Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

Ερντογάν: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Τουρκία για 3 μήνες – ΤΩΡΑ

590_9176aaf26ba707286d186ed16ef68662

«Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης για τρεις μήνες θα είναι η Τουρκία».

Αυτή ήταν η τοποθέτηση του πριν από λίγο του Προέδρου της χώρας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος αυτή την ώρα κάνει δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου μετά το τέλος του υπουργικού συμβουλίου.

Η κατάσταση έκτακτης ανάγκης θα έχει διάρκεια έως τις 20 Οκτωβρίου με τον Ερντογάν να επικαλείται το άρθρο 120 του τουρκικού συντάγματος.

Τόνισε για τους πραξικοπηματίες ότι ποδοπάτησαν τον κόσμο, όμως ο κόσμος έμεινε στους δρόμους. Έδωσε συγχαρητήρια στο κομμάτι του στρατού που στάθηκε απέναντι στους πραξικοπηματίες, ενώ συνεχάρη τους τηλεοπτικούς σταθμούς για τον χειρισμό της κατάστασης.

Σημείωσε ότι το έθνος έχει πάρει την κατάσταση στα χέρια του, ενώ υπογράμμισε ότι ο στόχος του είναι να μην συμβεί κάτι ανάλογο με το πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ1

πηγή: http://www.pentapostagma.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters