Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020

Οι σατανάδες, τα δίνουν όλα για όλα... ακόμα και για να εξαγοράσουν υγιείς προκειμένου να τους μολύνουν με κορονοϊό!!!!!

 Συνεργασίες με ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΟΛΟΣΣΟΥΣ, ΠΡΙΝ ΞΕΣΠΑΣΕΙ Η “ΠΑΝΔΗΜΙΑ”!!

Όλα παίζονται στον βωμό του χρήματος, για τις νοσηρές ιατρικές και επιχειρηματικές συμμορίες, που εμπλέκονται στο ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΕΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΜΠΑΛ.
Γιατί δεν έκαναν το ίδιο με άλλες προηγούμενες ασθένειες;;;

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Και πιο κάτω, θα δείτε και τις … “συνεργασίες τους”…

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ,  ΓΙΝΟΝΤΑΙ…

Η λονδρέζικη εταιρία hVivo έλαβε μόλις κρατική επιχορήγηση 10 εκατ. λιρών για να μολύνει εσκεμμένα νεαρούς εθελοντές με την Covid-19, διευκολύνοντας και επιταχύνοντας την ανάπτυξη ενός αποτελεσματικού εμβολίου.

Αυτού του τύπου οι δοκιμές αποδίδουν αποτελέσματα γρηγορότερα από τις παραδοσιακές κλινικές δοκιμές, καθώς εδώ η μόλυνση είναι ακαριαία. Και την ίδια ώρα, οι επιστήμονες έχουν τη δυνατότητα να ελέγχουν πολλαπλά πειραματικά εμβόλια, συγκρίνοντας τα αποτελέσματά τους.

Τέτοιες δοκιμές έλκουν την καταγωγή τους από τα τέλη του 18ου αιώνα και έχουν χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή εμβολίων για τον τύφο, τη χολέρα και την ελονοσία.

Μερίδα πάντως του επιστημονικού κόσμου διατηρεί τις επιφυλάξεις της για τη σκόπιμη μόλυνση υγιών ανθρώπων με κορονοϊό, από τη στιγμή που δεν διαθέτουμε αποδοτική θεραπεία.

Οι υποστηρικτές επιχειρηματολογούν πως ο κίνδυνος του κορονοϊού είναι μικρός για νεαρούς και υγιείς ανθρώπους, την ίδια ώρα που τα οφέλη για την κοινωνία τεράστια.

Η hVivo είναι θυγατρική της ιρλανδικής φαρμακευτικής Open Orphan, η οποία ανακοίνωσε πως υπέγραψε συμβόλαιο με τη βρετανική κυβέρνηση για τις δοκιμές που θα ξεκινήσουν τον Ιανουάριο σε νοσοκομείο του Λονδίνου.

Η ίδια η δοκιμασία ωστόσο, που επιβλέπεται από το Imperial College London, δεν έχει πάρει ακόμα έγκριση, καθώς εγείρονται μια σειρά από ηθικά θέματα.

«Δεν προσπαθούμε να κάνουμε αυτούς τους ανθρώπους πραγματικά άρρωστους», δήλωσε ο επικεφαλής επιστήμονας της hVivo, Andrew Catchpole, «στην πραγματικότητα μάλλον το αντίθετο, προσπαθούμε ευλαβικά να μεταδώσουμε τόσο ιό ώστε να είναι ανιχνεύσιμος».

Και κατέληξε: «Μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο με μόλις 10, 20, ίσως 30 ανθρώπους και μετά να περάσουμε στον έλεγχο των εμβολίων». Η έρευνα θα χρειαστεί 2-4 μήνες για να ολοκληρωθεί…

 

Πηγή

 

Για ρίξτε μια ματιά κι εδώ, από μια πρόχειρη έρευνα που έκανα…

Τα πουλάκια μου, συνεργάζονται με … παγκόσμιους φαρμακευτικούς κολοσσούς…ΠΡΙΝ ΞΕΣΠΑΣΕΙ Η … “ΠΑΝΔΗΜΙΑ”…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Open Orphan seals deal that could net more than €11.6m

Open Orphan signs €4.4m contract with global company

Η Open Orphan υπογράφει σύμβαση 4,4 εκατ. Ευρώ με παγκόσμια εταιρεία

Cathal Friel, εκτελεστικός πρόεδρος του Open Orphan
Cathal Friel, εκτελεστικός πρόεδρος του Open Orphan
 
Η εταιρεία φαρμακευτικών υπηρεσιών, η Open Orphan υπέγραψε ένα νέο συμβόλαιο αξίας 4,4 εκατ. Ευρώ, με μια παγκόσμια φαρμακευτική εταιρεία για την παροχή δοκιμής μελέτης ανθρώπινης πρόκλησης αναπνευστικού συγκυτιακού ιού (RSV).

Η εισηγμένη στο Δουβλίνο εταιρεία ειδικεύεται στη δοκιμή εμβολίων και αντιιικών φαρμάκων μέσω της χρήσης κλινικών δοκιμών ανθρώπινης πρόκλησης.

Αυτή η μελέτη θα πραγματοποιηθεί στη μονάδα καραντίνας της hVIVO της θυγατρικής της Open Orphan στο Λονδίνο και αναμένεται να ολοκληρωθεί έως το τέλος του πρώτου τριμήνου του 2021.

Ο Cathal Friel, Εκτελεστικός Πρόεδρος της Open Orphan, δήλωσε: “Αυτή η σύμβαση, με μια κορυφαία 3 παγκόσμια φαρμακευτική εταιρεία, αποτελεί απόδειξη του υψηλού σεβασμού του hVIVO στο εσωτερικό του κλάδου και ενισχύει τη θέση μας ως παγκόσμιος ηγέτης στη δοκιμή εμβολίων και αντιιικά που χρησιμοποιούν κλινικές δοκιμές πρόκλησης σε ανθρώπους », είπε.

Ο κ. Friel πρόσθεσε, “Ως ομάδα είμαστε επικεντρωμένοι στο να κερδίζουμε και να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας, κερδοφόρες συμβάσεις και αυτό είναι ένα άλλο παράδειγμα της παράδοσής μας ενάντια σε αυτήν τη στρατηγική.”




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters