Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019

Μυστηριώδης κάθετη ακτίνα φωτός προκαλεί πανικό σε καναδική πόλη. Τι υποστήριξαν οι Αρχές και οι κάτοικοι (video)




Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Οι κάτοικοι του Edmonton, στην επαρχία Alberta του Καναδά, έμειναν έκπληκτοι κατά τα τέλη Νοεμβρίου, το βράδυ, όταν μια γιγαντιαία ακτίνα φωτός εμφανίστηκε στην πόλη, εντελώς ξαφνικά.

Αυτή η μυστηριώδης ακτίνα φωτός προκάλεσε μια τόσο μεγάλη σύγχυση που οι άνθρωποι έσπευσαν αμέσως στα τηλέφωνα και καλούσαν τις αρμόδιες υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, το περίεργο φαινόμενο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά γύρω στις 7:00 μ.μ. και παρέμεινε ορατή για ώρες.

Όπως συμβαίνει συχνά με τέτοια γεγονότα, πολλοί άνθρωποι δημοσίευσαν φωτογραφίες του παράξενου πυλώνα φωτός στα κοινωνικά δίκτυα και έκαναν διάφορες εικασίες για την προέλευσή του.


Ανάμεσα στις πιο δημοφιλείς θεωρίες ήταν πως αυτή η κάθετη ακτίνα φωτός ήταν μία απόδειξη εισβολής εξωγήινων ή, τουλάχιστον, της ύπαρξης κάποιου τεράστιου αλλά μη ορατού ιπτάμενου δίσκου ο οποίος κάπου κρυμμένος στον ουρανό έστειλε μία ακτίνα στην Γη, για άγνωστους λόγους.

Πιθανότατα να λειτουργούσε ως ανελκυστήρας, όπως συμβαίνει σε ανάλογες ταινίες επιστημονικής φαντασίας, σύμφωνα με διάφορες υποθέσεις.
Παρόλα αυτά, σύμφωνα με την επίσημη εκδοχή, η δέσμη φωτός δεν είχε ούτε εξωγήινη, ούτε δαιμονική προέλευση, όπως αρκετοί ανέφεραν σε σχόλιά τους. Η εξήγηση ήταν μια πολύ λογική και λιγότερο απειλητική.

Υποστηρίχτηκε πως είχε να κάνει με καύση στο διυλιστήριο πετρελαίου Strathcona που βρίσκεται έξω από το Έντμοντον, η οποία θα συνεχιζόταν για τις επόμενες 48 ώρες, όπως έγραψε η πυροσβεστική υπηρεσία. Σύμφωνα με το CBC News, αυτός ο τύπος αποτέφρωσης χρησιμοποιείται για την ασφαλή καύση αερίων. Αφορούσε μία προγραμματισμένη δραστηριότητα.

Ωστόσο αυτή η εξήγηση δεν εμπόδισε ορισμένους συνωμοσιογράφους να ισχυριστούν ότι αυτή η δέσμη δεν είχε καμία σχέση με το διυλιστήριο Strathcona, διότι κατά γενικό κανόνα αυτό ενημερώνει εκ των προτέρων τους πολίτες για την οποιαδήποτε ασυνήθιστη δραστηριότητα στις εγκαταστάσεις τους. Πιστεύουν, λοιπόν, ότι η αυτή η δέσμη φωτός είναι εξωγήινης προέλευσης.
Δείτε το βίντεο στην συνέχεια που αποθανατίζει την φωτεινή ακτίνα από διάφορες οπτικές γωνίες και αποστάσεις που τράβηξαν οι κάτοικοι – και ο καθένας ας βγάλει τα δικά του συμπεράσματα για το τι μπορεί να ήταν αυτή δέσμη φωτός:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά
Misterioso Rayo de Luz aparece en Canadá y provoca el desconcierto en los Residentes




diadrastika.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters