Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021

Χειρουργός που εξέτασε τον εγκέφαλο 18χρονης Ιταλίδας, θύματος εμβολιασμού :"Δεν έχετε ξαναδεί κάτι τέτοιο.Δεν είναι φυσιολογικό".

 

Η Camilla Canepa χειρουργήθηκε από τον Gianluigi Zona, διευθυντή της νευροχειρουργικής και νευροτραυματολογικής κλινικής του

νοσοκομείου San Martino: "Δεν είχα δει ποτέ έναν εγκέφαλο που να έχει προσβληθεί από μια τόσο εκτεταμένη και σοβαρή θρόμβωση".

Ο νευροχειρουργός που είχε βάρδια στο San Martino εκείνο το βράδυ ήταν ο Alessandro d'Andrea, ο οποίος κάλεσε επίσης τον επικεφαλής ιατρό στο πλευρό του στο χειρουργικό τραπέζι. "Αποφασίσαμε να κάνουμε κρανιοτομή αποσυμπίεσης, κατά την οποία ανοίγεται το κρανίο για να ανακουφιστεί η εσωτερική πίεση".

Ο Zona αφηγήθηκε την εμπειρία: "Όλες οι φλεβικές κόλποι ήταν φραγμένες με θρόμβους, ένα σενάριο που δεν έχω ξαναδεί στα πολλά χρόνια που ασχολούμαι με αυτό το επάγγελμα. Σκεφτείτε τον φλεβικό κόλπο ως το ποτάμι στη μέση μιας κοιλάδας όπου συγκλίνουν διάφορα ρεύματα. Εάν κατασκευαστεί ένα φράγμα στη μέση του υδατορεύματος, το ποτάμι διογκώνεται και οι παραπόταμοι δεν μπορούν πλέον να αποστραγγίσουν σε αυτό το σημείο, με αποτέλεσμα η πίεση να αυξάνεται προς τα πάνω.

"Δεν είμαι ούτε ιολόγος, ούτε επιδημιολόγος, ούτε ιατροδικαστής, αλλά δεδομένης της εικόνας που είδα στο κεφάλι της κοπέλας, είναι σαφές ότι έχουμε να κάνουμε με κάτι που δεν είναι φυσιολογικό".

Οι γονείς της 18χρονης που πέθανε, δήλωσαν στα μέσα ενημέρωσης: "Δεν είχε καμία ασθένεια". Την περασμένη εβδομάδα, ο εισαγγελέας της Γένοβας, ο οποίος συντονίζει τις συνεχιζόμενες έρευνες, θα δώσει εντολή στον ιατροδικαστή της Παβίας να διενεργήσει τη νεκροψία στη σορό της Camilla Canepa, της δεκαοκτάχρονης που πέθανε μετά το εμβόλιο. Το κορίτσι φέρεται να έπασχε από χρόνια ανεπάρκεια αιμοπεταλίων, μια "οικογενή αυτοάνοση θρομβοπενία". Αυτό έμαθαν οι ερευνητές από τις πρώτες αναφορές των γιατρών.

Αλλά η οικογένεια του κοριτσιού, με τη βοήθεια του δικηγόρου Angelo Paone, είναι σταθερή σε αυτό το σημείο. "Η Καμίλα δεν είχε καμία ασθένεια", εξήγησε ο δικηγόρος τους. Υποστηρίζοντας τον ισχυρισμό τους, είναι δύο διαφορετικές αξονικές τομογραφίες. Είχε υποβληθεί στις δύο εξετάσεις και πήρε εξιτήριο μετά την πρώτη που δεν είχε δείξει την κατάσταση της θρόμβωσης σε εξέλιξη, αλλά μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο μετά τη δεύτερη που έδειξε ότι η υγεία της είχε τεθεί σε κίνδυνο.

 Το κορίτσι έφτασε στα επείγοντα περιστατικά του νοσοκομείου Lavagna στις 3 Ιουνίου, μόλις μια εβδομάδα μετά την ένεση της AstraZeneca. Παραπονέθηκε για έντονους πονοκεφάλους.

Η Canepa, η οποία καταγόταν από την πόλη Sestri Levante στη Λιγουρία, έλαβε το εμβόλιο κατά τη διάρκεια μιας "ανοικτής ημέρας" εμβολιασμού για νέους άνω των 18 ετών. Το εμβόλιο της AstraZeneca έχει εγκριθεί για όλες τις ηλικίες άνω των 18 ετών, αλλά στην Ιταλία συνιστάται μόνο για ηλικίες άνω των 60 ετών, λόγω των συνδέσεων με διάφορα κρούσματα θρόμβων αίματος σε νεότερα άτομα.

Η περίπτωση της Camilla έχει προκαλέσει ανησυχίες μεταξύ των νέων που προηγουμένως επιθυμούσαν να εμβολιαστούν για να αποκτήσουν το πράσινο πάσο ή το διαβατήριο εμβολιασμού που τους επιτρέπει να ταξιδεύουν και να παρακολουθούν μαζικές εκδηλώσεις.

 

 

 

ΠΗΓΗ 

ΠΗΓΗ 

http://sinomosiologos.blogspot.com




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters