Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021

Σχετικά με την ανακοίνωση του Προέδρου Τραμπ για τον Λευκό Οίκο, η οποία αναμέναμε να πραγματοποιηθεί στις 3 Νοεμβρίου, ημέρα Τετάρτη.

Ανακοινώθηκε εκ των προτέρων από τη δημοσιογράφο Judy Bayington στο γνωστό site της Restored Republic αρχικά για τις 9.30 π.μ. και στη συνέχεια διορθώθηκε για τις 21.00 μ.μ. EST Επίσης ο Simon Parks ανέφερε ότι ο Πρόεδρος Trump θα επισκεφθεί τον Λευκό Οίκο εκείνη την ημέρα για να κάνει μερικά σημαντικά τηλεφωνήματα. Εκείνη την ημέρα ο Joe B. βρισκόταν σε συνάντηση στη Γλασκώβη και υπήρχαν ερμηνείες.

Ο Τραμπ θα επισκεφθεί την Αίθουσα Κατάστασης του Λευκού Οίκου για να κάνει μερικά τηλεφωνήματα σε ηγέτες άλλων χωρών μέσω του συστήματος SCIF - Sensitive Compartmented Information Facil. Αλλά πρέπει να διευκρινίσω ότι ο Πρόεδρος Τραμπ έχει εγκατεστημένο ένα τέτοιο σύστημα, τόσο στην κατοικία του στο Mar-a-Lago από το 2017 όσο και στον Πύργο Τραμπ στη Νέα Υόρκη αλλά και στο AF 1.

Εξάλλου, δεν είναι απαραίτητο να αποδειχθεί σε κανέναν - όλος ο κόσμος γνωρίζει ότι είναι ο εν ενεργεία πρόεδρος των ΗΠΑ, και ο ρόλος του Joe Biden παίζεται από ηθοποιούς. Εκτός ίσως από τον Έλληνα πρωθυπουργό, που έχει χάσει εντελώς το τέλος.

Να υπενθυμίσω ότι η προσωρινή στρατιωτική κυβέρνηση των ΗΠΑ ήδη από τις 29 Ιανουαρίου έστειλε επίσημες επιστολές κοινοποίησης σχετικά με αυτό σε όλες τις κυβερνήσεις παγκοσμίως και σε όλα τα μέσα ενημέρωσης.

Και ο Charlie Word πήρε αυτό το μήνυμα ως μέρος της παρτίδας σκακιού με την Kabal. Στην πραγματικότητα, ο Πρόεδρος Τραμπ πραγματικά επισκέφθηκε τον Λευκό Οίκο εκείνη την ημέρα και μίλησε στον Ιστορικό Σύλλογο εκεί ως ένδειξη σεβασμού στη μνήμη της Ζακλίν Κένεντι. Αυτή ήταν η 60η επέτειος της δημιουργίας της από την Πρώτη Κυρία Jacqueline Kennedy στις 3 Νοεμβρίου 1961 .


Μια καλή στιγμή να υπενθυμίσουμε ότι ο γιος της John Kennenedy Jr., ο οποίος νομίζαμε ότι σκοτώθηκε σε αεροπορικό δυστύχημα το 1999, είναι ο νέος αντιπρόεδρος των Ηνωμένων States και πιθανότατα θα αποφασίσει την τύχη του κτιρίου.

Θυμόμαστε τις τρομακτικές σήραγγες με τα σοβαρά βασανισμένα και κακοποιημένα παιδιά, που ανακάλυψαν στις αρχές Ιανουαρίου ο στρατός κάτω από τον Λευκό Οίκο, χάρη σε πληροφορίες που υπέβαλε ο Τζέφρι Έπστιν. Αυτός ήταν και ο λόγος που ο Πρόεδρος Τραμπ εγκατέλειψε αυτό το κτίριο και η αρχική αντίδραση ήταν να γκρεμιστεί ο Λευκός Οίκος και το Καπιτώλιο και να ισοπεδωθεί με μπουλντόζες.

Να υπενθυμίσω επίσης ότι ο John Kennedy Jr. γεννήθηκε το 1960 και μεγάλωσε σε αυτό το κτίριο καθώς ο πατέρας του ήταν πρόεδρος των ΗΠΑ εκείνη την περίοδο. Και το έχει σαν σπίτι του. Ένας κοντινός άνθρωπος αφηγείται ότι όταν παρακολούθησαν τα εγκαίνια του Bill Clinton, ο JFK Jr είπε ενστικτωδώς, «Θέλω να πάω σπίτι! "Γι' αυτόν το πάω σπίτι ήταν ο Λευκός Οίκος. "Εδώ περασε τα πιο ευτυχισμένα και ξέγνοιαστα χρόνια της ζωής του κοντά στον πατέρα του, με τον οποίο λατρεύουν ο ένας τον άλλον.

Και προσθέτοντας σε αυτό, τον μαζικό σεβασμό του αμερικανικού λαού για το μαζικό έργο του Προέδρου Κένεντι και της Τζάκι Κένεντι για τη συντήρηση του κτιρίου και του κήπου σε πολύχρωμη κατάσταση, πιθανόν να επικρατήσει η επιθυμία του γιου Κένεντι να κρατήσει το bu Το ilding ως ένα μνημείο για τον Πρόεδρο Κένεντι.












Iskra Loukanova


https://www.facebook.com/iskra.loukanova/posts/1982713531878402










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters