Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Τα γατάκια, το πρόγραμμα Θωρ και ο κινητικός βομβαρδισμός !!

Ελα γιατί παρα πήγε το αστείο με τους μετεωρίτες.Πριν πολλές μέρες σας είχα δώσει ένα άρθρο που έλεγε Προσοχή θα εκτοξευτεί ρουκέτα για να αλλάξουν την ιστορία της Ανθρωπότητας .
Το γιατί δεν το χρησιμοποιήσαμε από την πρώτη μέρα στο Κατοχικά Νέα είναι μια άλλη μακρά ιστορία! Διάβασε το και δες αν είχαμε βρει πριν γίνει το γεγονός της τάσεις από το πεδίο!!
Πάμε τώρα στα γατάκια με τους μετεωρίτες,δεν σκοπεύω να κάνω άλλη ανάλυση ότι το συγκεκριμένο φαινόμενο δεν ήταν μετεωρίτης μιας και όλο το διαδίκτυο πια με τον ένα η τον άλλο τρόπο δείχνει αυτού του είδους την πληροφορία .Αυτό που θα κάνω είναι να σας βάλω φιτίλια να ερευνήσετε στο τι είδους τεχνολογία χρησιμοποιήθηκε ώστε να δείτε μόνοι σας τι ήταν αυτό που χτύπησε την Ρωσία!
Μήπως γνωρίζεται το πρόγραμμα Θωρ ? Η μήπως γνωρίζεται τι είναι ο κινητικός βομβαρδισμός?
Εγώ σας λέω απλά ότι ναι μεν ήταν ουράνιο σώμα αυτό που επιτέθηκε στην Ρωσία ,άλλα αυτό το ουράνιο σώμα είχε μετατραπεί σε οβίδα με βάση την τεχνολογία του προγράμματος Θωρ που ακολουθεί την θεωρεία του κινητικού βομβαρδισμού! Για να σε βοηθήσω αυτό το σχέδιο υπάρχει από το 1950 και εμπνευστής του ήταν ο Jerry Pournelle!
Τώρα ποιοι είναι οι λόγοι που έγινε κάτι τέτοιο?,μπορείς να πιστέψεις ότι θες από εξωγήινους ,Λίλιθ ,μαύρη αδελφότητα από όλα έχει ο μπαξές!!
Εγώ αισθάνομαι ότι ο Τρίτος παγκόσμιος πόλεμος είναι ΕΠΙ ΤΑΠΗΤΟΣ και τα γατάκια προαποφασίζουν την πρόβα τζενεράλε ,σε τέτοιες καταστάσεις δίνουν και παίρνουν διάφορα deals πάνω και κατω από το τραπέζι και έτσι οι bullies ψιλο αγριευουν και δείχνουν την ισχύ τους μέσα από show off τεχνολογίας!!
Τι εσύ πίστεψες ότι οι πόλεμοι γίνονται ξαφνικά και επειδή θίχτηκε κάποιου το πατριωτικό γίγνεσθαι? Sorry μαι φριεντ μπατ αυτά ανήκουν στα ρομαντικά παραμύθια ,στην πραγματικότητα όταν έχεις να κάνεις με τρις και συγχώνευσης εταίρων πάντα χρειάζεται να έχει γίνει ένα προ συμφωνητικο ώστε να πάμε στην εκτέλεση εντολών! Αν δεν παίρνεις χαμπάρι πως είναι τα business μαι νταρλινγκ να μην ψάχνεσαι για να μην χαλιεσε!
Is just a matter of businness dear not war ...busineess!!
STRANGER...Κάποιος να βοηθήσει η αποθήκη της Λόλα έπιασε φωτιά....

http://www.katohika.gr/2013/02/programa-thor-kinitikos-vomvardismos.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters