Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022

Η «Βασισμένη σε Κανόνες Παγκόσμια Τάξη» Τελειώνει, με την Προσπάθεια του Ρότσιλντ να Προσφέρει Τρισεκατομμύρια Δολάρια με Αντάλλαγμα Αμνηστία

Benjamin Fulford 26/12/2022

Φαίνεται ότι το 2022 θα είναι γνωστό ως το τελευταίο έτος που η «βασισμένη σε κανόνες παγκόσμια τάξη» της χαζαζικής μαφίας έλεγχε πραγματικά οποιοδήποτε μέρος του κόσμου. Σε μια ένδειξη του πόσο απομονωμένη είναι η ΧΜ, στις 18 Δεκεμβρίου, με ψήφους 195 έναντι 2, οι χώρες του κόσμου συμφώνησαν να διπλασιάσουν την ποσότητα προστατευόμενης γης και ωκεανών στον κόσμο και να αναλάβουν και άλλες δράσεις για να σταματήσουν την κρίση εξαφάνισης που προκλήθηκε από την ανθρωπότητα.

https://www.unep.org/news-and-stories/story/cop15-ends-landmark-biodiversity-agreement

Οι δύο χώρες που το καταψήφισαν –οι Ηνωμένες Πολιτείες και το Βατικανό– αποκαλύφθηκαν ως τα δύο τελευταία μέρη που ελέγχονται από τη Σατανική Χαζαρική Μαφία.

Ο λόγος για τον οποίο το Βατικανό και η θυγατρική του των Ηνωμένων Πολιτειών ψήφισαν κατά της προστασίας της φύσης είναι επειδή εξακολουθούν να την θεωρούν ως κάτι που πρέπει να εκμεταλλευτούν. Έτσι ερμηνεύουν αυτά τα λόγια από το βιβλίο της Γένεσης:

…έχουν κυριαρχία πάνω στα ψάρια της θάλασσας, και πάνω στα πτηνά του αέρα, και πάνω σε κάθε ζωντανό οργανισμό που κινείται πάνω στη γη… Κάθε βότανο που φέρει σπόρο, το οποίο βρίσκεται επάνω στο πρόσωπο όλης της γης, και κάθε δέντρο, στο οποίο είναι ο καρπός ενός δέντρου που παράγει σπόρους· σε σας θα ανήκει για το κρέας.

Ο παρών συντάκτης έχει δει πώς οι χριστιανοί ιεραπόστολοι στον Αμαζόνιο ακολουθούνται από εταιρείες ξυλείας που στη συνέχεια κόβουν τα δάση, κτηνοτρόφους που τα μετατρέπουν σε εργοστάσια κρέατος και εταιρείες εξόρυξης που απορροφούν τα ορυκτά. Οι «νεοφώτιστοι» βρίσκονται τότε να ζουν σε τριτοκοσμικές παραγκουπόλεις.

Αυτό σημαίνει ότι οι οντότητες στην κορυφή του μονοθεϊσμού δρουν ενάντια στη γήινη ζωή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να αφαιρεθούν. Πράττοντας αυτό θα ξεκινήσει μια νέα εποχή.

Κάτι τέτοιο θα ήταν ένα τόσο ιστορικό γεγονός, που θα άξιζε να ξεκινήσει ένα νέο ημερολόγιο. Θυμηθείτε, κανείς δεν ξέρει πότε γεννήθηκε ο Χριστός, οπότε η γέννησή του έχει συγχωνευθεί με το ηλιακό νέο έτος. Αυτό σημαίνει ότι οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί θα μπορούσαν να αναπροσαρμόσουν τα Χριστούγεννα έτσι ώστε να συμπίπτουν με το ηλιακό νέο έτος. Οι Μουσουλμάνοι και οι Κινέζοι μπορούσαν επίσης να συντονίσουν τα σεληνιακά τους ημερολόγια.

Εντάξει, ίσως να προτρέχουμε λιγάκι. Ας δούμε μερικά από τα εδώ και τώρα γεγονότα σε αυτόν τον πλανήτη κατά τη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας.

Η ψηφοφορία του ΟΗΕ που αναφέρθηκε παραπάνω σημαίνει ότι η δύναμη της Χαζαρικής Μαφίας έχει περιοριστεί σε ηθοποιούς με καουτσουκένια μάσκα που προσποιούνται ότι είναι ο «Πάπας Φραγκίσκος» και ο «Πρόεδρος Τζο Μπάιντεν».





Α ναι, ελέγχουν επίσης έναν απατεώνα με μάσκα που ονομάζεται «Elon Musk», για τον οποίο ισχυρίζονται ότι είναι ο «πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο».

Ακούμε ότι και οι τρεις θα απομακρυνθούν το νέο έτος.

Όπως σημειώσαμε την περασμένη εβδομάδα, τα μέσα ενημέρωσης της Λατινικής Αμερικής αναφέρουν ότι ο Πάπας Φραγκίσκος θα παραιτηθεί «για λόγους υγείας».

«Έχω ήδη υπογράψει την παραίτησή μου» σε περίπτωση ιατρικού κωλύματος: Πάπας Φραγκίσκος (eluniversal.com.mx)

Ο πραγματικός λόγος, φυσικά, είναι ότι οι καθολικοί χριστιανοί εξεγείρονται ανοιχτά ενάντια στα πρόσφατα σατανικά λόγια και πράξεις του. Επίσης, όπως αναφέραμε την περασμένη εβδομάδα, οι Ιησουίτες τελικά κατάλαβαν ότι ο πραγματικός Πάπας Φραγκίσκος σκοτώθηκε και αντικαταστάθηκε από έναν απατεώνα.

Όσο για τον λεγόμενο «πρόεδρο Τζο Μπάιντεν», πηγές της CIA και του Πενταγώνου λένε ότι ο ίδιος και ολόκληρο το ψεύτικο καθεστώς του θα απομακρυνθούν το νέο έτος.
Αυτό είναι γεγονός: κάθε πολιτικός πράκτορας του Ρότσιλντ που έκανε χειραψία με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι έχει πλέον φύγει. Τώρα ο Μπάιντεν έσφιξε το χέρι του…

Εάν το Ανώτατο Δικαστήριο αποτύχει να αποφανθεί κατά του ψεύτικου καθεστώτος Μπάιντεν τον Ιανουάριο, τότε θα τους απομακρύνει «κινητική δράση», αναφέρουν οι πηγές της CIA.

Στη συνέχεια, φυσικά, υπάρχει ο απατεώνας Μασκ που έγινε «ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο» ενεργώντας ως αρμόδιος ξεπλύματος χρημάτων για τα πλαστά χρήματα της Ομοσπονδιακής Τράπεζας, τα οποία διοχετεύτηκαν από τον νόμο της κυβέρνησης-τσίρκου του Μπάιντεν.
Αυτό καταρρέει τώρα, όπως φαίνεται από την πτώση της τιμής των μετοχών του και τη δημόσια απόρριψη του σόου του στο Twitter της «ελευθερία του λόγου». Το Twitter εξακολουθεί να λογοκρίνει όλους τους πραγματικούς αφηγητές της αλήθειας, όπως ο Henry Makow. Τώρα πηγές της CIA μας λένε ότι ο ίδιος ο Μασκ αυτές τις μέρες είναι μασκοφόρος ηθοποιός.

Οι υπόλοιποι τύποι υψηλής τεχνολογίας που ξεπλένουν χρήμα της ΧΜ αποκόβονται επίσης. Από τις αρχές του τρέχοντος έτους, οι αμερικανικές μετοχές έχουν χάσει 11,7 τρισεκατομμύρια δολάρια σε κεφαλαιοποίηση αγοράς. Από αυτά, περισσότερα από 5 τρισεκατομμύρια δολάρια σε απώλειες προέρχονται από μόλις 6 εταιρείες: Apple, Microsoft, Amazon, Alphabet, Meta και Tesla.

Στην αποχέτευση καταλήγουν και τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα που βασίζονταν στα παιχνίδια πλαστού χρήματος, καθώς τελειώνει το ξέπλυμα χρήματος μέσω εταιρειών τεχνολογίας.
Μεγάλο πλήγμα πρόκειται επίσης να δεχτούν τα ακίνητα. Για παράδειγμα, οι πωλήσεις κατοικιών σημείωσαν βουτιά-ρεκόρ 35% τον Νοέμβριο. Αυτό θα οδηγήσει τελικά στη μητέρα όλων των κρίσεων ενυπόθηκων δανείων και ακινήτων.

Σε ένα σημάδι του ότι η ολιγαρχία γνωρίζει πως έχει ηττηθεί, την περασμένη εβδομάδα ο David René de Rothschild, (ο οποίος σύμφωνα με τη Wikipedia είναι ο επικεφαλής των γαλλικών και βρετανικών κλάδων της οικογένειας Rothschild) προσέγγισε ένα μέλος της Κοινωνίας του Λευκού Δράκου κάνοντας προσφορά να παραδώσει «πολλά τρισεκατομμύρια δολάρια», με αντάλλαγμα αμνηστία για την οικογένειά του.

https://en.wikipedia.org/wiki/David_Ren%C3%A9_de_Rothschild

Ενώ η κατοχή «τρισεκατομμυρίων δολαρίων» θα βοηθούσε στη διάσωση του πλανήτη, το πρόβλημα με την αποδοχή αυτής της προσφοράς είναι ότι κάνοντάς τη δεκτή θα αναγνωριζόταν το δικαίωμα των Rothschilds να εισάγουν τεράστιους αριθμούς σε υπολογιστές και να τους περάσουν ως «χρήματα».

Δείτε τι είπε η πηγή που έλαβε την επαφή:

«Ο David René de Rothschild επικοινώνησε μαζί μου και έστειλε μερικά μηνύματα, αλλά ήταν αμίλητος και δεν είπε πολλά. Μπορεί να ήταν μια προσπάθεια να ανοίξει ένα πίσω κανάλι ή απλά να προσδιορίσει την τρέχουσα θέση μου με σκοπό τη δολοφονία. Σε κάθε περίπτωση, η αστυνομία και οι υπηρεσίες ασφαλείας/μυστικών υπηρεσιών ενημερώθηκαν για προληπτικούς λόγους… Αυτό που λένε οι δικηγόροι είναι ότι θα αναλάβω μαζικά τα τρισεκατομμύρια Rothschild αλλά… (*οι τύποι σαν τον Rothshild) λένε ένα πράγμα και μετά την τελευταία στιγμή δολοφονούν για να το αποφύγουν. Όπως με τον JFK κ.ά.»

Δεν αστειεύεται. Την ίδια στιγμή που αυτά τα «τρισεκατομμύρια» προσφέρονταν σε έναν συνάδελφο, τα ολοκαίνουργια φρένα, το γκάζι και το τιμόνι του αυτοκινήτου μου Datsun Tanto παραβιάστηκαν εξ αποστάσεως για να επιταχύνουν το αυτοκίνητο στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας σε έναν αυτοκινητόδρομο δίπλα σε ένα χώρο στάθμευσης καταστημάτων. Εάν το αυτοκίνητο δεν είχε σταματήσει πάνω σε έναν φράχτη, ο ανταποκριτής σας πιθανότατα θα είχε ένα θανατηφόρο ατύχημα.
Την ίδια εβδομάδα ο webmaster μας Windlander και η φίλη του δέχτηκαν επίθεση και ξυλοκοπήθηκαν άσχημα από επτά άνδρες. Ο Windlander είναι ειδικός στις πολεμικές τέχνες και έριξε έναν από αυτούς αναίσθητο, ενώ οι παρευρισκόμενοι παρενέβησαν για να βοηθήσουν. Οι επτά άνδρες έχουν συλληφθεί και ελπίζουμε ότι θα μάθουμε ακριβώς ποιος τους πλήρωσε για να επιτεθούν.

Παρά αυτές τις απεγνωσμένες κινήσεις, αυτοί οι κακοποιοί και απατεώνες δεν θα είναι σε θέση να πουν ψέματα, να δωροδοκήσουν ή να δολοφονήσουν για να ξεφύγουν από το πρόβλημα στο οποίο βρίσκονται.

Ακόμα και ενώ το σόου τρόμου της ΧM καταρρέει, κάποια πραγματική δράση λαμβάνει χώρα με φυσικό χρυσό αξίας 5 τρισεκατομμυρίων δολαρίων. Ένας Ιάπωνας διπλωμάτης θα μεταβεί σύντομα στην Ελβετία για να συναντηθεί με τον επικεφαλής του Ερυθρού Σταυρού και να διαπραγματευτεί τη χρήση του ιαπωνικού αυτοκρατορικού χρυσού αξίας 5 τρισεκατομμυρίων δολαρίων που κρατείται στο όνομα της αυτοκράτειρας Emerita Michiko για τη δημιουργία ενός οργανισμού μελλοντικού σχεδιασμού. Αυτή η οργάνωση θα προσλάμβανε τους πιο έξυπνους ανθρώπους στη γη για να βρουν τρόπους τερματισμού της φτώχειας, να σταματήσουν την περιβαλλοντική καταστροφή και να αποικίσουν το σύμπαν.

Την ίδια στιγμή η Κίνα, η Ρωσία, η Ινδία, η Μέση Ανατολή κ.ά. εξακολουθούν να απορρίπτουν τα χρήματα της ΧΜ και να συνδέουν κάθε οικονομική δραστηριότητα με την πραγματικότητα που δημιούργησε ο δημιουργός.

Αντίθετα «οι δυτικές χώρες, με τις ενέργειές τους, υπονομεύουν την εμπιστοσύνη του κόσμου επάνω τους και στους νομικούς θεσμούς τους και οι αντιρωσικές κυρώσεις είναι ένα ζωντανό παράδειγμα αυτού», έγραψε ο αντιπρόεδρος του ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας Ντμίτρι Μεντβέντεφ.

«Είναι το τελευταίο μήνυμα προς τα άλλη κράτη: είναι αδύνατο να αλληλεπιδράσουμε με τους Αγγλοσάξονες όπως είναι αδύνατο να αλληλεπιδράσουμε με κλέφτες, απατεώνες, χαρτοπαίκτες», τόνισε.

https://tass.com/politics/1555747

Ο Μεντβέντεφ όμως κάνει λάθος για τους Αγγλοσάξονες. Ένας αληθινός Αγγλοσάξονας θα εγκατέλειπε πρώτα τη ζωή του κι έπειτα την τιμή του. Το πρόβλημα είναι η Χαζαρική Mαφία.

Η παρακάτω είδηση είναι ένα παράδειγμα των ψεύτικων σιωνιστών Εβραίων αποβρασμάτων, που έχουν κάνει τόσο μεγάλη ζημιά στη φήμη των Αγγλοσαξόνων και των Εβραίων. Αυτοί οι σατανιστές που προσποιούνταν ότι είναι Εβραίοι έκλεβαν χρήματα τα οποία προορίζονταν να βοηθήσουν άτομα με ειδικές ανάγκες.


Οι Αγγλοσάξονες βρίσκονται τώρα στη διαδικασία απομάκρυνσης του εγκεφαλικού παρασίτου Χαζαρική Μαφία, που μετέτρεψε τις Ηνωμένες Πολιτείες σε όργανο του κακού.
Πρώτον, η κυριαρχία μέσω φόβου και τρόμου θα τελειώσει. Ρίξτε μια ματιά στην τρομολαγνεία που κυκλοφόρησε στον κόσμο από το 1966 από τους μαριονετοπαίχτες Χαζάρους Μαφιόζους και τα τσιράκια τους.

Εδώ είναι ένα παράδειγμα της ψεύτικης τρομολαγνείας που βγάζουν κάθε μέρα. Θυμάστε τη φωτογραφία των φέρετρων από το Μπέργκαμο της Ιταλίας τον Μάρτιο του 2020, η οποία τρόμαξε τον κόσμο και ξεκίνησε τη φρενίτιδα του lockdown; Ήταν ψεύτικη.

Αυτού του είδους οι ανοησίες θα σταματήσουν.

Φυσικά, δεν έχει τελειώσει εντελώς ακόμα. Οι φανατικοί θρησκευόμενοι ζηλωτές εξακολουθούν να προσπαθούν να ξεκινήσουν τον πόλεμο Gog εναντίον Magog για να σκοτώσουν το 90% της ανθρωπότητας και να υποδουλώσουν το υπόλοιπο, όπως αναφέρει αυτή η ισραηλινή έκθεση του Debka  –το οποίο συνδέεται με τη Μοσάντ:

Η Ουάσινγκτον κινείται για να ενσωματώσει το Ισραήλ σε μια νέα περιφερειακή συμμαχία, αφού ο αμερικανικός στρατός αποφάσισε να αντικαταστήσει τη στρατηγική του «πολέμου κατά της τρομοκρατίας» με «πιθανή μάχη με την Κίνα, τη Ρωσία, τη Βόρεια Κορέα και το Ιράν».

Οι P3Ελευθεροτέκτονες αντέδρασαν σε αυτή την κίνηση υποσχόμενοι ότι θα εκμηδενίσουν το Τελ Αβίβ αν δεν συλληφθεί ο Νετανιάχου.

Πολλοί άλλοι άνθρωποι πρόκειται επίσης να συλληφθούν. Ο ρωσικός στρατός έχει εκδώσει κατάλογο ατόμων που διεξάγουν παράνομη στρατιωτική βιολογική έρευνα σε όλο τον κόσμο. Περιλαμβάνουν τον πρώην διευθυντή της DTRA [Υπηρεσία Μείωσης Αμυντικών Απειλών] Κένεθ Μάιερς, τον εκτελεστικό αντιπρόεδρο του επιχειρηματικού ταμείου In-Q-Tel, που ελέγχεται από τη CIA, Tara O’Toole, τον πρώην επικεφαλής των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ Τόμας Φρίντεν, τον πρώην διευθυντή των Εθνικών Ινστιτούτων Υγείας Φράνσις Κόλινς, τον πρώην εκτελεστικό διευθυντή του Ινστιτούτου Battelle Memorial Τζέφρι Γουάντσγουορθ, τον επικεφαλής επιστημονικό διευθυντή της Pfizer και πολλούς άλλους. 

https://tass.com/defense/1555465

Αυτοί οι άνθρωποι είναι εγκληματίες πολέμου και θα αντιμετωπίσουν τη δικαιοσύνη, υπόσχονται πηγές της CIA και του Πενταγώνου.
Υπάρχει επίσης νομική δράση που λαμβάνει χώρα εναντίον της ΧM σε πολλαπλά μέτωπα στις ΗΠΑ. Για παράδειγμα, η America First Legal ξεκίνησε έρευνα για τον Τζον Μπρέναν, τον Τζέιμς Κλάπερ και το Βαθύ Κράτος Ασφαλείας σχετικά με προσπάθειες σαμποτάζ της δημοκρατίας και των ελεύθερων εκλογών.

Οι παρακάτω φωτογραφίες δείχνουν άλλα άτομα που θα συλληφθούν. Στην πρώτη φωτογραφία, ο Αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας Zaluzhny και ο Αρχιραβίνος της Ουκρανίας Moshe Rauven Azman. Στη δεύτερη φωτογραφία, ο Zaluzhny βρίσκεται μπροστά από ένα πορτρέτο του ναζιστή μαζικού δολοφόνου Stepan Bandera στο γραφείο του. Ο Μπαντέρα και οι άνθρωποί του δολοφόνησαν περίπου 1,5-1,6 εκατομμύρια ανθρώπους, δηλαδή ένα στα τέσσερα θύματα του Ολοκαυτώματος ζούσε στο έδαφος της Ουκρανίας.

Οι Ρώσοι ετοιμάζουν έναν στρατό 1,5 εκατομμυρίου ανδρών για να κινηθεί στην Ουκρανία και να απομακρύνει αυτή τη ναζιστική βρωμιά μια για πάντα.
Το ίδιο συμβαίνει και σε όλο τον κόσμο. Στην Αφρική, ο πατριωτικός στρατός της Μπουρκίνα Φάσο ακολουθεί τον δρόμο των συναδέλφων του στο Μάλι. Ο εκεί εκπρόσωπος του ΟΗΕ κηρύχθηκε persona non grata και διατάχθηκε να εγκαταλείψει αμέσως τη χώρα, ενώ έχουν συλληφθεί δύο Γάλλοι κατάσκοποι.

Στη Βραζιλία ο πρόεδρος Μπολσονάρου υπέγραψε την εντολή να προαχθεί το Ανώτατο Στρατοδικείο πάνω από το διεφθαρμένο αριστερό Ανώτατο Δικαστήριο, σε μια κίνηση που πολλοί πιστεύουν ότι μπορεί να ανοίξει το δρόμο για στρατιωτική επέμβαση πριν από την 1η Ιανουαρίου, όταν ο διεφθαρμένος κομμουνιστής κατάδικος Λούλα ντα Σίλβα έχει προγραμματιστεί να αναλάβει πρόεδρος.



Στο Περού βρίσκεται σε εξέλιξη εκεχειρία τέλους του έτους. Ωστόσο, το νέο έτος οι ειδικές δυνάμεις θα βοηθήσουν τον λαό των Ίνκας κυνηγώντας κάθε στρατιωτικό που διατάζει τη δολοφονία άοπλων πολιτών.

Αυτά είναι μόνο ένα μικρό δείγμα κινήσεων από ιθαγενείς ανθρώπους της Γης ενάντια σε εξωγήινες δυνάμεις που κλέβουν πόρους και καταστρέφουν τη ζωή, οι οποίες συμβαίνουν σε όλα τα μέρη του πλανήτη.

Και με αυτή την μετατροπία σε εξωγήινη συζήτηση, ας δούμε τι μας έστειλαν οι άνθρωποι του μυστικού διαστημικού προγράμματος αυτή την εβδομάδα.

Πρώτον, επέστησαν την προσοχή μας σε αυτό το άρθρο από τις 25/11/2021 που πολλοί από εμάς μπορεί να έχουν χάσει.

Ο Γενικός Γραμματέας της Σοβιετικής Ένωσης Χτίζει μια Μυστική «Φυλακή» για τους Ξένους (*ΣΤΜ Aliens: ξένοι ή εξωγήινοι)

Η ιστορία του σοβιετικού τμήματος των «ανδρών με τα μαύρα» εξακολουθεί να είναι κρυμμένη από τους απλούς ανθρώπους. Όσοι υπηρέτησαν εκεί, ακόμη και μετά από πολλά χρόνια, είναι απρόθυμοι να μιλήσουν για το έργο τους στην μονάδα «ξένων»  της GRU, αναφέρει το life.ru.

Η Κεντρική Διεύθυνση Πληροφοριών του Γενικού Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας, συντομογραφία G.R.U., πρώην Κεντρική Διεύθυνση Πληροφοριών, και ακόμα γνωστή με την προηγούμενη συντομογραφία GRU, είναι η στρατιωτική υπηρεσία πληροφοριών του Γενικού Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας για τους ξένους. Η GRU ελέγχει τη στρατιωτική υπηρεσία πληροφοριών και διατηρεί τις δικές της μονάδες ειδικών δυνάμεων.

Οι δικές μας πηγές Ρώσων ανδρών με τα μαύρα επιβεβαιώνουν ότι πιστεύουν πως έχουν να κάνουν με εξωγήινους που αναφέρονται στη Βίβλο ως «έκπτωτοι άγγελοι». Οι Ελευθεροτέκτονες και οι Ιησουίτες P3 έχουν παρόμοιες απόψεις. Λένε ότι ο πόλεμος με τους έκπτωτους αγγέλους τελειώνει και γι’ αυτό υπάρχουν τόσες πολλές περίεργες εμφανίσεις στον ουρανό αυτές τις μέρες.

Εδώ είναι μερικά από τα πιο πρόσφατα.

Project Blue Beam επίγειου UAP

Αρκετά UFO ενέργειας πλάσματος πάνω από το Ουισκόνσιν



Σκηνή συντριβής UFO

Πολλά εσωκοσμικά και εξωκοσμικά UAP

Πολύχρωμα UFO κοντά στην περιοχή 51 της Νεβάδα–ΗΠΑ



Ας δούμε αν οι εξωγήινοι θα προσγειωθούν στο γκαζόν του Λευκού Οίκου το νέο έτος.

Καλά Χριστούγεννα λοιπόν και ευτυχισμένο το νέο έτος σε όλους, ακόμη και στα παροιμιώδη «μικράς πράσινα ανθρωπάκια».

πηγή

https://eternalnowblog.com

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters