Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017

Η άγνωστη σχέση του Ντόναλντ Τραμπ με τον διάσημο Σέρβο φυσικό και εφευρέτη Νίκολα Τέσλα


Είναι μια ιστορία περίεργη όσο και η ζωή του διάσημου Σέρβου φυσικού και εφευρέτη Νίκολα Τέσλα. Ο σημερινός Αμερικανός εκλεγμένος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ έχει μια αποκαλυπτική σχέση με τον φυσικό και εφευρέτη μέσω του θείου του. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Ίσως, καιμε έμφαση στο ίσως,  και έχει και κάτι άλλο πολυτιμότερο. Τις σημειώσεις του Ν.Τέσλα. Μερικές ημέρες αφότου ο Νίκολα Τέσλα πέθανε στις 7 Ιανουαρίου του 1943, ζώντας σχεδόν υπομονευμένος σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στη νέα Υόρκη,  όλα τα του υπάρχοντα που είχε μαζί με τις σημειώσεις του κατασχέθηκαν από πράκτορες του γραφείου που λειτουργούσε με το όνομα «»Γραφείο Ξένης Ιδιοκτησίας».

Μετά από 3 εβδομάδες όλα τα αντικείμενα και σημειώσεις που ανήκαν στον Τέσλα δόθηκαν για εμπεριστατωμένη έρευνα σε μια ομάδα πρακτόρων του FBI στην οποία βρισκόταν και ένας πράκτορας με το όνομα John GTrump, ο οποίος δεν ήταν άλλος,  από τον θείο του σημερινού εκλεγμένου προέδρου των ΗΠΑ Donald Trump
Ο θείος του Trump ήταν σύμφωνα με όλα τα δεδομένα ένας ιδιαίτερα έξυπνος άνθρωπος, καθώς ήταν καθηγητής μηχανικής στο φημισμένο ΜΙΤ, ο όποιος βοήθησε  στη σχεδίαση μηχανημάτων ακτίνων Χ ενώ είχε εμπλακεί και στις έρευνες τεχνολογίας ραντάρ κατά τη διάρκεια του Β΄ΠΠ.
Σε ένα από τα έγγραφα του John G. Trump στα οποία γινόταν ανάλυση για τα ευρήματα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που διέμενε ο Τέσλα αναφερόταν χαρακτηριστικά:

«Οι σκέψεις του Τέσλα και οι προσπάθειες τα τελευταία 15 χρόνια ήταν κυρίως αποτέλεσμα εικασιών, φιλοσοφίας προσπαθώντας, κατά κάποιο τρόπο να τις προωθήσει, αλλά δεν υπήρξαν κάποια χειροπιαστές διαδικασίες ή μέθοδοι για να εφαρμοστούν στην πράξη  οι προσπάθειες αυτές». 

Η πρόωρη και για πολλούς βιαστική απόρριψη αυτή όμως ουσιαστικά των επιστημονικών σημειώσεων του Τέσλα δημιούργησε πολλά ερωτήματα και ξένισε πολλούς.
Αν και οι επιστημονικές του Σέρβου φυσικού δημοσιεύτηκαν κατά καιρούς εντούτοις είναι πολύ δύσκολο να εντοπιστούν σήμερα.

Τι απέγινε με την μυστική τεχνολογία του Τέσλα εξακολουθεί ακόμη και σήμερα α αποτελεί μυστήριο. Ποιος έχει τις σημειώσεις αυτές σήμερα; Πόσο είχε πλησιάσει  ο Τέσλα στην ανάπτυξη της «θανατηφόρας ακτίνας» του; 

Ο Donald Trump πολύ συχνά αναφέρει τον θείο του ως ένα έξυπνο και με λαμπρή καριέρα άνθρωπο, περιγράφοντας συχνά πυκνά πράγματα που του είχε πει:

«Ο θείος μου, μου έλεγε διάφορα πράγματα για την πυρηνική ενέργεια πριν η πυρηνική ενέργεια καν ακουστεί ως κάτι τέτοιο», είχε πει ο Trump σε συνέντευξή του στο περιοδικό New Yorker.
Πιθανότατα βέβαια ο Trump αναφερόταν στην βόμβα υδρογόνου παρά στη πυρηνική ενέργεια καθ΄αυτή καθώς έχει γεννηθεί τον1946, παρόλα αυτά είναι μια χαρακτηριστική ένδειξη των συζητήσεων που θα είχε μαζί του.

Ο Trump επίσης έχει πει στους Τimes πως ο θείος του είχε εξιστορήσει για την δύναμη που θα αποκτήσουν τα όπλα κάποια ημέρα στο μέλλον η οποία θα είναι τόσο καταστρεπτική που ο κόσμος θα ζει κάτω από ένα διαρκή τρόμο.

 Ο Trump έχει φέρει επίσης πολλές φορές σε συνεντεύξεις του το γεγονός ότι ο θείος του ήταν ένας πολύ έξυπνος άνθρωπος. Για παράδειγμα είχε πει στην Boston Globe:
 «Ο αδερφός του πατέρα μου ήταν ένας εκπληκτικός άνθρωπος. Ως οικογένεια έχουμε πολύ καλά γονιδια». 

Το ίδιο είχε επαναλάβει αργότερα και στο NBC: «Υπάρχει μια πού καλή δεξαμενή γονιδίων εδώ» δείχνοντας το κεφάλι του «πρέπει να κάνω αυτό που πρέπει να κάνω». 
Βέβαια οι σημειώσεις του Τέσλα αγνοούνται αι πολλοί απλά δείχνουν προς την μεριά του θέιου του D.Trump ο όποιος τις είχε πρακτικά στη διάθεσή του όλες από το 1943 και μετά και είναι πολύ πιθανό αυτές να κατέληξαν στο οικογενειακό του περιβάλλον.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters