Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021

ΤΑΞΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΟN BILL GATES

 

Ένα στρατιωτικό δικαστήριο στο Γκουαντάναμο Μπέι καταδίκασε τον ιδρυτή της Microsoft, Μπιλ Γκέιτς, για κατηγορίες όπως εμπορία παιδιών, παιδοφιλία, συνωμοσία, ξέπλυμα χρήματος, δολοφονίες και κίνδυνο για τη δημόσια υγεία - το πέρας πέντε ημερών θερμής μαρτυρίας που είδε επανειλημμένα ο αντιναύαρχος John G. Hannink του Σώματος Γενικού Εισαγγελέα του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ εναντίον του δικηγόρου David Baluarte.

Τα πυροτεχνήματα συνεχίστηκαν την Τετάρτη το πρωί, καθώς ο Αντιναύαρχος Χάνινκ προσέφερε επιπλέον στοιχεία για τους παράνομους δεσμούς του Γκέιτς με τη βιομηχανία εμβολίων. Τα έγγραφα που ελήφθησαν από τον προσωπικό διακομιστή του Γκέιτς σκιαγραφούσαν πώς το 2011 μοίρασε εμβόλια «με σοβαρές παρενέργειες έως και τον θάνατο» σε 41.000 παιδιά στη φτωχοποιημένη Ινδία, αφού συνάντησε «ήπια» αντίσταση από τους διανομείς εμβολίων στις ΗΠΑ .

Αντί του εμβολιασμού  κατά του ιου της πολιομυελίτιδας, το εμβόλιο το επιδείνωσε και άφησε πάνω από 40.000 παιδιά ανάπηρα ή νεκρά. Και ενώ τα κρούσματα πολιομυελίτιδας όντως αυξάνονταν, η μυστηριώδης «σούπερ πολιομυελίτιδα» ήταν καθαρή μυθοπλασία, εφευρέθηκε από τον Γκέιτς και μια κοινοπραξία διεθνών διανομέων εμβολίων. Ο Γκέιτς μάλιστα ταξίδεψε στην Ινδία για να βοηθήσει στη διαχείριση του προϊόντος, το οποίο συχνά χορηγούνταν προφορικά, ως ένδειξη καλής πίστης.

«Με τα δικά του έγγραφα, ο Γκέιτς και οι άνθρωποι του είχαν ξεκινήσει μια τεράστια καμπάνια μάρκετινγκ για να πείσουν τον λαό της Ινδίας ότι η« σούπερ πολιομυελίτιδα »του ήταν ανθεκτική στους τρέχοντες εμβολιασμούς και ότι μόνο το προϊόν του, το οποίο ο ίδιος υποστήριξε, θα μπορούσε να αποτρέψει το φανταστικό, μολυσματικό στέλεχος. Είχε το θράσος να παραδώσει το δηλητήριό του σε αθώα παιδιά », είπε ο Αντιναύαρχος Χάνινκ στο δικαστήριο.

Ο Μπαλουάρτ αντιτάχθηκε: «Ας προσποιηθούμε μια στιγμή ότι αυτό το δικαστήριο είναι δίκαιο. Ας προσποιηθούμε περαιτέρω ότι αυτές οι περίεργες ιστορίες είναι αληθινές. Πείτε μου, πώς μπορεί ένα αμερικανικό στρατιωτικό δικαστήριο να διώξει για εγκλήματα κατά ξένων σε ξένο έδαφος; »

«Αν όλα ήταν ίσα, αυτό θα ήταν σωστό», παραδέχτηκε ο αντιναύαρχος Χάνινκ. «Αλλά όλα τα πράγματα δεν είναι ίσα. Αμερικανοί ιεραπόστολοι εργάζονταν παράλληλα με ιατρικό προσωπικό στην Ινδία. Μερικοί από αυτούς τους Αμερικανούς ιεραπόστολους είχαν μικρά παιδιά - παιδιά που έκαναν το εμβόλιο του Γκέιτς ».

Έξι από τα έξι παιδιά, είπε ο Αντιναύαρχος Χάνινκ, ανέπτυξαν πλήρη και μη αναστρέψιμη παράλυση, ακολουθούμενη από εγκεφαλική αιμορραγία και θάνατο εντός 90 ημερών από τον εμβολιασμό.

Δεδομένου ότι τα παιδιά ήταν Αμερικανοί πολίτες, γεννημένοι από Αμερικανούς γονείς, ο στρατός είχε την εξουσία να διώξει τον Γκέιτς για τον θάνατό τους, όπως ορίζεται στον Νόμο της Επανάστασης του 1807, τον οποίο ο Ντόναλντ Τραμπ ενεργοποίησε πριν από την αποχώρηση από το αξίωμα.

"Τα διαβολικά εγχειρήματα του Γκέιτς δεν σταμάτησαν με την Ινδία", δήλωσε ο αντιναύαρχος Χάνινκ στην ομάδα των 3 αξιωματικών. «Τέσσερα χρόνια αργότερα, επανέλαβε τη λεγόμενη ανθρωπιστική του αποστολή στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό-εκείνη την εποχή ισχυριζόμενος ότι είχε αναπτύξει μια θεραπεία για τον HIV. Και ενώ δεν μπορούμε να αποδείξουμε ότι κανένας Αμερικανός πέθανε από αυτό το φάρμακο, γνωρίζουμε ότι τουλάχιστον 27.000 Αφρικανοί το πέθαναν - και όλα αυτά δείχνουν το κίνητρο ». 

Ο αντιναύαρχος Hannink στράφηκε σε πιο τρέχοντα γεγονότα, αμφισβητώντας τη σχέση του Gates με τον γιατρό Anthony Fauci.

«Συναντηθήκατε ιδιωτικά με τον Fauci πέντε φορές, στο σπίτι του και στο δικό σας, μεταξύ Δεκεμβρίου 2019 και Ιουλίου 2020. Τα δικά σας έγγραφα αναφερουν για τη« δωρεά »δεκάδων εκατομμυρίων δολαρίων σε φαρμακοβιομηχανίες με αντάλλαγμα την επιστροφή 10 φορές της« επένδυσής »σας μόλις τα εμβόλια κυκλοφόρησαν στην αγορά. Με τα δικά σας λόγια, ο Fauci ενέκρινε την ιδέα. Αν είσαι τόσο φιλάνθρωπος, γιατί περίμενες μίζες; » Είπε ο αντιναύαρχος Χάνινκ.

Ο δικηγόρος του Γκέιτς του έδωσε εντολή να μην απαντήσει στην ερώτηση.

«Και δεν συζητήσατε για την τοποθέτηση αυτού που αναφέρατε ως« νανοκεντρικού βιομετρικού καταγραφέα »σε εμβόλια-ένα τσιπ, που θα έλεγε, που θα έστελνε βιοϊατρικά δεδομένα των παραληπτών πίσω στους κατασκευαστές εμβολίων και στο NIH και στο CDC χωρίς τη γνώση του παραλήπτη; » Ο αντιναύαρχος Χάνινκ συνέχισε. «Αυτή η εισβολή της ιδιωτικής ζωής - και εργαζόμαστε για να προσδιορίσουμε εάν αυτό συνέβη και το εύρος - είναι μόνο ένα άλλο παράδειγμα της τρέλας του Γκέιτς. Πιστεύουμε ότι το Γραφείο Στρατιωτικών Επιτροπών έχει προσφέρει αρκετά αποδεικτικά στοιχεία για να καταδικαστεί ο κατηγορούμενος και να καταδικαστεί σε θάνατο. Αλλά αυτή η απόφαση είναι στα χέρια σας », είπε στην επιτροπή των 3 αξιωματικών.

Οι αξιωματικοί δεν χρειάστηκαν ούτε ένα λεπτό για να πάρουν μια ομόφωνη απόφαση. βρήκαν τον Γκέιτς ένοχο για όλες τις κατηγορίες και ζήτησαν να τον κρεμάσουν για τις θηριωδίες του. Ο αντιναύαρχος Hannink όρισε ημερομηνία εκτέλεσης στις 5 Οκτωβρίου 2021.




ΠΗΓΗ

http://sinomosiologos.blogspot.com






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters