Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020

ΤΟ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΣΤΕ...ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΛΗΘΕΥΕΙ! ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ : 5G ......ΚΑΙ ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ !!!

ΠηγήΟι επιστήμονες έχουν μελετήσει τα μικροκύματα που θα χρησιμοποιεί το 5G και έχουν βρει ότι αυτά τα μικροκύματα υψηλών συχνοτήτων ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ τους μικροοργανισμούς (antibiotic resistance development).

Ο κορωνοϊός ξεκίνησε από την πόλη WUHAN όταν εφάρμοσε 5G σε πλήρη ανάπτυξη....


Υπόψιν, ότι ο ανθρώπινος οργανισμός αποτελείται από πολλούς μικροοργανισμούς, ιούς, βακτήρια κτλ.

Αυτά πέραν των επιδράσεων της τοξικής ακτινοβολίας των μικροκυμάτων ..... αδυνατίζουν και αποδυναμώνουν την ικανότητα του οργανισμού για να ελέγξει και να καταπολεμήσει τον όποιο ιό ή βακτήριο, από τα πολλά που μπαίνουν στο σώμα μας κάθε μέρα.

Η αντίσταση των μικροοργανισμών στα φάρμακα, θεωρείται από τον ίδιο τον ΠΟΥ ως μια από τις μεγαλύτερες απειλές και προκλήσεις σήμερα και στο μέλλον για την ανθρώπινη υγεία. 
Προκαλεί χιλιάδες θανάτους και χρόνο με τον χρόνο το πρόβλημα αυξάνεται.

Πηγή

Μετάφραση αυτής της σελίδας σε Ελληνικά 

ποιες είναι οι επιπτώσεις τους στα βακτήρια: χιλιοστού κυμάτων ή ηλεκτρομαγνητικών πεδίων εξαιρετικά υψηλής συχνότητας στο περιβάλλον;

πληροφοριών Συγγραφέας

1
Ερευνητικό Ινστιτούτο Βιολογίας, Κρατικό Πανεπιστήμιο Ερεβάν, 0025, Ερεβάν, Αρμενία.
2
Τμήμα Μικροβιολογίας, φυτά και μικρόβια Βιοτεχνολογίας, Κρατικό Πανεπιστήμιο Ερεβάν, 1 Α Manoogian Str, 0025, Ερεβάν, Αρμενία.
3
Ερευνητικό Ινστιτούτο Βιολογίας, Κρατικό Πανεπιστήμιο Ερεβάν, 0025, Ερεβάν, Αρμενία. Trchounian@ysu.am.
4
Τμήμα Μικροβιολογίας, φυτά και μικρόβια Βιοτεχνολογίας, Κρατικό Πανεπιστήμιο Ερεβάν, 1 Α Manoogian Str, 0025, Ερεβάν, Αρμενία. Trchounian@ysu.am.

Αφηρημένη

Χιλιοστόμετρο κύματα (MMW) ή ηλεκτρομαγνητικά πεδία εξαιρετικά υψηλές συχνότητες σε χαμηλή ένταση είναι ένα νέο περιβαλλοντικό παράγοντα, το επίπεδο της οποίας αυξάνεται καθώς η τεχνολογία των προτέρων. Είναι ενδιαφέρον το γεγονός ότι τα βακτήρια και άλλα κύτταρα θα μπορούσαν να επικοινωνούν μεταξύ τους μέσω ηλεκτρομαγνητικού πεδίου της υπο-εξαιρετικά υψηλή περιοχή συχνοτήτων. Αυτά MMW επηρεάζονται Escherichia coli και πολλά άλλα βακτήρια, κυρίως καταθλιπτική ανάπτυξή τους και την αλλαγή ιδιοτήτων και τη δραστηριότητα. Αυτά τα αποτελέσματα ήταν μη-θερμική και εξαρτάται από διαφορετικούς παράγοντες. Οι σημαντικές κυτταρικούς στόχους για επιδράσεις MMW θα μπορούσε να είναι το νερό, κυτταρική μεμβράνη του πλάσματος, και γονιδιώματος. Το μοντέλο για την αλληλεπίδραση MMW με βακτήρια προτείνεται? ένας ρόλος της μεμβράνης σχετιζόμενη πρωτονίων FOF1-ΑΤΡάσης, ένζυμο κλειδί της βιοενεργειακού ενδιαφέρον, προτείνεται. Οι συνέπειες της αλληλεπίδρασης MMW με βακτήρια είναι οι αλλαγές στην ευαισθησία τους σε διαφορετικές βιολογικώς δραστικές χημικές ουσίες, συμπεριλαμβανομένων των αντιβιοτικών. Τα νέα δεδομένα για τις επιδράσεις MMW για βακτήρια και την ευαισθησία τους σε διάφορα αντιβιοτικά παρουσιάζονται και συζητούνται? Η συνδυασμένη δράση των MMW και αντιβιοτικών προέκυψε με περισσότερη ισχυρή εφέ. Αυτά τα αποτελέσματα είναι σημαντικά για την κατανόηση αλλάξει μεταβολικές οδούς και να διακρίνουν το ρόλο των βακτηρίων στο περιβάλλον? θα μπορούσαν να οδηγούν σε μικροβιακής αντοχής σε βακτήρια. Τα αποτελέσματα μπορεί να έχει εφαρμογές στην ανάπτυξη της τεχνικής, θεραπευτικές πρακτικές, και τεχνολογία προστασίας των τροφίμων. Η συνδυασμένη δράση των MMW και αντιβιοτικών προέκυψε με περισσότερη ισχυρή εφέ. Αυτά τα αποτελέσματα είναι σημαντικά για την κατανόηση αλλάξει μεταβολικές οδούς και να διακρίνουν το ρόλο των βακτηρίων στο περιβάλλον? θα μπορούσαν να οδηγούν σε μικροβιακής αντοχής σε βακτήρια. Τα αποτελέσματα μπορεί να έχει εφαρμογές στην ανάπτυξη της τεχνικής, θεραπευτικές πρακτικές, και τεχνολογία προστασίας των τροφίμων. Η συνδυασμένη δράση των MMW και αντιβιοτικών προέκυψε με περισσότερη ισχυρή εφέ. Αυτά τα αποτελέσματα είναι σημαντικά για την κατανόηση αλλάξει μεταβολικές οδούς και να διακρίνουν το ρόλο των βακτηρίων στο περιβάλλον? θα μπορούσαν να οδηγούν σε μικροβιακής αντοχής σε βακτήρια. Τα αποτελέσματα μπορεί να έχει εφαρμογές στην ανάπτυξη της τεχνικής, θεραπευτικές πρακτικές, και τεχνολογία προστασίας των τροφίμων.

Harry Violaris

Πηγή

https://ygeia-sos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters