότι έχει άσσο στο μανίκι του και ότι θα αντεπιτεθεί. Αν δεν μπορείτε να πιστέψετε αυτό που σας λέω, απλά δείτε τα γεγονότα. Επιφανειακά φαίνεται ότι οι κακοί τύποι έχουν τα πάντα. Τότε γιατί βρίσκονται σε τέτοιο πανικό;

Γιατί λοιπόν ο Πρόεδρος δεν αποκαλύπτει τα καλά χαρτιά που κρατάει; Διότι το τάιμινγκ δεν είναι το σωστό. Και θα πει κανείς. Μα πόσες αποδείξεις χρειάζεται ακόμη; Και θα απαντήσω πως αυτές τις τελευταίες εβδομάδες  ξεμπρόστιασε τύπους που θεωρείτο ότι ήταν καλοί και αποδείχθηκε ότι ήταν κακοί. Αν είχε βιαστικά δράσει νωρίτερα ο Πρόεδρος, κάποιοι από αυτούς ίσως να έμπαιναν στην επόμενη κυβέρνηση. Και φυσικά αυτό  ήταν το χειρότερο. Άνθρωποι που είχε υποστηρίξει και εμπιστευθεί να αποδεικνύεται πως τελικά βρίσκονταν στην απέναντι πλευρά. Τελικά όλο αυτό που συνέβη έχει την καλή πλευρά του. Σκέψου να θες να ξεκινήσεις ένα νέο τραπεζικό σύστημα, μία νέα κυβέρνηση, να εφαρμόσεις νέες μεθόδους και γενικότερα να μπεις σε μια νέα εποχή και να έχεις μία στενή ομάδα γύρω σου που ουσιαστικά συνεργάζεται ή ίσως εκβιάζεται από σατανιστές. Ο Πρόεδρος Τραμπ τους έδωσε ευκαιρίες διότι έτσι ενεργούν οι καλοί άνθρωποι και όχι δια της βίας.

 Έχει ασφαλώς συμβούλους αλλά κανείς δεν μπορεί να πιέσει τον Πρόεδρο. Αυτός παίρνει τις αποφάσεις του. Μπορεί πχ ένας στρατηγός να του πει να κάνουν κάτι με χρονικό παράθυρο τριών ημερών. Εμείς θα λέγαμε να γίνει τώρα. Εκείνος κρίνει ίσως ότι πρέπει να γίνει την τελευταία στιγμή διότι έχει στο μυαλό του να κάνει κάτι άλλο ενδιάμεσα.

Αν υποθέσουμε ότι οι καλοί δεν τα καταφέρουν, τότε τίποτα δεν θα έχει αξία για μας. Και το γνωρίζουν καλά, γι αυτό  και δεν θα τα παρατήσουν.

Θεωρώ πως όταν όλα τελειώσουν θα πρέπει να υπάρξει μια περίοδος συμφιλίωσης. Και μια μερίδα ανθρώπων θα χρειαστούν οπωσδήποτε «θεραπεία» έχοντας βιώσει και έχοντας δει όλες αυτές τις αποκαλύψεις που θα τους σοκάρουν, πράγματα για τα οποία δεν ήταν ποτέ υποψιασμένοι.

Δεν ξέρω αν θα κάνω άλλη εκπομπή μέχρι τη μεγάλη μέρα, δεν ξέρω καν αν θα έχουμε ιντερνέτ και όπως μας έχει ειπωθεί οι επικοινωνίες θα επηρεαστούν. Και μην χρησιμοποιείτε τον όρο «10 μέρες σκότους». Είναι ένας σατανικός όρος. Καλό είναι να λέμε «μερικές μέρες χωρίς επικοινωνίες». Και αν  έχετε ανθρώπους που δεν γνωρίζουν τι συμβαίνει, αυτές τις μέρες ας είστε κοντά τους να τους στηρίξετε.

Ο Θεός να σας ευλογεί.






Εδώ θα δείτε το πρωτότυπο βίντεο:










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters