Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021

Ο Κώδικας της Νυρεμβέργης εκθέτει τα εγκλήματα των Γκέιτς και του Φάουτσι

Ο αναγκαστικός εμβολιασμός παραβιάζει

τα καθιερωμένα ιατρικά πρότυπα που διέπουν τον πειραματισμό σε ανθρώπινα οντα.

Ο Alex Jones και ο Owen Shroyer αναλύουν πώς οι εντολές του εμβολίου και οι αναγκαστικοί εμβολιασμοί παραβιάζουν τον κώδικα της Νυρεμβέργης.

 

Διαβάστε τον παρακάτω κώδικα της Νυρεμβέργης, που δημιουργήθηκε μετά τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο:

    Η εθελοντική συγκατάθεση του ανθρώπινου υποκειμένου είναι απολύτως απαραίτητη. Αυτό σημαίνει ότι το εμπλεκόμενο άτομο πρέπει να έχει νομική ικανότητα να δώσει τη συγκατάθεσή του. πρέπει να είναι τοποθετημένη έτσι ώστε να μπορεί να ασκεί ελεύθερη δύναμη επιλογής, χωρίς την παρέμβαση οποιουδήποτε στοιχείου δύναμης, απάτης, εξαπάτησης, επιβολής, υπερβολικής προσέγγισης ή άλλης μορφής περιορισμού ή εξαναγκασμού και θα πρέπει να διαθέτει επαρκή γνώση και κατανόηση των στοιχείων του σχετικού αντικειμένου, ώστε να του επιτρέπει να λαμβάνει κατανόηση και φωτισμένη απόφαση.

    Αυτό το τελευταίο στοιχείο απαιτεί ότι πριν από την αποδοχή μιας θετικής απόφασης από το πειραματικό υποκείμενο πρέπει να του γνωστοποιηθεί η φύση, η διάρκεια και ο σκοπός του πειράματος. τη μέθοδο και τα μέσα με τα οποία πρέπει να διεξαχθεί · όλες τις ταλαιπωρίες και τους κινδύνους που αναμένεται εύλογα · και τις επιπτώσεις στην υγεία του ή στο άτομο που πιθανώς προέρχονται από τη συμμετοχή του στο πείραμα.

    Το καθήκον και η ευθύνη για την εξακρίβωση της ποιότητας της συγκατάθεσης βαρύνει κάθε άτομο που ξεκινά, διευθύνει ή συμμετέχει στο πείραμα. Είναι ένα προσωπικό καθήκον και ευθύνη που μπορεί να μην ανατεθεί σε άλλο με ατιμωρησία.

    Το πείραμα πρέπει να είναι τέτοιο ώστε να αποφέρει καρποφόρα αποτελέσματα για το καλό της κοινωνίας, χωρίς δυνατότητα επεξεργασίας με άλλες μεθόδους ή μέσα μελέτης και όχι τυχαία και περιττή στη φύση.

    Το πείραμα θα πρέπει να είναι έτσι σχεδιασμένο και να βασίζεται στα αποτελέσματα των πειραμάτων σε ζώα και σε μια γνώση του φυσικού ιστορικού της νόσου ή σε άλλο υπό μελέτη πρόβλημα, ώστε τα αναμενόμενα αποτελέσματα να δικαιολογούν την εκτέλεση του πειράματος.
    Το πείραμα πρέπει να διεξαχθεί έτσι ώστε να αποφεύγονται όλα τα περιττά σωματικά και ψυχικά βάσανα και τραυματισμοί.

    Κανένα πείραμα δεν πρέπει να διεξάγεται όταν υπάρχει εκ των προτέρων λόγος να πιστεύουμε ότι θα προκύψει θάνατος ή αναπηρία τραυματισμός. εκτός, ίσως, σε εκείνα τα πειράματα όπου οι πειραματικοί ιατροί χρησιμεύουν επίσης ως θέματα.

    Ο βαθμός κινδύνου που πρέπει να ληφθεί δεν πρέπει ποτέ να υπερβαίνει αυτόν που καθορίζεται από την ανθρωπιστική σημασία του προβλήματος που πρέπει να επιλυθεί με το πείραμα.
    Πρέπει να γίνουν κατάλληλες προετοιμασίες και να παρέχονται επαρκείς εγκαταστάσεις για την προστασία του πειραματικού αντικειμένου από ακόμη και απομακρυσμένες πιθανότητες τραυματισμού, αναπηρίας ή θανάτου.

    Το πείραμα πρέπει να διεξάγεται μόνο από επιστημονικά καταρτισμένα άτομα. Ο υψηλότερος βαθμός δεξιοτήτων και φροντίδας πρέπει να απαιτείται σε όλα τα στάδια του πειράματος όσων διεξάγουν ή συμμετέχουν στο πείραμα.

    Κατά τη διάρκεια του πειράματος, το ανθρώπινο υποκείμενο πρέπει να είναι ελεύθερο να τερματίσει το πείραμα εάν έχει φθάσει στη φυσική ή διανοητική κατάσταση όπου του φαίνεται αδύνατη η συνέχιση του πειράματος.

    Κατά τη διάρκεια του πειράματος, ο υπεύθυνος επιστήμονας πρέπει να είναι έτοιμος να τερματίσει το πείραμα σε οποιοδήποτε στάδιο, εάν έχει πιθανή αιτία να πιστεύει, στην άσκηση της καλής πίστης, ανώτερη ικανότητα και προσεκτική κρίση που απαιτείται από αυτόν, ότι η συνέχιση του Το πείραμα είναι πιθανό να οδηγήσει σε τραυματισμό, αναπηρία ή θάνατο στο πειραματικό άτομο.

 

 

 SINOMOSIOLOGOS

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΠΟ INFOWARS

http://sinomosiologos.blogspot.com/




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters