Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

EI E.N.D. ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ Ράδιο Λασίθι...




Στα πλαίσια των ομιλιών των εκπροσώπων του οργανισμού E.N.D (End National Dept ή τέλος στο εθνικό χρέος) οι πρωταγωνιστές του, βρέθηκαν αποκλειστικά στο Ράδιο Λασίθι 92.3.
Ο πρόεδρος της ομάδας που χρηματοδοτεί ο κ.Αρτέμης Σώρας, κ. Μανώλης Λαμπράκης, ο εκπρόσωπος τύπου του E.N.D κ.Βαλσαμάκης Αντώνης και ο κ. Μαμαγκάκης Χάρης μέλος του οργανισμού, βρέθηκαν για περίπου μία ώρα στο στούντιο όπου και ανάλυσαν ξανά, το σχέδιο τους για την αποπληρωμή του Ελληνικού, κατηγόρησαν τα κεντρικά ΜΜΕ για το "θάψιμο" της προτασής τους, κατήγγειλαν τον Πρωθυπουργό, αλλα και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το ότι φοβούνται την ρητή προϋπόθεση του κ.Σώρρα για την διεξαγωγή λογιστικού και νομικού ελέγχου όλων όσων έχουν κυβερνήσει την χώρα τα τελευταία χρόνια και έθεσαν μια νέα πρόταση, προς τους Δήμους που αφορά τους Δήμους όλης της χώρας, η οποία αφορά στο πως μπορούν οι Δήμοι να χρηματοδοτηθούν από τον E.N.D προκειμένου να πραγματοποιηθούν διάφορα έργα.
Οι εκπρόσωποι, στην συνέχεια επρόκειτο να πραγματοποιήσουν συνάντηση με το Δήμαρχο Ιεράπετρας κ.Αναστασάκη προκειμένου να του θέσουν την πρόταση τους που όπως οι ίδιοι υποστηρίζουν, έχει ήδη βρεί θετικούς, αρκετούς Δήμους στη χώρα και οι επαφές συνεχίζονται.
Παρακολουθήστε στα βίντεο που ακολουθούν το μεγαλύτερο μέρος της συνέντευξης που παρέθεσαν στην Κατερίνα Μαρκάκη.

http://www.radiolasithi.gr/lasithi/epikairotita/item/

Ρ.Λ | Συνέντευξη E.N.D - ΜΕΡΟΣ 1ο



Ρ.Λ | Συνέντευξη E.N.D - ΜΕΡΟΣ 2ο





http://www.radiolasithi.gr/lasithi/epikairotita/item/15681-%CE%BF%CE%B9-

http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2013/09/end_27.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters