Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

Γιώργος Αδαλής : Αλέκση, στο φινάλε , πουλήστε επιτέλους και την πουτ@ν@ την μάνα που σας γέννησε…


 

Πουλήσατε τα πάντα,
Πουλήσατε την θάλασσα και τον ουρανό,
Πουλήσατε το νερό και τον αέρα,
Πουλήσατε την Δικαιοσύνη και το Νόμο,
Πουλήσατε ακόμα και το περαστικό σύννεφο,
Πουλήσατε και το όνειρο, ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ημέρα και με τα μάτια ανοιχτά.


Πουλήσατε επιτέλους την εκμετάλλευση υμών των ιδίων
στην παρέα του Αμβούργου και για τα μάτια κάντε το με έναν … διεθνή διαγωνισμό.

Και σαν κορωνίδα όλων,
ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ χιλιετίες ιστορίας και αξιών. Πουλήσατε την Μακεδονία και τον Μέγα Αλέξανδρο!!!

Και μιας και μπήκατε στον κόπο, και τα κάνατε όλα αυτά Αλέκση, στο φινάλε , πουλήστε επιτέλους και την πουτ@ν@ την μάνα που σας γέννησε!!!

ΥΓ1.
Μην τολμήσει καμιά συριζαία αγράμματη κουφ@λα της δήθεν πολιτικής ορθότητας να με … καταδικάσει ως … υβριστή! Όλα τα παραπάνω είναι απλά μια παράφραση του ποιήματος του … συνονόματου νομπελίστα Ζοζέ Σαραμάγκου (1998) που τόσο πολύ λατρεύει ο προδότης που μας Κυβερνά μαζί με τον περιφερόμενο θίασο του! Και προεκλογικά το χρησιμοποιούσαν όλοι οι επαναστάτες του κώλου για να καταδικάσουν τις ιδιωτικοποιήσεις προκειμένου να αρπάξουν την εξουσία! Και το αφιέρωναν στους Σαμαροβενιζέλους!!!

Η πληρωμή κορίτσια όπως σας έχω ξαναπεί, θα γίνεται χωρίς … σάλιο , όπως ακριβώς σας αξίζει! 



http://www.triklopodia.gr

1 σχόλιο:

ορφανιδης παντελης είπε...

ο μονος που ευθυνετε ειναι ο ελληνικος λαος. τα δεχετε ολα ως φυσιολογικα και δεν αντιδρα. τωρα εχει το ποδοσφαιρο ας τολμησει να το κοψει η κυβερνηση να δεις τι θα γινει. ο ιδιος ο ελληνικος λαος προδιδει διοτι δεν τον ενδιαφερει στην ουσια καθολου. δια δε τις διαδηλωσεις που εγιναν αυτες τις αντιδρασεις θελει ο λαος και αυτες τις αντιδρασεις του δινει καθε κυβερνηση που να μην εχουν αποτελεσμα. γρηγορα η θεσσαλονικη θα ειναι πρωτευουσα του κρατους των σκοπιων.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters