Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020

NOTHING CAN STOP WHAT'S COMING Τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει οτι έρχεται

Nicos Kastanias Εναλλακτικές ειδήσεις για λίγους.
Αυτές τις στιγμές διεξάγεται μια μεγάλη μάχη στον πλανήτη, μεταξύ των Δυνάμεων της Αντίστασης και της Cabal

H Cabal διασπείροντας τον ιό σε παγκόσμια κλίμακα, καθηλώνει κυβερνήσεις και υπηκόους στην μάχη κατά της λοίμωξης, ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να προκαλέσει την ανεξέλεγκτη πτώση του υφιστάμενου χρηματοπιστωτικού συστήματος, ελπίζοντας με το παγκόσμιο χάος που θα προκληθεί, να θέσει εκ νέου την κατάσταση υπό τον έλεγχο της, έχοντας έτοιμο ένα νέο άδικο χρηματοπιστωτικό σύστημα προς εφαρμογή..


Μόνο που έπεσε έξω στον σχεδιασμό της, αφού οι Δυνάμεις της Αντίστασης έχουν θέσει υπό έλεγχο την κατάρρευση του χρηματοπιστωτικού συστήματος, που επίσης επιθυμούν να συμβεί, αλλά με ομαλό τρόπο προς αποφυγή του χάους, έχοντας και αυτές, με την βοήθεια των Φωτεινών Δυνάμεων, έτοιμο δικό τους σχέδιο εφαρμογής μιας νέας δίκαιης παγκόσμιας οικονομίας, που θα βασίζεται στον χρυσό.

Η λεγόμενη Federal Reserve αδυνατεί πλέον να λειτουργήσει υπέρ της Cabal, ενώ τα "Λευκά Καπέλα" θεωρούν πως βέβαιος πρόεδρος τον επόμενο χρόνο θα είναι πάλι ο Τραμπ, ο οποίος με την νέα του θητεία θα εξαπολύσει κύμα συλλήψεων κατά των παιδεραστών και των σατανιστών, εξουδετερώνοντας πλήρως τον μηχανισμό της Cabal. Ταυτόχρονα με την συνεργασία των άλλων μεγάλων κυβερνήσεων, η ανθρωπότητα θα αποκτήσει τις κρυμμένες τεχνολογίες που της ανήκουν, οι οποίες θα κάνουν την ζωή των ανθρώπων πιο εύκολη και ευτυχισμένη..


https://www.facebook.com/photo.php

Εναλλακτική είδηση για λίγους:

- Καλώ τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλτ Τραμπ, όπως σταματήσει τις έρευνες για την δημιουργία εμβολίου που είναι χρονοβόρες και να ζητήσει απευθείας βοήθεια από τον Πούτιν, γιατί οι Ρώσοι διαθέτουν την τεχνολογία να εξοντώσουν τον ιό και κάθε ιό.

Με τις προχωρημένης τεχνολογίας βιο-ενεργειακές συσκευές διαφόρων συχνοτήτων που διαθέτουν, όχι μόνον μπορούν να εξοντώσουν χωρίς επιπλοκές τον ιό σε ένα άτομο, αλλά σε μεγάλο αριθμό ατόμων ταυτόχρονα και να καλύψουν ευρείες γεωγραφικές περιοχές!

Robert David Steele

Blog of Robert David Steele, former CIA spy who is also the founder of the Marine Corps Intelligence Activity, the leader of the Open Source Intelligence movement, and the most published intelligence reformer in the English language -- two of his eight books have Forewords from US Senators themselves Chairmen of the Senate Select Committee on Intelligence. Learn more about him at https://robertdavidsteele.com




Nicos Kastanias
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ BENJAMIN FULFORD
https://benjaminfulford.net/

9 Mαρτίου 2020
Οι προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο ακυρώθηκαν Κατασκεύασαν πανδημίες στην παγκόσμια κυβέρνηση
Από τον Μπέντζαμιν Φούλφορντ Εβδομαδιαίες αναφορές 273 Σχόλια

Η ελεγχόμενη κατεδάφιση του οικονομικού συστήματος της μαύρης Khazarian είναι πλέον ορατή για όλους. Η πτώση των τιμών πετρελαίου κατά 30%, η κατάρρευση των αγορών μετοχών και ομολόγων και το πάγωμα των παγκόσμιων ταξιδιωτικών και εμπορικών συναλλαγών είναι όλα ενορχηστρωμένα σε συνδυασμό με μια ψεύτικη πανδημία, επιβεβαιώνουν πολλαπλές πηγές. Η πανδημία, η οποία είναι ως επί το πλείστον μια εκδήλωση των μέσων ενημέρωσης, και η οικονομική κατάρρευση, η οποία είναι πραγματική, είναι η κάλυψη που χρησιμοποιείται για την εισαγωγή σε μια παγκόσμια δημοκρατία, όλες οι πηγές του P3 Freemason, Illuminati και της CIA επιβεβαιώνουν. Η εκδήλωση έναυσμα ήταν η προεπιλογή στις 16 Φεβ ου της Εταιρικής κυβέρνηση των ΗΠΑ, λένε.

Ο στόχος αυτής της ελεγχόμενης κατεδάφισης είναι να αφαιρέσει τους Σατανά-λατρευτικούς, γενοκτονικούς εγκληματίες από την κορυφή της παγκόσμιας δύναμης, το Πεντάγωνο και άλλες πηγές λένε. Αυτό θα επιτρέψει την απελευθέρωση της απαγορευμένης τεχνολογίας και θα εισάγει μια νέα εποχή θαύματος, προσθέτουν. Για παράδειγμα, η γήρανση θα είναι σύντομα μια θεραπευτική κατάσταση, λένε οι πηγές.

Για να καταστεί αυτό δυνατό, μια κυρίαρχη τάξη που προσπαθεί να μας σκοτώσει με πανδημίες, καρκινογόνους παράγοντες, πόλεμο κλπ., Συστηματικά κυνηγείται και οδηγείται στη δικαιοσύνη, προσθέτουν. Εκπονούν:

"Τα αμερικανικά στρατεύματα που αποστέλλονται στην Ευρώπη για μια άσκηση του ΝΑΤΟ μπορούν επίσης να συμμετάσχουν σε συλλήψεις σιωνιστικών και βαθιά κρατικών περιουσιακών στοιχείων όχι μόνο στην Ελβετία αλλά στις Βρυξέλλες, την Αμβέρσα, το Βερολίνο, το Παρίσι, το Άμστερνταμ και το Λονδίνο".

Εν τω μεταξύ, οι προεδρικές εκλογές έχουν ήδη εκφυλιστεί σε μια φάρσα με την υποψηφιότητα του Δημοκρατικού να κλαπεί προφανώς για ένα γεροντικό, διεφθαρμένο Τζο Μπάιντεν. Εδώ είναι ένα παράδειγμα της ανοησίας που ο Μπαίντεν έρχεται:
"Αν θέλετε να ορίσετε έναν Δημοκρατικό, ένας διά βίου Δημοκρατικός, ένας υπερήφανος Δημοκρατικός, ένας Δημοκρατικός Obiden-Bama, θα έρθει μαζί μας". διαφήμιση
Μια πηγή της CIA συνόψισε την κατάσταση με αυτόν τον τρόπο:

"Το Trump πρόκειται να είναι ο επόμενος πρόεδρος, καθώς θα δηλώσει τον στρατιωτικό νόμο, για να προστατεύσει τους ανθρώπους φυσικά. Εκτιμάται ότι το 70% των Αμερικανών θα επηρεαστεί. Θα ακυρώσει τις εκλογές. Μπορεί να είναι ο τελευταίος Πρόεδρος; Έχει επίγνωση αυτού του ελιγμού για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τα κυριώτικα αρχίζουν να πέφτουν. "

Ο αριθμός των σφραγισμένων κατηγοριών στις ΗΠΑ είναι πλέον κοντά σε 160.000 και 1.613 κατηγορούμενοι έχουν πραγματικά ενεργήσει. Έτσι τώρα φαίνεται ότι πολλοί από αυτούς τους εταιρικούς απατεώνες τελικά θα καταλήξουν στη φυλακή όπου ανήκουν.

Υπήρξε επίσης ένας αριθμός ρεκόρ των εταιρικών αφεντικών που εγκατέλειψαν ή έχασαν τις δουλειές τους από τον Ιανουάριο. Μια πηγή NSA επεξεργαστεί λέγοντας, "Ο Πρόεδρος έχει διατάξει μια πλήρη κλίμακα έρευνα όλων των επικοινωνιών.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters