Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020

ΤΙ ΛΕΤΕ; ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ;;

Ο μέσος πολίτης που έχει την ατυχή ιδέα να παρακολουθεί ειδήσεις στα γνωστά κατοχικά κανάλια, ήδη θεωρεί πως η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο από τον περίφημο «κορωνοϊό» που «επελαύνει» (;;;) και περιμένει με αυξανόμενη αγωνία το εμβόλιο στο φαρμακείο της γειτονιά του.
Πραγματικά, αυτή τη φορά ξεπέρασαν τον εαυτό τους σε οργάνωση. Ασύλληπτη η διαφήμιση του … «θανατηφόρου ιού».
Τον προλόγισε έγκαιρα το Holywood με την ταινία «Contagion» («Επιδημία»), τον υπενθύμισε 1-2 μήνες πριν ο Bill Gates με την παρέα του και την «άσκηση ετοιμότητας για αντιμετώπιση επιδημίας κορωνοϊού» στο «Event 201» (ανάρτησή μου της 31.1.2020) και από την επίσημη πια εμφάνισή του στην πόλη Wuhan, ανέλαβαν τα γνωστά και μη εξαιρετέα ΜΜΕ (Μέσα Μαζικού Ελέγχου) να απλώσουν σε πρώτη φάση τον φόβο και σε δεύτερη τον πανικό.
Τα δελτία ειδήσεων έχουν μετατραπεί σε θρίλερ με την προβολή εικόνων χάους και καταστροφής. «Επώνυμοι ειδικοί» εναλλάσσονται ο ένας μετά τον άλλον λέγοντας φωναχτά όσα «πρέπει» να πουν, αλλά και ψιθυριστά κάποια που … υποχρεούνται για να μη γελοιοποιηθούν σαν «επώνυμοι» … μόνο που αυτά τα δεύτερα, δεν τα ακούει κανείς. Κανείς δεν δείχνει να ακούει τους αριθμούς (όσο και αν πιθανότατα τους διογκώνουν), κανείς δεν δείχνει να ακούει ποιο είναι το προφίλ των ελάχιστων θυμάτων … κανείς δεν φαίνεται να αντιλαμβάνεται Απλά όλοι μένουν με τις εικόνες των «κινεζικών θρίλερ» και με πληροφορίες του τύπου πως η παραγωγή του (υπάρχοντος) εμβολίου καθυστερεί και πως … υπάρχει έλλειψη σε μάσκες.

(Μήπως υποψιάζεστε τι πρόκειται να γίνει αν ανακοινώσουν και 2-3 νεκρούς στην Ελλάδα; 😉)
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ανώνυμοι και επώνυμοι έχουν βαφτίσει τον ιό, σαν «θανατηφόρο ιό» … αφού είναι πολύ λιγότερο θανατηφόρος (και πάντα στις ευπαθείς ομάδες) από κάθε εποχική μέχρι σήμερα γρίπη, η οποίες φυσικά δεν ονομάζονται «θανατηφόρες»

Και στο «διά ταύτα» … μια ματιά στους μέχρι σήμερα αριθμούς, για όσους επιμένουν να σκέφτονται.
ΚΙΝΑ - Πληθυσμός (2018): 1.395.380.000
Προσβλήθηκαν: 24.300 Ποσοστό πληθυσμού: 0,0017 % !!!
Κατέληξαν : 490 δηλαδή … ΤΟ 2% ΤΩΝ ΝΟΣΟΥΝΤΩΝ (!!!) λαμβανομένου ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΟΨΗ πως τουλάχιστον το 80% των νεκρών (περ. 392) ήταν άτομα ΑΝΩ ΤΩΝ 60 ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ !!!

(Υπολογίστε τα ποσοστά για τα ελληνικά δεδομένα του πληθυσμού των 10.740.000 (2018), συγκρίνετέ τα με την θνησιμότητα άλλων ιών και παθήσεων και θα γελάσετε με την ψυχή σας).
Εκτός Κίνας; 2 νεκροί … ΝΑΙ ΔΥΟ (!!!) ένας στις Φιλιππίνες και ένας στο Χόνγκ Κόνγκ 😉

Όσο για την Ευρώπη … ανακοινώνονται από διάφορες χώρες μονοψήφιοι αριθμοί ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ (ΕΑΝ είναι πραγματικοί) αλλά ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΕΚΡΟ!!! (Εντάξει … σε κάποια στιγμή κάποιοι θα υπάρξουν … πραγματικά η «δημοσιογραφικά»)

Κλείνοντας, κάτι ακόμα. Προσέξτε καλύτερα τις φωτογραφίες που δημοσιεύονται στο διαδίκτυο, ή προβάλλονται στα δελτία «ειδήσεων». Πέρα από τις καθαρά «στημένες» όπως αυτές στην πρώτη εικόνα, όλες δίνουν την αίσθηση πως ΟΛΟΙ φορούν προστατευτική μάσκα. Αν κοιτάξουμε όμως λίγο πιο προσεκτικά … μάλλον θα δούμε κάτι διαφορετικό … όπως στις εικόνες που ακολουθούν (οι κίτρινοι κύκλοι δείχνουν άτομα ΧΩΡΙΣ μάσκα)

Ας σκεφτούμε λίγο περισσότερο απ΄όσο θέλουν οι Επικυρίαρχοι και τα Μέσα Μαζικού Ελέγχου ... ακόμα δεν είναι παράνομο.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ. ΕΝΑΣ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ (και όχι τρόμος) ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟΣ … ΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ … πράγμα που θα σημαίνει πως βρήκαν ελεύθερο πεδίο (ο νοών νοήτω) και το πάνε αλλού το έργο ... (Ι.Π)








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters