Δευτέρα 12 Απριλίου 2021

Πώς συνδέουν τις κακές μυστικές υπόγειες πόλεις

Γνωρίζω ότι πολλοί άνθρωποι παλεύουν με την ιδέα ότι υπάρχουν τεράστια συστήματα σήραγγας σε όλο τον κόσμο, υπόγεια που συνδέουν μυστικές υπόγειες πόλεις.
Υπάρχουν πάνω από 10.000 βαθιές υπόγειες στρατιωτικές βάσεις σε ολόκληρη τη γη. Τώρα, πάρτε το κεφάλι σας γύρω από αυτό… υπάρχουν περισσότερα από 161.000 χιλιόμετρα (100.000 μίλια) τούνελ που τα συνδέουν!
Θα μπορούσε αυτό να είναι αλήθεια;
Αρχικά θα είχαν σκαφτεί με το χέρι χρησιμοποιώντας δουλεμπόριο. Θα ήταν πολύ αργό σε σύγκριση με το πώς γίνεται αυτές τις μέρες.

Οι σήραγγες έχουν χτιστεί πάνω από εκατοντάδες, ακόμη και χιλιάδες χρόνια ... έτσι δεν συνέβη μια μέρα στην άλλη. Αλλά αυτές τις μέρες, αυτοί οι κακοί άνθρωποι έχουν μυστικές μεθόδους οικοδόμησης που αψηφούν τη φαντασία.


Εδώ είναι μια μηχανή βαρετή σήραγγας, και όπως μπορείτε να δείτε, είναι τερατώδης, ειδικά όταν θεωρείτε τους ανθρώπους που στέκονται μπροστά του. Έχουν επίσης διάφορα μεγέθη, ανάλογα με τη δουλειά που επιθυμούν να κάνουν.
Το Tunnel Boring Machines χρησιμοποιεί πυρηνική τεχνολογία που ονομάζεται «subterrene». Λιώνει το βράχο σε θερμοκρασίες που φτάνουν τους 1.570 βαθμούς Κέλβιν = 1296.85 βαθμούς Κελσίου = 2366.33 βαθμούς Φαρενάιτ

Το κόστος ενός μόνο το 1970 ήταν 850 εκατομμύρια δολάρια - δεν ξέρω τι κοστίζει αυτή τη στιγμή.
Αυτό το μηχάνημα μπορεί να ανασκαφεί γρήγορα μέσω του βράχου, λιώνοντας το και χρησιμοποιεί τον ίδιο τον βράχο ως μέρος του καυσίμου. Καθώς σκάβει, σχηματίζει μια λεία γυάλινη επιφάνεια γύρω από τις άκρες της σήραγγας.


Μπορείτε να αναζητήσετε διάφορα διπλώματα ευρεσιτεχνίας για αυτά τα μηχανήματα.
Έχουν χτίσει τεράστιες πόλεις, πολλές φορές πόλη πάνω από την πόλη. Έχω ακούσει ότι θα μπορούσαν να είναι οκτώ πόλεις χτισμένες το ένα πάνω στο άλλο, αλλά χωρίστηκαν με ένα χιλιόμετρο ή περισσότερο από τη γη.
Οι πόλεις δεν είναι καθόλου μπουντρούμια. Έχουν κτίρια για οτιδήποτε θα χρησιμοποιούσαμε κτίρια πάνω από το έδαφος. Αυτές είναι όμορφες πόλεις με λίμνες, ζώα, πουλιά και φυτά, χρησιμοποιώντας ολογράμματα για να δημιουργήσουν το αποτέλεσμα ενός ουρανού πάνω.
Θα βρείτε εκεί μονάδες αποθήκευσης καυσίμων, δεξαμενές νερού, εστιατόρια, ιατρικές εγκαταστάσεις, αποθήκευση κάθε ταινίας και τηλεοπτικής σειράς που έγινε ποτέ. Η λίστα συνεχίζει και συνεχίζει. Απλώς σκεφτείτε τι έχουμε «επάνω εδώ» και το έχουν αναπαραγάγει «εκεί κάτω»!


Σε τι χρησιμεύουν;
Οι λόγοι για τη χρήση τους δεν είναι τόσο όμορφοι… γενετικοί πειραματισμοί, μύλοι κλώνων, έρευνα ελέγχου μυαλού. Αποθήκευση εξελιγμένης τεχνολογίας υπερ-ανθρώπινου μυαλού ελέγχου, προηγμένων στρατιωτικών όπλων και χειρισμών καιρού.
Και… παιδιά που δεν έχουν δει ποτέ ποτέ το φως της ημέρας… πολλές γενιές από αυτά… χρησιμοποιούνται σε σατανικές τελετές και σε πολλά άγνωστα πράγματα.
Πολλά από αυτά είναι κοντά σε σιδηροδρόμους και έχουν εισόδους στις οποίες μπορούν να οδηγούν φορτηγά. Μερικές από τις εισόδους για φορτηγά προστατεύονται από ολογράμματα, έτσι ώστε να μοιάζουν με την πλευρά ενός βουνού, αλλά επιτρέπουν στα οχήματα να οδηγούν κατευθείαν μέσα από αυτά. Το άκουσα να περιγράφεται από έναν συνάδελφο που ακολούθησε ένα μεγάλο φορτηγό πάνω σε ένα βουνό και το είδε να εξαφανίζεται μπροστά στα μάτια του!
Αυτές οι βάσεις δεν είναι φθηνές. Αυτή τη στιγμή καταναλώνουν 1,25 τρισεκατομμύρια δολάρια ετησίως προερχόμενα από έναν «μαύρο προϋπολογισμό».
Το NWO βρισκόταν στα τελικά στάδια του σατανικού σχεδίου τους, το οποίο ήταν να μειώσει τον σημερινό παγκόσμιο πληθυσμό κατά 80-90% και να έχει πλήρη και πλήρη έλεγχο ή τα υπόλοιπα άτομα.
Ακριβώς στο Nick of Time
Ακριβώς στο «nick of time» ή στην «ενδέκατη ώρα»… μπείτε στον Πρόεδρο Trump! Η NWO, η ελίτ, οι σφαιρικές λίστες, και η καλλίτσα… τους λένε ό, τι σου αρέσει, εργάζονται για αμέτρητες γενιές για να υλοποιήσουν το κακό τους σχέδιο.
Όσο περισσότερο ακούω, τόσο περισσότερο συνειδητοποιώ ότι μόλις χάσαμε το «δέρμα των δοντιών μας»!
Ο Πρόεδρος Τραμπ, μαζί με τη Συμμαχία, ή μια 8.000 ισχυρή ομάδα που συνεργάζεται μαζί του, άρχισαν αμέσως να καθαρίζουν το βάλτο… ένα πολύ, πολύ βρώμικο βάλτο αποδείχθηκε.
Ζούμε πραγματικά στη Βιβλική εποχή. πρέπει να έχουμε επίγνωση του αγώνα που διεξάγεται τώρα με επικεφαλής τον ίδιο τον Ιησού Χριστό. Βεβαιωθείτε ότι είστε στη νικήτρια ομάδα!
Πολλοί άνθρωποι είναι ειλικρινείς για να νικήσουν το NWO, αλλά ο μόνος πραγματικός τρόπος είναι να αποκαλύψετε, να εκθέσετε και να ειδοποιήσετε τους ανθρώπους του κόσμου για ό, τι συμβαίνει κάτω από την επιφάνεια της γης.
Περισσότεροι από 3.000 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί επειδή προσπαθούν να αποκαλύψουν τι συμβαίνει σε αυτές τις υπόγειες βάσεις. Είναι βασικά μια θανατική ποινή όταν πλησιάζετε πολύ στα σχέδια του NWO.

Μαγνητικά αιωρούμενα τρένα
Πολλά από τα άλατα συνδέονται μέσω μιας εθνικής οδού σηράγγων που χρησιμοποιούν τρένα μαγνητολεβίτων που κατασκευάζονται από την Krupp στη Γερμανία. Ο αέρας εκκενώνεται από αυτές τις σήραγγες για να εξαλείψει την αντίσταση του ανέμου και λόγω του συστήματος μαγνητικής πρόωσης αυτά τα τρένα είναι ικανά για ταχύτητες περισσότερο από το MACH2.
Δεδομένου ότι το γράψιμο δεν είναι εύκολο να διαβαστεί, επιτρέψτε μου να σας πω τι λέει:
Αριστερή πλευρά:
Μαγνητικά ανυψωμένα τρένα
Η δεξιά πλευρά:
Άξονας συντήρησης
Τμήμα κύριας σήραγγας
Μαγνητική τροχιά
τροχιά έκτακτης ανάγκης
Δύναμη ελαστικό
Αγκύρωση πρόσδεσης
Τι σημαίνει το MACH2;
Όπως διαμορφώνεται στο Διεθνές Πρότυπο Ατμόσφαιρα, ξηρό αέρα σε μέση στάθμη θάλασσας, τυπική θερμοκρασία 15 ° C (59 ° F), η ταχύτητα του ήχου είναι 340,3 μέτρα ανά δευτερόλεπτο (1,116,5 ft / s)
Mach 2 = διπλάσια απόσταση ήχου. Έτσι, 340,3 μέτρα ανά δευτερόλεπτο θα ήταν 680 μέτρα ανά δευτερόλεπτο. Αυτό ισοδυναμεί με περίπου 1522 μίλια / ώρα ή 2019,727 χλμ / ώρα!
Πηγαίνουν «περισσότερο από το MACH 2!»
Αυτή είναι η τεχνολογία που δεν έχουμε τη χρήση του παραπάνω εδάφους. Μπορείτε ακόμη να φανταστείτε ότι ταξιδεύετε με ταχύτητα μεγαλύτερη από 2000 χλμ / ώρα; Δεν μπορώ!
Οι εικόνες και οι πληροφορίες λήφθηκαν από αυτό το παραπάνω βίντεο με το Gene Decode. Σας προτείνω να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να παρακολουθήσετε εάν υπάρχει πολύ περισσότερο να δείτε.
Ελπίζω λοιπόν αυτό να απαντήσει τουλάχιστον σε μερικές ερωτήσεις σχετικά με το πώς συνδέουν μεταξύ τους κακές μυστικές υπόγειες πόλεις. Μπορεί να μην είναι ο μόνος τρόπος που ξέρω ότι μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις αποστολές μας για να μεταβούν από λιμάνι σε λιμάνι με μεγάλα εμπορευματοκιβώτια γεμάτα αναρίθμητα αντικείμενα. Κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο θα μπορείτε να μάθετε πολλά περισσότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters