Κυριακή 11 Ιουλίου 2021

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ απο τον Giannis Spyrou 10/07/21

ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕ, ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΛΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!
ΞΕΚΙΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΡΑΝ, ΟΠΟΥ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΟΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΙΡΑΝ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΡΗΞΗ ΣΗΜΕΙΩΘΗΚΕ ΣΕ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟ ΚΤΙΡΙΟ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΡΑΔΙΟ/ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟΥ ΙΡΑΝ!! ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ… ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ!!


ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ ΚΟΚΚΙΝΑ ΧΑΠΙΑ. ΕΤΣΙ. ΣΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΤΑΚΕΡ ΚΑΡΛΣΟΝ, Ο ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΜΙΛΗΣΕ ΑΝΟΙΚΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΡΑΜΠ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟ 2016, ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΤΟΝ ΚΟΒΙΝΤ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ.

 
  
 

ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΚΕΡ, ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΕ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ Ο ΒΥΕ-ΝΤΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ!!

 
 

ΕΠΙΣΗΣ, ΧΘΕΣ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΤΕΞΑΣ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΤΡΑΜΠ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΑΚΛΟΝΗΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΔΙΕΛΥΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΗΠΑ! ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ:

Ο Τραμπ Τζούνιορ ξεκίνησε τις χωρίς-κείμενο παρατηρήσεις του την Παρασκευή λέγοντας πως ο πατέρας του, Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, ήταν «σωστός» για «όλα», επισημαίνοντας τη θεωρία διαρροής εργαστηριακού ιού που απορρίφθηκε ευρέως από τους Δημοκρατικούς και μέλη των μέσων ενημέρωσης πέρυσι.
"Σε ποιο χρονικό σημείο, σε αυτά τα μυαλά ηλιθίων, δεν ξέρω, η θεωρία διαρροής εργαστηρίου Wuhan δεν είναι το πιο εύλογο επιχείρημα το 2020;" Ο Τραμπ Τζούνιορ κορόιδεψε τους αρνητές εργαστηριακών διαρροών, προκαλώντας γέλιο στο κοινό.
"Μην γελάτε – θα σας ακυρώσουν.
Συγχαρητήρια
", είπε ο Trump Jr. «Γελώντας, θα σας πετάξουν από κάθε πλατφόρμα κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, θα απομακρυνόσασταν από μια δουλειά με επιστημονικό περιεχόμενο επειδή, ξέρετε, η επιστήμη δεν ακολουθεί πλέον τους κανόνες της φυσικής, σωστά;
Δεν ακολουθούν τα μαθηματικά, ακολουθούν τα αφήγημα που υπαγορεύει το CNN επειδή είναι σε θέση να «μαγειρέψει» τους κανόνες της φυσικής."
Ο Τραμπ Τζούνιορ θρήνησε το γεγονός ότι «ο κόσμος πηγαίνει στην κόλαση» υπό την κυβέρνηση Μπάιντεν, επισημαίνοντας την αύξηση των τιμών του φυσικού αερίου.
Χτύπησε το tweet του Λευκού Οίκου σχετικά με την εξοικονόμηση 16 σεντ από το φετινό μπάρμπεκιου της 4ης Ιουλίου.
Πήρε σβάρνα την Γραμματέα Τύπου του Λευκού Οίκου Τζεν Ψάκι για τη προώθηση της «αφήγησης» ότι ήταν Ρεπουμπλικάνοι, όχι Δημοκρατικοί, που τάσσονται υπέρ της «απόσυρση χρηματοδότησης της αστυνομίας».
"Η Τζεν Ψάκι μου είπε, έτσι πρέπει να είναι αλήθεια!" φώναξε.
"Είναι αλήθεια ή το είδατε στο CNN;" Έβαλε φωτιά στα μέσα ενημέρωσης λέγοντας ότι η «απόδειξη» ότι ο Πρόεδρος Μπάιντεν «δεν τα έχει χάσει» ή «δεν έχει άνοια» φαίνεται από τα σχόλια του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, που τον αποκάλεσε «έξυπνο».
"Δεν ξέρω. Θα βγω με ένα άκρο εδώ και θα πω αν ήταν ο Ντόναλντ Τραμπ αυτός που είπε ο Βλαντιμίρ Πούτιν έξυπνο, θα ήταν μια ελαφρώς διαφορετική απάντηση (από τα ΜΜΕ)", δήλωσε ο Τραμπ Τζούνιορ στο πλήθος. "Σκεφτήκατε ποτέ ότι ίσως ο Βλαντ είναι ενθουσιασμένος που διαπραγματεύεται με έναν χαζό;
"Η Αμερική πρώτα κατέβηκε στην τουαλέτα με αυτούς τους ανθρώπους της διοίκησης, εντάξει;
Ο Τραμπ νεώτερος κατηγόρησε τους «προπαγανδιστές» στα μέσα μαζικής ενημέρωσης για «κάθε συνωμοσία». Θυμηθείτε, εσείς ακυρώνεστε επειδή είστε συνωμοσιολόγοι.
Τους δημιούργησαν, τους ώθησαν και όμως δεν υπάρχει λογοδοσία", είπε στο κοινό.
"Αλλά σήμερα, το 2021, όλοι γνωρίζουμε ότι η διαφορά μεταξύ μιας θεωρίας συνωμοσίας και της αλήθειας είναι περίπου έξι μήνες.".
Ο Τραμπ νεώτερος έπειτα στόχευσε τον επικεφαλής ιατρικό σύμβουλο του Λευκού Οίκου Δρ Άντονι Φάουτσι, αποκαλώντας τον «γραφειοκράτη σε εργαστηριακό παλτό».
"Ο Fauci είναι καλύτερος στο μπέιζμπολ απ 'ό, τι είναι στην επιστήμη, εντάξει;".
Επιτέθηκε στον Χάντερ Μπάιντεν για τα ρατσιστικά του που εμφανίστηκαν στον «φορητό υπολογιστή του από την κόλαση», καθώς και για την πρόσφατα λανσαρισμένη καλλιτεχνική παράσταση των έργων ζωγραφικής του, η οποία εκπέμπει ανησυχίες για θέματα ηθικής.
"Πώς παίρνουμε αυτό που θέλουμε από το Δημοκρατικό Κόμμα; Απλά αγοράστε την τέχνη του Χάντερ", ο Trump Jr. χτύπησε τον γιο του προέδρου.
"Τι πιστεύετε ότι θα ήταν η αντίδραση των μέσων ενημέρωσης αν εγώ κάπνιζα τυρί παρμεζάνα;
" Σας υπόσχομαι ότι δεν θα ήταν αυτό που είδαμε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Θα ήταν λίγο διαφορετικό. Και μετά το λέω αυτό και λένε «Ω, κάνεις διασκέδαση με ανθρώπους με εθισμό»…
Κατανοώ εντελώς τον εθισμό. Είναι τρομερό.
Όλοι γνωρίζουμε ανθρώπους που έχουν υποφέρει από αυτό.
Δεν σας απαλλάσσει από το να είστε απόλυτα σκουπίδια σε κάθε άλλη πτυχή της ζωής σας.
Δεν σας απαλλάσσει από την πώληση πρόσβασης στα υψηλότερα επίπεδα διακυβέρνησης.
Δεν σας απαλλάσσει από το να πουλήσετε τη χώρα σας.
Δεν σας απαλλάσσει από, δεν ξέρω, υποστήριξη παιδιών από το στριπτιζέζ που χτυπήσατε πριν από μερικά χρόνια…
Επειδή έχω την αίσθηση ότι αν ήμουν εγώ, Δεν θα είμαι απαλλαγμένος».
Έκλεισε λέγοντας «Μείνετε στον αγώνα.
Μείνετε στο παιχνίδι.
Βεβαιωθείτε ότι έχετε εμπλακεί.
Βεβαιωθείτε ότι έχετε αυτές τις συνομιλίες με τους φίλους σας.
Μην αφήσετε αυτό να γλιστρήσει", είπε ο Τραμπ Τζούνιορ.
"Σας χρειαζόμαστε εκεί μαζί μας ...
Θα συνεχίσουμε να είμαστε σε αυτόν τον αγώνα όσο και εσείς".

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΤΡΑΜΠ!! Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΔΩ:


ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ, ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΤΥΠΟΥ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΡΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ!!!
ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΚΙΟΥ, ΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΦΛΥΝΝ, ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΡΑΛΛΥ ΚΑΙ ΜΙΛΑ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΖΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ 6Η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ!!
ΕΔΩ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΤΟΣΟ ΑΣΧΗΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΙΟΥ!!!
ΦΟΒΟΣ!! ΠΑΙΝΚΟΣ!!! ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ, Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ!!


ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΜΙ6, ΟΠΟΥ ΞΟΔΕΨΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΔΙΚΤΥΟ «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ» ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΟΝ ΑΣΣΑΝΤ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΑΝΤΙ-ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΑΙΜΑ ΧΥΘΗΚΕ…

Ο ΤΡΑΜΠ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕ, ΤΡΑΒΗΞΕ ΤΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΦΡΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕ ΤΗΝ ΣΟΥΠΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ!!
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ!! ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΝ ΜΟΝΟ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!
ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑ, ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗΣ ΝΟΘΕΙΑΣ!
ΗΔΗ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΑ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 10.300 ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΨΗΦΟΙ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, ΟΠΩΣ ΟΦΕΙΛΑΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ!!! ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕΤΡΑΜΕ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!

Ο ΣΤΟΡΜ ΑΝΕΦΕΡΕ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΣΤ ΤΟΥ ΟΤΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΙΖΟΝΑ ΣΤΙΣ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ il Donaldo Trumpo, ΜΕ ΘΕΜΑ: «ΡΑΛΛΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΣ!!»

ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ! Ο ΤΡΑΜΠ ΕΧΕΙ 120 ΜΥΣΤΙΚΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΝΑΕΡΙΑ ΜΕΣΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ.
ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30 ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΡΑΛΛΥ ΕΩΣ 5.000 ΜΥΣΤΙΚΟΙ ΑΠΛΩΝΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑ!! ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΒΥΕ-ΝΤΕΝ ΕΧΕΙ 2 Μ3 5 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ, ΜΕ 25 ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ «ΠΛΑΚΑΣ» ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΠΑΛΙΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ!! ΕΙΠΑΜΕ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ!!!

ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΤΟΠΙΣΑ 4 ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ.

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΟΥΙΤ ΤΟΥ ΥΠ. ΑΜΥΝΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΟΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ! ΟΙ ΗΜΕΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΤΕΤΟΙΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΟΠΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΟΥ ΜΑΣ!

Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΟΥΙΤ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
-ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ, ΑΠΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΣΤΟ ΦΩΣ
- ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΥΝΑΤΟΙ
-ΣΗΜΑ 5:5, ΕΛΕΓΧΟΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ!

Η 3Η ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΓΚΡΑΣΛΕΥ, ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΤΟΥΙΤ ΤΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΙΣΤΑΓΚΡΑΜ, ΟΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΟΥ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΝΤΡΟΠ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ:
-[ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ] ΘΕΡΙΣΜΟΣ
-5:5 (ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΛΗΨΗΣ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ)
-Η ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΕΦΤΑΣΕ
ΕΠΙΣΗΣ, ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: «ΘΑ ΑΝΑΔΥΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ»!! ΣΗΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΚΑΘΩΣ, ΟΠΩΣ ΑΝΕΦΕΡΑ ΚΑΙ ΧΘΕΣ, ΟΙ ΚΙΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ, ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΓΚΡΑΣΛΕΥ!!

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΑΟΡΑΤΟ ΝΕ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΙΚΟ Β-21 ΠΟΥ ΣΤΟ ΝΤΡΟΠ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ 2 ΕΤΩΝ ΔΕΛΤΑ!!Τ
ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ: «ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΡΑΜΠ», ΕΝΩ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ Η ΦΡΑΣΗ «ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΥΡΗΝΙΚΟ (ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ)» ΠΟΥ ΤΗ ΘΕΩΡΩ ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΗ ΣΤΗΝ ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ.

ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ. ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΗ ΓΑΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ, ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΣΤΕ, ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΗΡΕΜΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΣΑΣ! ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΤΟ ΦΩΣ ΣΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters