Κυριακή 30 Μαΐου 2021

Δίωξη αστυνομικού: Διαμαρτυρήθηκε για την αφαίρεση της σημαίας απ’το γραφείο της ΠτΔ

Ναι, όπως το διαβάσατε στον τίτλο του άρθρου και χωρίς καμία υπερβολή! Η αστυνομική διεύθυνση Κρήτης κάλεσε

σε απολογία για ΕΔΕ τον κ. Γιώργο Σπυρόπουλο, εν ενεργεία υπαξιωματικό της ΕΛΑΣ – [τον άνθρωπο που έσωσε από βέβαιο πνιγμό μια Ρωσίδα τουρίστρια το 2018 στις Γούβες, με κίνδυνο της ζωής του] επειδή λέει έγραψε ανοιχτή επιστολή στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας [ΠτΔ], για να την ρωτήσει τον λόγο που αφαιρέθηκαν εθνικά σύμβολα [κοτζάμ σημαία] από το γραφείο της ΠτΔ.

Η κλήση σε απολογία ΕΔΕ , ασκήθηκε μια μέρα μετά την δημοσίευση στις 10/1/2021. Ε γι αυτή του την ενέργεια – που θα έπρεπε να την είχαμε κάμει όλοι/ες – ο Γιώργος Σπυρόπουλος τραβιέται σε ΕΔΕ και σε απολογίες, με ποινές που ξεκινάνε από αργία μέχρι απόταξη.

 

ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΦΥΛΑΚΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ  
Στην από την 11-1-2021 διαταγή της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης ,περί πειθαρχικού δικαίου Αστυνομικού προσωπικού ,για την επιστολή μου προς την ΠτΔ ,έχω να σας απολογηθώ τα εξής: 
 
Ότι έγραψα στην επιστολή μου, ούτε το παίρνω πίσω, ούτε νοιώθω κάποια ενοχή γιατί το έγραψα, ούτε συγχωροχάρτι επιθυμώ, ούτε πιστεύω ότι πρόσβαλα τον θεσμό του ΠτΔ. 
 
Μετέφερα λοιπόν μέσω προσωπικού μου λογαριασμού σε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης, τα ερωτήματα πολιτών προς την ΠτΔ για την αφαίρεση από το γραφείο του Προέδρου της Δημοκρατίας, συμβόλων του Έθνους, που όπως λέγεται αφαιρέθηκαν ή μετακινήθηκαν μετά από δεκαετίες παρουσίας στο γραφείο όπου υπηρέτησε, όπως υπηρέτησε ο κάθε ΠτΔ τον Ελληνικό λαό, είτε υπογράφοντας μνημόνια, είτε υπογράφοντας αντεθνικές συνθήκες όπως αυτή των Πρεσπών, η δημιουργία Αιολικών πάρκων «υπό προϋποθέσεις» σε καμμένα, και αναδασωτέες εκτάσεις! 
 
Εάν μέσα στα ερωτήματα μου, υπάρχουν ποινικές ευθύνες, πολύ ευχαρίστως να οδηγηθώ ενώπιον της δικαιοσύνης! Οτιδήποτε άλλη σκέψη, και ερώτημα που βγήκε μέσα από την επιστολή μου οδηγηθεί σε τιμωρία μου,θα είναι καταπάτηση της ελευθερίας του λόγου και έκφρασης! Εξάλλου η επιστολή μου κάλυπτε και τα ερωτήματα χιλιάδων ανθρώπων που με εμπιστεύτηκαν ως Αιρετό του Ελληνικού λαού σε τρεις εκλογικές διαδικασίες από το 2014 και μετά! 
 
Επίσης δεν είδα την ίδια ευαισθησία να γίνει μια ΕΔΕ , για την υπήκοο Ρωσίας που έσωσα από 8 Μποφώρ τρικυμία στην παραλία των Γουβών τον Αύγουστο του 2016, και ενώ είχε δημοσιοποιηθεί και σε ΜΜΕ! 
Αντιθέτως με καλείτε σε απολογία γιατί εξέφρασα τα παράπονα και τα ερωτήματα, προς την ΠτΔ ! 
 
Όλοι οι πολίτες είμαστε μεταξύ μας ίσοι, και Δημοκρατία σημαίνει, και η ακόμα επιστολή,ενός απλού Αστυνομικού, προς την ΠτΔ, και βεβαίως να εισακουστεί από την ίδια!
Μπράβο λοιπόν στο παλικάρι και καλή συνέχεια στον αγώνα του.
 
 
 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters