Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020

Γκισλέιν Μάξγουελ ' έχει ταινίες δύο εξέχοντων πολιτικών των ΗΠΑ που κάνουν σεξ με ανηλίκους» και καυχιέται για «ιδιοκτησία» ισχυρών ανθρώπων, πρώην ισχυρισμοί φίλων και κλεφτών κοσμημάτων


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΜΕ GOOGLE TRANSLATE
Η Socialite Maxwell, παραπάνω από το 2013, η κόρη του ύστερου βρετανικού μεγιστάνα εκδόσεων Robert Maxwell, είναι η πρώην φίλη και μακροχρόνιος στενός συνεργάτης του Epstein

  • Ο πρώην φίλος του ζευγαριού ισχυρίστηκε ότι ήθελαν να τον πείσουν για τη «δύναμή» τους
  • Είπε ότι είδε αποσπάσματα από «διασημότητες» και «παγκόσμιες φιγούρες» που έχουν «οργίες με ανηλίκους»
  • Ακολουθεί η Ghislaine Maxwell, 58, που συνελήφθη στο Νιού Χάμσαϊρ την περασμένη Πέμπτη
  • Το socialite θα εμφανιστεί στο νότιο περιφερειακό δικαστήριο της Νέας Υόρκης στις 14 Ιουλίου στις 13:00

    Η Ghislaine Maxwell «έχει ταινίες δύο διακεκριμένων πολιτικών των ΗΠΑ που κάνουν σεξ με ανηλίκους» και καυχιέται ότι «κατέχει» ισχυρούς ανθρώπους, σύμφωνα με έναν πρώην φίλο του.

    Ο πρώην ληστής, που χρησιμοποίησε το ψευδώνυμο William Steel, είπε ότι τον «ανάγκασαν» να παρακολουθήσει το υλικό καθώς ήθελαν να τον πείσουν για τη «δύναμή» τους.

    Ισχυρίστηκε επίσης ότι έχει δει κλιπ «διασημότητες» και «παγκόσμιες φιγούρες» που έχουν «τρίο, ακόμη και οργιά» με ανηλίκους.

    Ακολουθεί ο Maxwell, 58 ετών, που συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη με την κατηγορία ότι βοήθησε να δελεάσει τουλάχιστον τρία κορίτσια - ένα ακόμη 14 ετών - να κακοποιηθεί σεξουαλικά από τον Epstein, ο οποίος κατηγορήθηκε για θύματα δεκάδων κοριτσιών και γυναικών για πολλά χρόνια.

    Ο Steel είπε στο The Sun : «Ήθελαν να με πείσουν για τη δύναμή τους και ποιοι κράτησαν στη λαβή τους. Υπερηφανεύονταν για «ιδιοκτησία» ισχυρών ανθρώπων.

    Πρόσθεσε: «Έβλεπα βίντεο πολύ ισχυρών ανθρώπων - διασημότητες, παγκόσμιες προσωπικότητες - σε αυτά τα βίντεο που έκαναν σεξ, τρίο, ακόμη και όργια με ανηλίκους».

    Ο πρώην φίλος αναφέρθηκε επίσης σε δύο «υψηλού προφίλ» Αμερικανούς πολιτικούς που βρισκόταν σε βίντεο με ανηλίκους.

    Ο Μάξγουελ, κόρη του ύστερου Βρετανού μεγιστάνα εκδότη Ρόμπερτ Μάξγουελ, είναι η πρώην φίλη και μακροχρόνιος στενός συνεργάτης του Έπσταϊν.

    Κατηγορείται ότι διευκόλυνε τα εγκλήματά του και σε μερικές περιπτώσεις τον συνόδευσε σεξουαλικά κακοποιώντας τα κορίτσια, σύμφωνα με το κατηγορητήριο εναντίον της.

    Αρκετά θύματα του Epstein περιέγραψαν τον Maxwell ως επικεφαλής του, στρατολογώντας και καλλωπίζοντας νεαρά κορίτσια για κακοποίηση. Αρνήθηκε την παράνομη συμπεριφορά και κάλεσε ισχυρισμούς ενάντια στα «απόλυτα σκουπίδια» της.

    Η Μάξγουελ συνελήφθη από μια ομάδα ομοσπονδιακών αντιπροσώπων την περασμένη εβδομάδα σε ένα κτήμα 1 εκατομμυρίου δολαρίων που είχε αγοράσει στο Νιού Χάμσαϊρ. Οι ερευνητές παρακολουθούσαν τον Maxwell και ήξεραν ότι είχε κρυφτεί σε διάφορες τοποθεσίες στη Νέα Αγγλία.

    Είχε αλλάξει τη διεύθυνση email της, είχε παραγγείλει πακέτα με το όνομα κάποιου άλλου και είχε καταχωρήσει τουλάχιστον έναν νέο αριθμό τηλεφώνου με το ψευδώνυμο «G Max», ανέφεραν οι εισαγγελείς.

  • Ένας πρώην φίλος του Jeffrey Epstein και της Ghislaine Maxwell, που απεικονίστηκε το 2005, ισχυρίστηκαν ότι τον «ανάγκασαν» να παρακολουθήσει τα βίντεο καθώς ήθελαν να τον πείσουν για τη «δύναμή» τους
    Ένας πρώην φίλος του Jeffrey Epstein και της Ghislaine Maxwell, που απεικονίστηκε το 2005, ισχυρίστηκαν ότι τον «ανάγκασαν» να παρακολουθήσει τα βίντεο καθώς ήθελαν να τον πείσουν για τη «δύναμή» τους
    Το ακίνητο όπου συνελήφθη ο Μάξγουελ από το FBI σε αεροφωτογραφία στο Μπράντφορντ του Νιού Χάμσαϊρ.  Κατηγορείται για τέσσερις κατηγορίες ως η κυρία του Epstein
    Το ακίνητο όπου συνελήφθη ο Μάξγουελ από το FBI σε αεροφωτογραφία στο Μπράντφορντ του Νιού Χάμσαϊρ. Κατηγορείται για τέσσερις κατηγορίες ως η κυρία του Epstein
    Η Ghislaine Maxwell έχει μυστική καταγραφή των σεξ ταινιών του Epstein

    Φορτώθηκε : 0%
    Πρόοδος : 0%
    0:00
    Προηγούμενος
    Παίζω
    Παραλείπω
    Βουβός
    Τρέχουσα ώρα0:00
    /
    Χρόνος διαρκείας2:56
    ΠΛΗΡΗΣ ΟΘΟΝΗ
    Χρειάζεστε κείμενο
    Ο Βρετανός σοσιαλιστής θα εμφανιστεί στο νότιο περιφερειακό δικαστήριο της Νέας Υόρκης στις 14 Ιουλίου στις 13:00 και η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί μέσω συνδέσμου βίντεο λόγω κοροναϊού. 
    Θα συμμετάσχει από τη φυλακή «κόλαση» όπου κρατείται και μόνο η δικαστής, Άλισον Νάθαν, θα παρευρεθεί μαζί με έναν εισαγγελέα και έναν δικηγόρο υπεράσπισης.
    Η Μάξγουελ - μια φίλη των δισεκατομμυριούχων, διασημοτήτων, προέδρων και δικαιωμάτων πριν από τη σύλληψή της - αντιμετωπίζει έξι ομοσπονδιακό κατηγορητήριο το οποίο θα μπορούσε να την καταδικάσει στη φυλακή για 35 χρόνια.
    Κατηγορείται για τέσσερις κατηγορίες ότι ενεργεί ως κυρία του Epstein, κυνηγάει και «εκπαιδεύει» νεαρά κορίτσια για να κακοποιηθεί στα τέλη της δεκαετίας του 1990.
    Άλλες δύο κατηγορίες την κατηγορούν για ψέματα σχετικά με την κακοποίηση σε δικαστήριο όταν μήνυσε ένα από τα θύματα - τη Βιρτζίνια Ρόμπερτς - το 2015.
    Ωστόσο, παρατηρητές και εμπειρογνώμονες πιστεύουν ότι δεν είναι ο πρωταρχικός στόχος του κράτους, και πιθανότατα θα προσφερθεί μια συμφωνία έκκλησης για να ενεργοποιήσει άλλους στον κύκλο του Epstein.
    Ο Έπσταϊν αρχικά φυλακίστηκε για 18 μήνες το 2008, αφού του επιτράπηκε να ομολογήσει ένοχο για μια μόνη κατηγορία για σεξουαλική επαφή από παιδική πόρνη, παρά το γεγονός ότι σε ένα στάδιο αντιμετώπιζε κατηγορίες FBI 53 σελίδων.



    https://www.dailymail.co.uk

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Next previous home

    Αναζήτηση στο ιστολόγιο

    -------\ KRYON IN HELLENIC /-------

    -------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
    Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

    ------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

    ------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
    Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

    Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

    free counters