Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021

20-1-2021 Αμερική ώρα μηδέν

Πράγματα και θαύματα βλέπουμε να γίνονται στην Αμερική και περισσότερο στην Ουάσιγκτον όσον αφορά τον χώρο του Καπιτωλίου (τον χώρο της Δημοκρατίας στην Αμερική) αφενός μεν με την συρροή άνω των είκοσι πέντε χιλιάδων εθνοφρουρών οι οποίοι καλέστηκαν εκ των πραγμάτων να περιφρουρήσουν την τελετή ορκωμοσίας του νέου Προέδρου των Η.Π.Α. για αύριο 20 Ιανουαρίου, κάτι το οποίο σε γενική ανάλυση δεν βρίσκει σύμφωνους τους δημοκρατικούς , της πλευράς δηλαδή του "Νεοεκλεγέντος" Προέδρου της Αμερικής κ. Joe Biden. 

Ακούστηκαν από μέρος τους ότι η πλειοψηφία των εθνοφρουρών είναι υποστηρικτές του νυν προέδρου της Αμερικής κ. Donald Trump, λέγοντας πως πρέπει να τους αφαιρεθούν  τα όπλα και τα πυρομαχικά μέχρι που έφτασαν στο σημείο να ζητήσουν να γίνει έρευνα ποιοι από αυτούς στις ανάλογες εκλογικές διαδικασίες του κόμματος των Ρεπουμπλικάνων λάμβανε μέρος στη διαδικασία αυτή ψηφίζοντας ή ακόμα κάνοντας δωρεές στο κόμμα των Ρεπουμπλικάνων με τελικό άκουσον άκουσον να ζητήσουν να μαθευτούν τα ονόματα και να απομακρυνθούν άμεσα από το χώρο του Καπιτωλίου . ( Καινούργια ήθη στο χώρο της Δημοκρατίας της Αμερικής από τους Δημοκρατικούς) 

Τι φοβάστε κύριοι Joe Biden, Nancy Pelosi κ.λ.π. αφού η παράταξη σας κέρδισε και πλέον από μεθαύριο θα είστε οι κυβερνήτες της Αμερικής... Εκ των πραγμάτων διαφαίνεται να είναι η πιο υποβαθμισμένη παρουσίαση της τελετής για την ανάληψη του αξιώματος του Προέδρου της Αμερικής απ' τον κ. Biden μιας και  δεν θα υπάρχει κόσμος στον ανάλογα περιβάλλοντα χώρο ως είθισται σε κάθε ορκωμοσία του νέου προέδρου παρά μόνο η ορκωμοσία να γίνει σε κλειστό χώρο με χολιγουντιανή σκηνοθεσία . 
Τι φοβάστε λοιπόν; Μήπως επειδή διαφάνηκε ότι πλέον στις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου του 2020 αποδείχθηκε η συμμετοχή ξένων δυνάμεων και συγκεκριμένα της Κίνας τουλάχιστον κάτι το οποίο δεν συνάδει με τους νόμους της Κοινοπολιτείας δηλαδή συνηγορεί στο να ακυρωθούν οι εκλογές και να αναλάβει ο στρατός προσωρινά προετοιμάζοντας το έδαφος για νέες εκλογές και ανάληψης εξουσίας μετά τις εκλογές.
Τι φοβάστε τις συλλήψεις ; Θα θέλαμε να δούμε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης τόσο της Αμερικής όσο και των υπολοίπων χωρών του κόσμου πως θα εκφραστούν άμα συμβεί κάτι ανάλογο (το οποίο έχει τις μεγαλύτερες πιθανότητες) βλέποντας πάλι στο τέλος τέλος για άλλη μια φορά να λάμψει η αλήθεια , να κερδίσει το φως και τέλος τέλος η δημοκρατία στην πολύπαθη Αμερική μιας και η τελευταία επηρεάζει τις πολιτικές εξελίξεις ανά την υφήλιο. Γνώμη μας ειναι ότι και πάλι θα συνεχίζει να ασκεί τα καθήκοντά του ως προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών ο άκρως πετυχημένος νυν Πρόεδρος της Αμερικής Dolald Trump στου οποίου η διακυβέρνηση των 4 ετών που είχε από το 2016 έως και το 2020 κατάφερε να μην δημιουργήσει πόλεμο με άλλα κράτη (και ήταν ο μοναδικός Πρόεδρος των Η.Π.Α. που το κατάφερε αυτό) , να ανορθώσει την οικονομία της κοινοπολιτείας και να μειώσει στο 95% τη μείωση των λαθρομεταναστών εντός αυτής. Γι αυτό και οι Αμερικάνοι συνειδησιακά τον ξανά ψήφισαν όπως θα αποδειχθεί με τα στοιχεία τα οποία υπάρχουν δίνοντας τον 12 εκατομμύρια ψήφους παραπάνω από την προηγούμενη εκλογή του, υπολειπόμενου με μεγάλη διαφορά του κ. Joe Biden.

Κώστας Βάνης

Εθνοφρουρά στο Καπιτώλιο

Nancy Pelosi 

Joe Biden






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters